Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Τεράστιο μαύρο τριγωνικό διαστημόπλοιο TR-3B, χτυπήθηκε από κεραυνό, στη Βραζιλία. Πολεμικό όπλο διαβαθμισμένης τεχνολογίας αντιβαρύτητας ή άγνωστη μορφή ζωής. Το Βελγικό κύμα UFO.

Classified Armor Technology: Giant Black Triangular TR-3B Struck By Lightning 
Τεράστιο μαύρο τριγωνικό TR-3B, χτυπήθηκε από κεραυνό

Εμφανίστηκαν περίεργες εικόνες ενός τριγωνικού αντικειμένου που καταγράφηκε στη μέση μιας μεγάλης καταιγίδας. 

Κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας στο Itacuakesetube, Πολιτεία του Σάο Πάολο (São Paulo) στη Βραζιλία, ένα μαύρο τριγωνικό UFO που χτυπήθηκε από κεραυνό γίνεται ορατό στο κέντρο του κεραυνού και στη συνέχεια εξαφανίζεται ξανά.

Στο βίντεο φαίνεται ότι πάνω από το flash, εμφανίζεται ταυτόχρονα ένα δεύτερο μαύρο αντικείμενο.

Τα τριγωνικά (Triangle) και τα σχήματος πυραμίδας (pyramid) UFO έχουν γίνει αρκετά συνηθισμένα τα τελευταία χρόνια, ειδικά στη Βόρεια και Κεντρική Αμερική, αλλά δεν πιστεύουν όλοι ότι, είναι εξωγήινοι που επισκέπτονται τη Γη.

Συχνά αναφέρονται ως "black triangles," ορισμένοι ειδικοί των UFO ισχυρίζονται ότι, οι άνθρωποι βλέπουν στην πραγματικότητα ένα άκρως απόρρητο κατασκοπευτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ που ονομάζεται TR-3B.

Η θεωρία είναι ότι τα TR-3B είναι προϊόν «αντίστροφης μηχανικής» εξωγήινης τεχνολογίας  (product of reverse engineering of alien technology)

Το μυστικό των Black Triangles: Διαβαθμισμένη τεχνολογία εξοπλισμών (Classified Armaments Technology) και γιατί είναι ακόμα κρυμμένη από το κοινό.

Με το "Project Aurora" το πρώτο διαστημόπλοιο κατά της βαρύτητας (anti-gravity spacecraft), τέθηκε σε λειτουργία υπό το αυστηρότερο απόρρητο στα τέλη της δεκαετίας του 1980, για το οποίο το κοινό δεν έχει ενημερωθεί μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το αμερικανικό γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας (US Patent Office)  διαθέτει εννέα χιλιάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εξακολουθούν να είναι ταξινομημένα - συμπεριλαμβανομένων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για την ανάπτυξη της τεχνολογίας της βαρύτητας.
Το τριγωνικό διαστημόπλοιο TR 3B είναι ο πιο διάσημος εκπρόσωπος αυτής της τεχνολογίας μέχρι σήμερα - επιστήμονες και υποστηρικτές της  «
UFO scene» διαφωνούν για την ύπαρξή του μέχρι σήμερα.

Έκθεση του Frank Schwede

Review: 7 Νοεμβρίου 1989, Τρίτη. Το Esneux, μια πόλη 13.228 κατοίκων στη βελγική επαρχία της Λιέγης  (Liège),  είναι ο τόπος ασυνήθιστων περιστατικών.

Αυτός που το θυμάται ακόμα πολύ καθαρά, είναι ο χωροφύλακας Gerald Dekard.
Ο αξιωματικός της επιβολής του νόμου δεν θέλει να δώσει το πραγματικό του όνομα για λόγους ασφάλειας. Όταν ο Dekard μου λέει τι συνέβη, η φωνή του σπάει και συνειδητοποιώ ότι αυτό το άτομο πρέπει να έχει βιώσει κάτι εξαιρετικό.

 Dekard:        «Θυμάμαι ακριβώς σαν να συνέβη μόλις χθες. ήταν μια ζεστή μέρα, προς το τέλος του φθινοπώρου, ο ήλιος είχε ήδη δύσει και μπορούσε να παρατηρηθεί ένας υπέροχος έναστρος ουρανός. ήμουν σε υπηρεσία στο συνοριακό σταθμό στον αυτοκινητόδρομο Ε40 στο Lichtenbusch.

Δεδομένου ότι δεν είχε μεγάλη κίνηση εκείνη τη μέρα, όπως συνήθως, είχα συχνά χρόνο να κοιτάζω έξω από το παράθυρο. Όταν δεν είναι απασχολημένος και έχω χρόνο, μου αρέσει να κοιτάζω τα αστέρια. Κάπως με ηρεμεί και είναι πάντα συναρπαστικό. Η απεραντοσύνη του χώρου και τα πολλά εκατομμύρια αστέρια που αστράφτουν.

Στη συνέχεια, ξαφνικά, πρέπει να ήταν γύρω στις 5 το απόγευμα, παρατήρησα ένα αντικείμενο χαμηλής πτήσης με δύο ή τρεις λαμπερούς προβολείς. Γλιστρούσε χαμηλά πάνω από τα όρια, σε απόσταση σχεδόν πεντακοσίων μέτρων ».

ήξερα αμέσως ότι αυτό που έβλεπα ήταν εξαιρετικό. Τα πάντα γύρω μου ήταν ήρεμα και ήσυχα. Δεν υπήρχε ψυχή τριγύρω, κανένας στον οποίο θα μπορούσα να δείξω το αντικείμενο. Το « thing» κινήθηκε με μαγικό τρόπο.

Χωρίς θόρυβο κινητήρα, χωρίς ρότορα, ήταν τόσο αθόρυβο όσο ένα ποντίκι. Δεν έχω ιδέα τι οδηγούσε αυτό το πράγμα. Σε κάθε περίπτωση, ήταν τεράστιο, τουλάχιστον όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε μέγεθος ».

Ο Dekard δεν ήταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας εκείνη την ημέρα. Οι χωροφύλακες Hubert von Montigny και Heinrich Nicoll παρατήρησαν επίσης το ασυνήθιστο αντικείμενο. Εκείνο το απόγευμα οι χωροφύλακες περιπολούσαν στο N68 προς την κατεύθυνση του Eynatten όταν ο Montigny παρατήρησε ένα έντονο σημείο φωτός στα δεξιά του δρόμου.
Motigny:    
«ήταν τόσο φωτεινό όσο ένα σύστημα προβολέων σε γήπεδο ποδοσφαίρου».

Ως αποτέλεσμα εκτεταμένων αναφορών στον τοπικό τύπο, περισσότεροι από εκατόν σαράντα άλλοι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρθηκε τις επόμενες μέρες ότι

Επίσης παρατήρησαν κάτι (πάνω από 140 ισχυρισμοί θέασης UFO…)

Το κύμα παρατηρήσεων στο Βέλγιο συνεχίζεται. Παρατηρήσεις αυτών των ιπτάμενων αντικειμένων αναφέρονταν σχεδόν καθημερινά από όλη τη χώρα.

Το Βέλγιο “was puzzled”.  Σχετικός ο σύνδεσμος Βελγικό κύμα UFO

https://en.wikipedia.org/wiki/Belgian_UFO_wave

Ακόμη και ο Βέλγος υπουργός Άμυνας Guy Come σχολίασε τα γεγονότα μπροστά στον διεθνή Τύπο και κατέληξε στο απογοητευτικό συμπέρασμα:

 "Κάθε πιθανότητα ότι θα μπορούσε να ήταν στρατιωτικό αεροσκάφος έχει ελεγχθεί προσεκτικά από εμάς και σίγουρα αποκλείεται".

Οι ελιγμοί πτήσης αυτών των αντικειμένων ήταν πολύ πέρα ​​από τις παραμέτρους της γνωστής τεχνολογίας. Τη νύχτα της 30ης Μαρτίου έως τις 31 Μαρτίου 1990, ο αυτόπτης μάρτυρας Μαρσέλ Αλφρέντο (Marcel Alfredo) «filmed» ένα από τα αντικείμενα πάνω από την πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες, με έναν μεγάλο στρογγυλό προβολέα σε κάθε μία από τις τρεις γωνίες και ένα τέταρτο παλλόμενο κόκκινο φως στη μέση.

Αυτό το αντικείμενο έχει παρατηρηθεί από πάνω από εκατό χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα. Ψευδαισθήσεις, σύγχυση με συμβατικά αεροσκάφη ή microlights μπορούν να αποκλειστούν με την πιθανότητα να είναι κοντά στην πραγματικότητα.

Μαύρα τρίγωνα παρατηρούνται σε όλο τον κόσμο για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης αναφορές ότι τριγωνικά ιπτάμενα αντικείμενα παρατηρήθηκαν ήδη από τη δεκαετία του 1930.
 ""Με τι είδους τεχνολογία έχουμε να κάνουμε? 
«work of jokers», παραισθήσεις ή πομπώδεις δηλώσεις;""     Αυτές είναι μόνο τρεις από τις πολλές επιλογές που μπορούν να βρεθούν κατά τη γνώμη των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αν υποθέσουμε ότι πρόκειται για επίγεια τεχνολογία, τότε υπάρχουν τρεις καλοί λόγοι για να πιστεύουμε ότι η δήλωση του Αμερικανού ερευνητή UFO Dr. Στίβεν Γκριρ (Steven Greer)  είναι σωστή, αφού ισχυρίζεται ότι εδώ και πολλές δεκαετίες, τα black projects στις ΗΠΑ έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που ούτε το Κογκρέσο των ΗΠΑ ούτε ο Πρόεδρος γνωρίζουν.

Το στρατιωτικό προσωπικό επιβεβαίωσε σταθερά ότι αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε επίσης στο πλαίσιο στρατιωτικών επιχειρήσεων.

 Ο David Mark Koch, λοχίας στον αμερικανικό στρατό, παρατήρησε ένα σκούρο τριγωνικό αντικείμενο μεγέθους γηπέδου ποδοσφαίρου πάνω από την ιρακινή πόλη Μακάσιμπ (Makasib) τις πρώτες πρωινές ώρες στις 13 Ιουνίου 2006.

Μυστική τεχνολογία στο πλαίσιο της επίθεσης στο Ιράκ

Το ενδιαφέρον με την ημερομηνία είναι ότι ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Ιράκ, διάρκειας 5 ωρών εκείνη ακριβώς την ημέρα.
Εκτός από τον Koch, άλλοι 25 συμπολεμιστές  είδαν το αντικείμενο. Ο Koch και η συνοδεία σταμάτησαν τα οχήματά τους και παρατήρησαν τον πύραυλο με συσκευή νυχτερινής όρασης AN ​​/ PVS-7.

Ο λοχίας παρατήρησε ότι τα τέσσερα φώτα που συνδέονται με τις μπροστινές άκρες δεν αφήνουν φωτοστέφανο (αντανάκλαση φωτός), όπως συμβαίνει με τις συμβατικές πηγές φωτός στις συσκευές νυχτερινής όρασης.

Ο Κοχ (Koch) και οι σύντροφοί του εκνευρίστηκαν από την παρουσία του απόκοσμου επισκέπτη, επειδή ο εναέριος χώρος κηρύχθηκε εκείνη την ημέρα ζώνη υψηλής ασφάλειας και ελέγχθηκε από περιπολικά ελικόπτερα.
Ένα ξένο (αγνώστου προέλευσης) αντικείμενο δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη ζώνη ασφαλείας εκείνη την ημέρα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον περιστατικό στο Ιράκ συνέβη στις 15 Μαΐου 2005 περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα τοπική ώρα. Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ένας πιλότος ελικοπτέρου που παρατήρησε επίσης έναν άγνωστο τριγωνικό πύραυλο με συνολικά πέντε φώτα κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής πτήσης περιπολίας. Μια μεταγενέστερη ανασκόπηση αποκάλυψε ότι ήταν ένα αταξινόμητο (διαβαθμισμένης τεχνολογίας) άγνωστο αεροσκάφος.

Το ερώτημα τι πραγματικά πετάει εκεί, χωρίζει σε δυο κατηγορίες, την έρευνα των UFO μέχρι σήμερα. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν παρατηρήσεις ιπτάμενων τριγώνων ήδη από τη δεκαετία του 1930, από την άλλη υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι πρόκειται για στρατιωτική μυστική τεχνολογία.

Ένα άλλο σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο θα μπορούσε να είναι η παρατήρηση δύο αυτόπτων μαρτύρων που έλαβαν χώρα λίγες εβδομάδες πριν από το κύμα των βελγικών UFO τον Αύγουστο του 1989.

Οι μάρτυρες είδαν ένα τεράστιο μαύρο τρίγωνο πάνω από τη Βόρεια Θάλασσα στον κόλπο Γκάλβεστον (Galveston Bay) που προφανώς εφοδιάστηκε με φρέσκο ​​καύσιμο από ένα Boeing KC-135.

Το τρίγωνο συνοδευόταν από δύο βομβαρδιστικά μάχης General Dynamics F-111 "Aardvark". Αυτόπτες μάρτυρες έχουν παρατηρήσει ότι τα τρίγωνα συνοδεύονται από ελικόπτερα μεταφοράς ή μαχητικά αεροσκάφη.

Μια παρόμοια παρατήρηση έγινε από αυτόπτη μάρτυρα στην πόλη του Τέξας στο Χιούστον στις 15 Αυγούστου 2001.

Από μια αυλή, ο μάρτυρας είδε ένα μαύρο τρίγωνο να κινείται αθόρυβα χαμηλά πάνω από έναν παρακείμενο ποταμό.

Στη συνέχεια, το αντικείμενο εξαφανίστηκε προς την κατεύθυνση του διαστημικού κέντρου Johnson της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας NASA.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένα μαχητικό αεροσκάφος General Dynamic / Lockheed-Martin F-16 "Fighting Falcon" της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ εμφανίστηκε να συνοδεύει το αντικείμενο.

Φυσικά, αυτό εγείρει το ερώτημα αν τελικά δεν πρόκειται για γήινη μυστική τεχνολογία. Μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα μπορούσε να βρεθεί πολύ μακριά στην έρημο στην αμερικανική πολιτεία Νεβάδα.

Στη λίμνη Groom στο χώρο δοκιμών της περιοχής 51, αναπτύχθηκε πολλή μυστική τεχνολογία εξοπλισμού τα τελευταία εβδομήντα χρόνια που δεν αποκαλύφθηκε στο κοινό παρά πολλά χρόνια αργότερα.

Μυστικά αρχεία "Project Aurora"

Μεταξύ άλλων, το αναγνωριστικό αεροσκάφος μεγάλου υψομέτρου( high-altitude reconnaissance) Lockheed U-2, λίγα χρόνια αργότερα το γρήγορο Mach-3 SR-71, επίσης από τον «lockheed armaments » κατασκευαστή.

Και τέλος, το «Project Aurora» ανήκει αναμφίβολα στο σημαντικότερο πρόγραμμα στην ιστορία των αμερικανικών εξοπλισμών μέχρι σήμερα.

Οι insiders έχουν μάθει ότι είναι το πιο αυστηρά ταξινομημένο πρόγραμμα ανάπτυξης διαστήματος στην ιστορία των ΗΠΑ μέχρι σήμερα και διατηρείται στο πλαίσιο του προγράμματος SDI από κοινού με το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης National Reconnaissance Office (NRO), τη NASA και τη CIA.

Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται επίσης από τον πρώην υπάλληλο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Έντγκαρ Ρότσιλντ-Φούς ( Edgar Rothschild-Fouche), μεταξύ άλλων. Ο Fouche συμμετείχε στην ανάπτυξη τεχνολογίας μυστικών εξοπλισμών στην περιοχή 51 για πολλά χρόνια.

Στο βιβλίο του Alien Rapture , που δημοσιεύτηκε το 1989, ο συγγραφέας γράφει ότι η τεχνολογία δεν μπορεί να γίνει κατανοητή ακόμη και με τη μεγαλύτερη φαντασία. Ακόμα κι αν ορισμένα κεφάλαια στο έργο αφήνουν την εντύπωση ενός μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας και ο συγγραφέας έπρεπε να παραδεχτεί ότι κυκλοφόρησε τις πληροφορίες ως μυθιστόρημα μόνο λόγω της υπογεγραμμένης συμφωνίας εμπιστευτικότητας (confidentiality agreement), πολλά θα μπορούσαν να είναι αληθινά.

Ο Fouche είναι επίσης πεπεισμένος ότι ο κατάλογος των «Black Budget projects» είναι μακρύς και ότι στη διάρκεια πολλών δεκαετιών έχει προκύψει ένας αριθμός τύπων που το κοινό δεν γνώριζε ποτέ.

Αυτό περιλαμβάνει επίσης τον μυστηριώδη τριγωνικό πύραυλο που, σύμφωνα με τον Fouche, φέρει την ονομασία TR 3B ASTRA (Advanced Stealth Technology Recon Aircraft). Ο Fouche είναι απολύτως βέβαιος ότι το TR 3B είναι το αεροσκάφος που παρατηρήθηκε πάνω από την Ευρώπη και ακόμη και τη Ρωσία στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Οι πληροφορίες του Fouche σχετίζονται με πληροφορίες από έναν πρώην πράκτορα της NSA που έχει ήδη πεθάνει και ο οποίος έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του TR 3B σε όλα τα σημεία.

Το TR 3B, όπως γράφει ο Fouche στο βιβλίο του, είναι ένα αναγνωριστικό αεροσκάφος υψηλής τεχνολογίας και πολεμικό αεροσκάφος σε ένα, το πιο σύγχρονο πολεμικό όπλο. Με σαρωτή «terahertz scanner» είναι ακόμη δυνατό να κοιτάξετε μέσα στα κτίρια, μέσα από τους τοίχους. Υπάρχουν επίσης εκπομπές δέσμης (emitters)  για εκπομπή ακτίνων μικροκυμάτων (emitting microwave beams), καθώς και κανόνια λέιζερ και παλμών (laser and pulse cannons).

Από το 1994, τουλάχιστον τρία από τα εννέα δισεκατομμυρίων δολαρίων θαυμαστά όπλα λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο για λογαριασμό NGOs, (ΜΚΟ) NSA, NASA και CIA. Οι δηλώσεις πολυάριθμου στρατιωτικού προσωπικού φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

Το πιο σημαντικό ερώτημα, ωστόσο, είναι σε ποιο σύστημα κίνησης βασίζεται αυτό το θαυμάσιο όπλο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαθέσιμες πληροφορίες, το TR 3B επιπλέει σε μαγνητικό πεδίο, σε σχέση με ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (ΕΜ).

Η ολίσθηση σε πεδίο EM είναι η απλή αρχή ενός υπεραγωγού χαμηλής θερμοκρασίας. Πετώντας με ένα ισχυρό πεδίο ΕΜ πετάει ταυτόχρονα σε υψηλότερες διαστάσεις και ατμοσφαιρικά στρώματα.

Είναι δυνατό να πετάξετε μέχρι το τέλος του μαγνητικού πηνίου της γης με ένα ισχυρό πεδίο EM χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση, το αντικείμενο μεταφέρεται στο σωληνοειδές (solenoid).

Η κίνηση του TR 3B βασίζεται σε ένα επονομαζόμενο MFD, - Magnetic Field Disrupter - έναν διαταράκτη μαγνητικού πεδίου που αναπτύχθηκε στο εργαστήριο Sandia τη δεκαετία του 1980 και μοιάζει με « fusion memory » (σύντηξη με βάση τη μνήμη βαθιάς μάθησης)

[Λειτουργεί με πλάσμα  (την 4η κατάσταση της ύλης, πέρα από στερεή, υγρή και αέρια) με βάση τον υδράργυρο υπό πίεση, καθώς επιταχύνεται περιστρεφόμενο δημιουργεί μαγνητική δίνη που διαταράσσει το βαρυτικό πεδίο του χώρου και το εξουδετερώνει. Το αντιβαρυτικό αεροσκάφος TR-3B γίνεται ελαφρύ και ευκίνητο (αναφέρεται η ταχύτητα 11.000 χλμ/ώρα)]

Αποτελείται από ένα πηνίο που επιτρέπει στον συμπιεσμένο υδράργυρο να ρέει «against each other » σε υψηλή συχνότητα προκειμένου να δημιουργηθούν δύο πεδία ΗΜ που ρέουν το ένα αντίθετα από το άλλο.

Αυτά προκύπτουν όταν τα αέρια συμπιέζονται έντονα και τα μαγνητικά πεδία περιστρέφονται έντονα - επειδή τα έντονα περιστρεφόμενα πεδία δημιουργούν ένα φαινόμενο βαρύτητας. Σε αυτή την περίπτωση, το αντικείμενο αιωρείται σε μια γραμμή μαγνητικού πεδίου ( magnetic field line)

Το πλάσμα που τροφοδοτείται με υδράργυρο πιέζεται σε 250.000 ατμόσφαιρες και θερμοκρασία μείον 123,15 βαθμούς Κελσίου και περιστρέφεται όπως στη φυγοκέντρηση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα υπεραγώγιμο πλάσμα με 50.000 στροφές ανά λεπτό, το οποίο δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που είναι σε θέση να μειώσει τη βαρύτητα κατά 89 τοις εκατό. Με τη βοήθεια του ισχυρού πεδίου EM είναι δυνατό να ξεφύγει από τη βαρύτητα της γης.

Με αυτόν τον τρόπο το σώμα επιπλέει στον αέρα και δεν έχει drive να πετάξει πουθενά. Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με αυτό ενός υπεραγωγού. Είναι πρώτα απαραίτητο να δημιουργηθεί μια συχνότητα για να μεταβεί σε άλλο μαγνητικό πεδίο.

Η γη έχει πολλές γραμμές μαγνητικού πεδίου και ακριβώς με αυτές τις γραμμές λειτουργεί το πλήρωμα του TR 3B. Πρακτικά ολισθαίνει σε ένα buffer χρησιμοποιώντας μόνο αυτές τις γραμμές μαγνητικού πεδίου.

 Ολίσθηση στο μαγνητικό πεδίο

 Η τεχνολογία μαγνητικού πεδίου το καθιστά εξαιρετικά ελαφρύ, έτσι ώστε το TR 3B να είναι σε θέση να ξεπεράσει κάθε συμβατικό αεροσκάφος, το οποίο θα μπορούσε να φανεί καθαρά στο Βέλγιο.

 Το TR 3B είναι σε θέση να σηκωθεί σε υψόμετρο περίπου 36.000 μέτρων. Οι παλαιότεροι τύποι της σειράς εξακολουθούσαν να έχουν τρεις multimode κινητήρες που μπορούν να φτάσουν σε τελική ταχύτητα 9 Mach.

Οι κινητήρες τροφοδοτούνται από έναν ατομικό θερμικό κινητήρα πυραύλων (atomic thermal rocket engine) από τον κατασκευαστή εξοπλισμών Rockwell, ο οποίος χρησιμοποιεί υδρογόνο ή μεθάνιο σε συνδυασμό με οξυγόνο.

 Αν δείτε ένα TR 3B με το πεδίο EM υψωμένο, το αεροσκάφος είναι πολύ φωτεινό και τρεμοπαίζει. Η λειτουργία ζιγκ -ζαγκ  (zigzag mode) είναι επίσης χαρακτηριστική, κατά την οποία το αντικείμενο πηδά από το ένα μαγνητικό πεδίο στο άλλο.

Αυτό καθιστά δυνατή την επίτευξη εξαιρετικά υψηλών ταχυτήτων μέχρι το όριο των 10 Mach. Στη δεκαετία του 1990, αναπτύχθηκαν οι πρώτοι κινητήρες σύντηξης με ήλιο  (helium) 3, οι οποίοι χρησιμοποιούνται στη σημερινή γενιά.

   Το προηγούμενο μοντέλο του TR 3B ήταν το TR 3A Manta, το οποίο ωστόσο δεν είχε ακόμη «MFD - Magnetic Field Disrupter», αλλά αντίθετα πέταξε με τζετ κίνηση (jet drive). Το πρώτο TR 3 της σειράς Β είχε επίσης αρχικά κινητήρες jet, αλλά υπήρχε ήδη ένα MFD στο σκάφος, που μπορούσε να ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια της πτήσης.

 Οι κινητήρες αφαιρέθηκαν αργότερα στην έκδοση Β αφού διαπιστώθηκε ότι το MFD λειτουργούσε αξιόπιστα. Ωστόσο, τα πρώτα MFD ήταν ακόμα πολύ ασταθή, καθιστώντας τις πτήσεις στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας δύσκολες - και υπήρξαν επίσης πολυάριθμες συντριβές.

 Το TR 3 C, το οποίο εμφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και παρατηρήθηκε επίσης πάνω από το Βέλγιο, ήταν μη επανδρωμένο και είχε ήδη ένα αρκετά σταθερό πεδίο EM. Το νεότερο μοντέλο D είναι επανδρωμένο. Ωστόσο, κάποιο ήδη απομακρύνεται από τον MFD - Magnetic Field Disrupter, προς τον αντιδραστήρα σύντηξης (fusion reactor), ο οποίος παρέχει αρκετή ενέργεια για να δημιουργήσει ένα ισχυρό πεδίο EM.

 Λόγω του MFD, δεν ήταν δυνατό να πετάξουμε με πλήρωμα γιατί αν το MFD είχε δημιουργήσει ένα ισχυρό πεδίο, το πλήρωμα θα ήταν απευθείας στο πεδίο ακτινοβολίας. Το MFD είχε επίσης αρνητικό αντίκτυπο στο υλικό - λόγω του αποτελέσματος Hutchinson, το μέταλλο διαβρώνονταν και γερνούσε (εμφάνιζε φθορά) πολύ γρήγορα.

 Η εξωτερική επίστρωση του TR 3 λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό σε ηλεκτρική βάση και χρησιμεύει για την απορρόφηση αντανακλάσεων και ακτίνων ραντάρ για να είναι αόρατη. Το αεροσκάφος περιβάλλεται από ένα πολυμερές κέλυφος με μια reactive επίστρωση που το κάνει να μοιάζει με ένα μικρό αεροσκάφος ή μια false radar image που δείχνει αρκετά αεροσκάφη στο ραντάρ.

 Θεωρείται πλέον βέβαιο γεγονός ότι αυτό το μυστηριώδες διαστημόπλοιο έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και εξακολουθεί να είναι αυστηρά ταξινομημένο από τους στρατιωτικούς και τις οργανώσεις πληροφοριών που έχουν αναπτυχθεί.

 Η τεχνολογία αντιβαρύτητας, όπως γνωρίζουμε, είναι γνωστή για περισσότερα από εβδομήντα χρόνια. Μόνο για  το πώς τελικά χρησιμοποιήθηκε, υπάρχει διάσταση απόψεων, γι 'αυτό σήμερα υπάρχουν διάφορες δηλώσεις σχετικά με αυτό.

 [περισσότερα στο βιβλίο  “The Secret of the Black Triangles - Why the Truth is So Hard.]

 το βίντεο από τη Βραζιλία: Το βίντεο καταγράφει ένα τριγωνικό αντικείμενο που γίνεται ορατό ανάμεσα στα σύννεφα τη στιγμή του κεραυνού, οπότε το αντικείμενο ξεχωρίζει έντονα.

ίσως το UFO εξάντλησε τα ενεργειακά του αποθέματα, αλλά αφού έλαβε ισχυρή φόρτιση, απογειώθηκε απότομα και κρύφτηκε στα σύννεφα.

Άλλοι πίστευαν ότι το αντικείμενο απλώς εξαφανίστηκε επειδή δεν ήθελε να αποκαλυφθεί.

Τα φαινόμενα UFO κατά τη διάρκεια καταιγίδων είναι συνηθισμένα. Από αυτή την άποψη, ορισμένοι ουφολόγοι πιστεύουν ότι αυτά τα αντικείμενα δεν είναι καθόλου μηχανήματα, αλλά μια άγνωστη μορφή ζωής, για την οποία οι αστραπές μπορούν να αποτελέσουν φυσικό βιότοπο.

πηγή

Klassifizierte Rüstungstechnologie: Riesiges schwarzes dreieckiges TR-3B von Blitz getroffen (Videos)

21-9-21

https://www.pravda-tv.com/2021/09/klassifizierte-ruestungstechnologie-riesiges-schwarzes-dreieckiges-tr-3b-von-blitz-getroffen-videos/

σχετική μας ανάρτηση

17 Σεπτεμβρίου 2021

Τεράστιο τριγωνικό UFO εθεάθη κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας στη Βραζιλία, περιοχή Itaquaquecetuba

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/09/ufo-itaquaquecetuba.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: