Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγάλο δίκτυο διακίνησης βρεφών αποκαλύφθηκε στην Κίνα. Πώς λειτουργεί η κινεζική μαύρη αγορά εμπορίας νεογέννητων υπό το πρόσχημα της υιοθεσίας.

 14.000 ευρώ για ένα μωρό στην Κίνα

Εμπορία παιδιών στη μαύρη αγορά, αποκαλύφθηκε μεγάλο δίκτυο διακίνησης βρεφών.

Ένα τεράστιο δίκτυο διακίνησης βρεφών εξακολουθεί να λειτουργεί στην ηπειρωτική Κίνα, παρόλο που ερευνητές το κατήγγειλαν πριν από ένα χρόνο.

Η Κίνα σίγουρα δεν είναι η μόνη χώρα όπου μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά πρόσφατα αποκαλύφθηκε, πώς οι αγοραστές και οι πωλητές συναντιούνται και πώς αντιμετωπίζεται η συμφωνία.

Σύμφωνα με την The Paper, μια κρατική κινεζική ψηφιακή εφημερίδα,

ένας ιδιώτης με το όνομα Zhengyi Shangguan αποκάλυψε σε ιδιωτική μυστική έρευνα μέσα σε ένα χρόνο,  πώς λειτουργεί η κινεζική μαύρη αγορά εμπορίας και πώλησης νεογέννητων υπό το πρόσχημα της υιοθεσίας.

Μεταμφιεσμένη σε στείρα γυναίκα που θέλει ένα μωρό, η Shangguan  εντάχθηκε σε μια ομάδα WeChat αφιερωμένη στην εμπορία μωρών (baby trafficking)

Μετά από μια μακρά μυστική έρευνα, η Shangguan κέρδισε σταδιακά την εμπιστοσύνη ενός διαμεσολαβητή και αργότερα θεωρήθηκε ως κατάλληλος αγοραστής.

Η ομάδα WeChat είχε περίπου 100 μέλη από διαφορετικές πόλεις και επαρχίες της Κίνας.

Λόγω της ευαίσθητης αναγνώρισης λέξεων του WeChat, η ομάδα διαλύθηκε ξανά και ξανά και δημιουργήθηκε ξανά.

Τα νέα μέλη πρέπει να διατυπώσουν σωστά τις επιθυμίες τους, διαφορετικά θα αφαιρεθούν από την ομάδα συνομιλίας.

Η Shangguan κατάφερε να κατανοήσει τους κρυπτογραφημένους όρους που χρησιμοποιούσε η ομάδα για να αποφύγει συγκεκριμένες λέξεις.

Για παράδειγμα, ο όρος "bao" σημαίνει "μωρό". Το λατινικό γράμμα "S" σημαίνει "ανέβηκε προς υιοθεσία" και "L" σημαίνει "αποδοχή της υιοθεσίας". Τα δύο γράμματα σημαίνουν "πουλάω" και "αγοράζω".

Στις 11 Ιουνίου, η Shangguan έλαβε ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα μέσω του WeChat που έλεγε ότι ήταν διαθέσιμο ένα κοριτσάκι. Ακολούθησε μια τηλεφωνική συνομιλία με την κα Zhu, έναν από τους φερόμενους ως εγκέφαλους (masterminds)

 14.000 ευρώ για ένα μωρό

 Η Zhu είπε ότι, το κορίτσι θα γεννηθεί σε νοσοκομείο γύρω στις 20 Ιουλίου και η τιμή θα ισοδυναμεί με περίπου 14.000 ευρώ. Εγγυήθηκε για την υγεία του μωρού με καθαρό γενετικό ιστορικό και προσφέρθηκε να είναι παρούσα καθ 'όλη τη διαδικασία του τοκετού.

 Για να περιορίσει περαιτέρω τις ανησυχίες του αγοραστή, η  Zhu πρότεινε ότι η πληρωμή θα μπορούσε να γίνει την ημέρα της γέννησης, αλλά μόνο τα μετρητά θα γινόταν αποδεκτά.

Επιπλέον, η Zhu επεσήμανε επανειλημμένα ότι το πιστοποιητικό γέννησης δεν είναι απαραίτητο, καθώς μπορεί εύκολα να ληφθεί αργότερα. «Εάν το επιθυμείτε, το πιστοποιητικό γέννησης θα κοστίσει επιπλέον 5.000 ευρώ»

Εξήγησε ότι το πιστοποιητικό γέννησης θα πρέπει να εκδοθεί κατά τον τοκετό, έτσι ώστε η μητέρα που έχει γεννήσει, να χρησιμοποιήσει την ταυτότητα του αγοραστή, για να καταχωρήσει το μωρό.

Αλλά αυτό δεν είναι ιδανικό.

Γιατί αν η μητέρα γνώριζε ποιος ήταν ο αγοραστής, θα μπορούσε μια μέρα να αποφασίσει, να αναζητήσει το παιδί της.

Σύμφωνα με την Zhu, «θα ήταν ανησυχητικό να γνωρίζουμε ότι, η μητέρα που γέννησε μπορεί να βρει το παιδί της μια μέρα»

Μετά από εμπεριστατωμένη ενημέρωση και ολοκληρωμένη επικοινωνία, η Shangguan έμαθε ολόκληρη τη διαδικασία τοκετού και τις λεπτομέρειες της συναλλαγής: Μια έγκυος γυναίκα συνήθως εισάγεται στο δωμάτιο τοκετού στο νοσοκομείο το πρωί.

Μετά τον τοκετό, το νεογέννητο φροντίζεται από τις νοσοκόμες για τρεις ημέρες και εξετάζεται για ασθένειες και παραμορφώσεις.

 Αφού ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, το μωρό μπορεί να πάρει εξιτήριο. Κατά την έξοδο, οι νοσοκόμες δίνουν το μωρό απευθείας στην Zhu.

Μετά την πληρωμή, η Zhu παραδίδει το μωρό στον αγοραστή μαζί με μια "δήλωση συγκατάθεσης για υιοθεσία" υπογεγραμμένη από τη μητέρα - αυτό ολοκληρώνει τη συναλλαγή.

Η Zhu έδινε έμφαση στη λεπτομέρεια στη δουλειά της και μάλιστα έδινε συμβουλές στους αγοραστές εκ των προτέρων. Πρότεινε ότι, ήταν καλύτερο να προσποιείστε ότι βρίσκεστε σε μια κατάσταση εγκυμοσύνης, μήνες πριν από τη συναλλαγή.

Διαφορετικά, φίλοι και γείτονες μπορεί να κάνουν ερωτήσεις εάν το παιδί εμφανιστεί ξαφνικά. "Εάν αυτό δεν γίνει σωστά, μπορεί να ρίξει σκιά στο μέλλον του παιδιού", δήλωσε η  Zhu, σύμφωνα με τον ιστότοπο Ifeng που υποστηρίζεται από το Πεκίνο.

Η Zhu ισχυρίστηκε ότι, είχε σχέσεις με τα τοπικά νοσοκομεία και ότι γενικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές έκαναν τα στραβά μάτια για να συνεχίσουν τα πράγματα ομαλά.

"Πρέπει να ξοδέψεις ό, τι χρειάζεται να ξοδέψεις για να λειτουργήσουν τα πράγματα", πρόσθεσε ο Zhu, υποδεικνύοντας ότι υπάρχουν και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην επιχείρηση.

πηγή  12-9-21

https://www.pravda-tv.com/2021/09/aufgedeckt-14-000-euro-fuer-ein-baby-in-china-kinderhandel-am-schwarzmarkt/

====================
σχετική ανάρτηση

το σκοτεινό μυστικό της "Pedo elite"  κυνηγετικά πάρτι με παιδιά για θηράματα...

Sie jagen, missbrauchen und töten Kinder – das schrecklich dunkle Geheimnis der Pädo-Eliten

 23. August 2021

https://www.pravda-tv.com/2021/08/sie-jagen-missbrauchen-und-toeten-kinder-das-schrecklich-dunkle-geheimnis-der-paedo-eliten/

Αποκαλύφθηκαν παγκόσμια « pedo networks»

Extensive network of child trafficking was believed to be organized by the Black Hats or Illuminatti in the Vatican and funded by the CIA Black Budget and the Chinese Communist Party's child trafficking ring.
5-5-21
https://www.pravda-tv.com/2021/05/weltweit-operierende-paedo-netzwerke-aufgedeckt/
==============

Ερευνήτρια εμπορίας παιδιών σήμανε συναγερμό για το Baby-Selling Ring στη Shandong

Η  εθελόντρια ερευνήτρια Shangguan λέει ότι, η αστυνομία δεν κάνει τίποτα για να παρακολουθήσει ένα κύκλωμα εμπορίας που η ίδια βοήθησε για να αποκαλυφθεί,  πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Η αστυνομία στην ανατολική κινεζική επαρχία Shandong  δεν έχει ακόμη δώσει συνέχεια στην πληροφόρηση (μυστική προειδοποίηση) από μια anti-trafficking  ερευνήτρια που υποδηλώνει ότι τα νοσοκομεία στην πόλη Weifang θα μπορούσαν να εμπλέκονται σε ένα κύκλωμα εμπορίας βρεφών, δήλωσε η ομάδα.

"Παρακολουθώ αυτήν την ιατρική εταιρεία (medical company) στο Weifang για σχεδόν ένα χρόνο αφού βρήκα στοιχεία για παράνομη παρένθετη μητρότητα και εμπορία μωρών και τα ανέφερα στις τοπικές αρχές", δήλωσε η εθελόντρια, Shangguan Zhengyi, στον λογαριασμό της στο Weibo στις 25 Αυγούστου.

"Ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 110 εκείνο το διάστημα δεν έκανε τίποτα, ενώ το τοπικό αστυνομικό τμήμα είπε ότι θα το αντιμετωπίσει μιλώντας μαζί τους, πράγμα που αποτελεί παράβαση του καθήκοντός τους", ανέφερε η ανάρτηση.

"Έχω συμβουλέψει επανειλημμένα την τηλεφωνική γραμμή του δημάρχου Weifang ότι συμβαίνει αυτή η παραβίαση των καθηκόντων και ότι αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να επιλυθεί με μια καλή συνομιλία", ανέφερε ο λογαριασμός. «Αυτές οι προσπάθειες ήταν μάταιες μέχρι τώρα».

Η δημοσίευση ήρθε αφού η εφημερίδα Global Times ισχυρίστηκε στις 2 Αυγούστου ότι  εταιρεία αναπαραγωγικής ιατρικής τεχνολογίας (reproductive medical technology company) ήταν «υπό αστυνομική έρευνα ως ύποπτη για παράνομη επιχείρηση παρένθετης μητρότητας και εμπορία παιδιών».

Μία ύποπτη, η Zhu Yunli, που ηγείται της εταιρείας φέρεται να επέβλεπε μυστικά, μια παράνομη επιχείρηση παρένθετης μηττρότητας και εμπορίας βρεφών, αναφέρει η έκθεση, επικαλούμενη έρευνα των The Paper και Shangguan Zhengyi.

Η έρευνα "αποκάλυψε το υπόγειο δίκτυο παράνομου εμπορίου (trading chain) που κυριαρχείται από συμμορίες εμπορίας ανθρώπων που εμπορεύονται νεογέννητα βρέφη, τα οποία συχνά εγκαταλείπονται από τους βιολογικούς τους γονείς.
 Ένα νεογέννητο μωρό μπορεί να πωληθεί από δεκάδες χιλιάδες γιουάν ως και  εκατοντάδες χιλιάδες γιουάν", ανέφερε η εφημερίδα.

 Η Zhu συνελήφθη από την τοπική αστυνομία και το γραφείο δημόσιας ασφάλειας του Weifang, δημιούργησε μια ειδική ομάδα εργασίας για τη διερεύνηση της υπόθεσης, δήλωσε η Shangguan στις 2 Αυγούστου.

 Ο Shangguan διαπίστωσε ότι μια συμμορία διακίνησης βρεφών αποτελείται από περίπου 100 μέλη σε διάφορες επαρχίες, αφού παρουσιάστηκε ως υπογόνιμη γυναίκα που ήθελε μια κόρη και η Zhu επικοινώνησε μαζί της.

Shangguan διαπίστωσε ότι η επιχείρηση είναι αρκετά ελκυστική για μερικές νεαρές γυναίκες που έμειναν απρόσμενα έγκυες και γέννησαν χωρίς επίσημο ιστορικό. Αυτές οι γυναίκες που χρησιμοποιούν αυτό το δίκτυο δεν χρειάζεται να πληρώσουν για μια έκτρωση και είναι σε θέση να βρουν σπίτι για το παιδί τους". ανέφερε η έκθεση των Global Times.

 Μερικοί γιατροί και νοσηλευτές από το W.F. Maternal And Child Health Hospital και το Νοσοκομείο Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής "Weifang Hospital of Traditional Chinese Medicine" συμμετείχαν επίσης στην επιχείρηση, ανέφερε η Zhu.

 Το "The Paper" ανέφερε επίσης ότι οι διακινητές είχαν βοηθήσει μια 22χρονη γυναίκα από τη βόρεια επαρχία Hebei με το επώνυμο Ren  να πουλήσει το δικό της παιδί για 70.000 γιουάν.

 Η Shangguan Zhengyi δεν ήταν διαθέσιμη για σχόλια, προκειμένου να προστατεύσει την ταυτότητά της.

«Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες»

Ένας υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο στο  W.F. Maternal And Child Health Hospital φάνηκε να "κάνει πίσω" στις κατηγορίες, όταν επικοινώνησε με την RFA .Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με την αστυνομική έρευνα και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξέλιξη", είπε ο υπάλληλος.

 "Πόσα βρέφη διακινήθηκαν από εδώ; Δεν είμαι σίγουρος ότι υπήρξαν. Νομίζω ότι κάνετε εσφαλμένη ερώτηση", είπε ο υπάλληλος.

Ένας υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο στο Νοσοκομείο Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής "Weifang Hospital of Traditional Chinese Medicine"  έγινε θέμα στα πρόσφατα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση, υποδηλώνοντας ότι, δεν είχε επικοινωνήσει καθόλου με τις αρχές.

"Μπορεί να το λέει αυτό στα άρθρα, αλλά θα είχαμε ειδοποιηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες αν υπήρχε πραγματικά οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση", είπε ο υπάλληλος. "Η επαρχιακή κυβέρνηση θα είχε ειδοποιήσει την Εθνική Επιτροπή Υγείας και σίγουρα θα είχαν έρθει σε επαφή μαζί μας."

"Ωστόσο, δεν έχουμε καμία πληροφορία γι 'αυτό από αυτούς". είπε ο υπάλληλος. "Νομίζω ότι η αυθεντικότητα αυτών των αναφορών θα πρέπει να επαληθευτεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, έτσι δεν είναι;"

Ένας αξιωματούχος που απάντησε στο τηλέφωνο στο υγειονομικό τμήμα της πόλης Weifang δήλωσε ότι αναμένουν αυτήν τη στιγμή τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας.

"Γνωρίζουμε ότι σχηματίστηκε δικογραφία για αυτή την υπόθεση  και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη", δήλωσε ο αξιωματούχος.

"Θα περιμένουμε το τελικό συμπέρασμα όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, πριν προχωρήσουμε σε δίωξη για το σχετικό προσωπικό και τις οργανώσεις που εμπλέκονται ή επιβάλουμε κάθε είδους διοικητική τιμωρία", ανέφεραν.

 Ένας πρώην φοιτητής της αστυνομικής ακαδημίας με επώνυμο Lu είπε ότι, η εμπορία παιδιών είναι ένα μακροχρόνιο πρόβλημα στην Κίνα.

«Μία φίλη μου δεν μπορούσε να γεννήσει, και έτσι πήραν ένα μωρό το οποίο έφερε πολλά προβλήματα και κατέληξε να τους κοστίσει δεκάδες χιλιάδες ή και 100.000 γιουάν », είπε ο Lu.

 "Η φίλη μου και η οικογένειά της συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά στο παιδί, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν το κάνουν - είναι αρκετά τρελό", είπε.

 Στοχεύεται από διακινητές

 Ο  Liu Jihuai πρώην κάτοικος του Weifang, είπε ότι γνωρίζει ανθρώπους που είχαν στοχοποιηθεί από διακινητές ή απαγωγείς.

«Το παιδί της αδερφής μου και του κουνιάδου μου σχεδόν απήχθει στο People's Hospital,, το μεγαλύτερο νοσοκομείο στο Weifang», είπε ο Liu. «ήταν μόλις πέντε ή έξι ετών τότε».

Οι δακρυσμένες επανασυνδέσεις ενός ζευγαριού Κινέζων που επανενώθηκε με τον απαχθέντα γιο του, μετά από 24 χρόνια αναζήτησης του, έγιναν διεθνείς τίτλοι τον Ιούλιο.

Ο Guo Gangtang και η σύζυγός του, Zhang Wenge, αγκάλιασαν τον 26χρονο γιο τους σε μια επανένωση που διοργάνωσε η αστυνομία στη γενέτειρά τους Liaocheng, επίσης στο Shandong, ανέφερε το Associated Press στις 21 Ιουλίου.

Η ιστορία της επανένωσής τους αφού ο Guo διέσχισε την Κίνα με μοτοσικλέτα αναζητώντας τον γιο του και έγινε ακτιβιστής που βοήθησε την αστυνομία να επιστρέψει άλλα αγνοούμενα παιδιά στους γονείς τους, προκάλεσε ένα ξέσπασμα δημόσιας συμπάθειας και καταδίκης των απαγωγών, αναφέρεται στην έκθεση.

 Ο Guo Xinzhen, τότε δυόμισι ετών, αρπάχτηκε από μια γυναίκα και το φίλο της που τον πήγαν βορειοδυτικά στην επαρχία Hebei, που περιβάλλει το Πεκίνο, την κινεζική πρωτεύουσα, όπου πουλήθηκε σε ζευγάρι στην κεντρική Κίνα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι ειδικοί της αστυνομίας βρήκαν τον Guo Xinzhen τον Ιούνιο αναζητώντας βάσεις δεδομένων για εικόνες ανθρώπων που έμοιαζαν σαν να ήταν ενήλικας και η ταυτότητά του επιβεβαιώθηκε με τεστ DNA.

Η γυναίκα και ο φίλος της, ταυτοποιήθηκαν μόνο με τα επώνυμα Tang και Hu, πιάστηκαν και ομολόγησαν ότι διακίνησαν τρία αγόρια και δεν έχουν ακόμη δικαστεί

26-8-21

https://www.rfa.org/english/news/china/alarm-08262021152557.html 

==============

Το σχετικό βίντεο 
https://www.youtube.com/watch?v=Q7TR0kDOSFE

===========================

Το τεράστιο δίκτυο διακίνησης βρεφών εξακολουθεί να λειτουργεί στην ηπειρωτική Κίνα, παρόλο που οι ερευνητές το κατήγγειλαν πριν από ένα χρόνο.

Μια εγκληματική οργάνωση που αποτελείται από τουλάχιστον 100 χειριστές σε διάφορες επαρχίες και τα νοσοκομεία της πόλης Weifang συνέχισε να δραστηριοποιείται ελεύθερα  στις 26 Αυγούστου.

Η επί κεφαλής Zhu Yunli περιέγραψε ψευδώς τις δραστηριότητές της ως πάροχος υπηρεσιών αναπαραγωγικής υγείας

Οι βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη διευκόλυνση των διαπραγματεύσεων μεταξύ πελατών, που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα μωρό, και εγκύων γυναικών ή εκείνων με νεογέννητα, σύμφωνα με την South China Morning Post .

Σύμφωνα με πληροφορίες, 20-30 μωρά ετησίως γίνονται αντικείμενο αυτής της "συναλλαγής"  κυρίως μέσω Weibo και άλλων κοινωνικών δικτύων

27-8-21

https://thebl.com/world-news/major-baby-trafficking-network-denounced-in-china.html

Η BL ανέφερε προηγουμένως ότι μερικά από αυτά τα βρέφη τα εκμεταλλεύονται σεξουαλικά και γίνονται θύματα παιδοφιλίας.

σχετική ανάρτηση

Κανονικοποίηση της παιδοφιλίας: βίντεο δύο κοριτσιών που λαμβάνουν χρήματα σε μια παράσταση drag queen προκαλεί οργή

Alvaro Colombres Garmendia | TheBL 20/04/21

Δύο ανήλικα παιδιά παρελαύνουν σε trans show στις 18 Απριλίου 2021.

Ένα βίντεο στο Twitter που δείχνει δύο ανήλικα κορίτσια να λαμβάνουν χρήματα από άνδρες σε μια παράσταση drag queen σε χώρο του Λος Άντζελες προκάλεσε οργή στους χρήστες του Twitter.

Ο σχετικός λογαριασμός έχει ανασταλεί...στο twitter

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, το Netflix κυκλοφόρησε μια ταινία με τίτλο Cuty, βασισμένη σε ανήλικα κορίτσια που πέτυχαν φήμη με το να γίνουν χορεύτριες.

Η ταινία επικρίθηκε έντονα επειδή η σεξουαλικοποίηση των κοριτσιών είναι σχετική με παιδική πορνογραφία σε τέτοιο βαθμό που ένας δικαστής από το Τέξας κατηγόρησε το Netflix για μετάδοση ρητών εικόνων ανηλίκων και του επέβαλε πρόστιμο 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το 2014 οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο με τίτλο «Η παιδοφιλία είναι μια διαταραχή, όχι ένα έγκλημα» και το προοδευτικό βρετανικό ΜΜΕ The Independent «Δεν είναι όλοι οι παιδόφιλοι κακοί άνθρωποι - πρέπει να έχουμε αίσθηση αναλογίας».

Οι καθημερινοί άνθρωποι, που χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα για να «ενημερωθούν», διαφθείρονται και γίνονται συνένοχοι στην ηθική παρακμή της κοινωνίας.

περισσότερα στην πηγή
https://thebl.com/us-news/california/normalizing-pedophilia-video-of-two-girls-receiving-money-at-a-drag-queen-show-causes-outrage.html

=====================

Κρυφό εμπόριο παιδιών της Κίνας

Το κομμουνιστικό κόμμα  προσπαθεί να καλύψει το σκάνδαλο των «χαμένων αγοριών» που έχουν κλαπεί για κέρδος.

Οι απαγωγές αγοριών σαρώνουν σαν πανούκλα το Γιουνάν (Yunnan) την απομακρυσμένη νοτιοδυτική επαρχία, με εκατοντάδες εξαφανισμένα αγόρια μόνο από την πόλη Κουνμίνγκ (Kunming).

Ο ένας εξαφανίστηκε ενώ ο πατέρας του, του αγόραζε γλυκά. Δύο ακόμη χάθηκαν το μεσημέρι από μια πολυσύχναστη αγορά. Τα παιδιά έχουν φύγει από φτωχές πόλεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις. Είναι γιοι της εργατικής τάξης της Κίνας, αλλά η τύχη τους έχει προκαθοριστεί με εντολή του Κομμουνιστικού Κόμματος.

«Από τα τέλη του 2004 υπήρχαν περισσότερα από 200 αγόρια που χάθηκαν μόνο από την πόλη Κουνμίνγκ  (Kunming) », δήλωσε ο Λου Γιουμίν ( Lu Youmin )   επιχειρηματίας, ο οποίος αναδείχθηκε αρχηγός μιας ομάδας γονιών που βίωσαν την τεράστια απώλεια.

Το κίνητρο είναι η απληστία. Συμμορίες διακινητών αρπάζουν τα παιδιά για να τα πουλήσουν σε άτεκνα ζευγάρια.
Η αστυνομία συνέλαβε μια συμμορία 11 «child traffickers » διακινητών.

περισσότερα στην Πηγή   25-9-2005,    γράφει ο Michael Sheridan
The Sunday Times

https://www.thetimes.co.uk/article/chinas-hidden-trade-in-children-m8jgcx9l2qf

============

Σύμφωνα με τη σχετική θεωρία συνωμοσίας

Η διακίνηση παιδιών από τις κυβερνήσεις Ομπάμα και Μπάιντεν χρησιμοποιώντας το Clinton Foundation ήταν γνωστή στην κοινότητα πληροφοριών. Το εκτεταμένο δίκτυο διακίνησης παιδιών

θεωρήθηκε ότι οργανώθηκε από τα Black Hats ή Illuminatti στο Βατικανό και χρηματοδοτήθηκε από τον Black Budget της CIA και το κύκλωμα διακίνησης παιδιών του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Μια συμμαχία εθνών έσωσε εκατομμύρια παιδιά που είχαν διακινηθεί σεξουαλικά και χρησιμοποιήθηκαν για μεταμόσχευση οργάνων και παραγωγή αδρε…τος σε έναν εκτεταμένο λαβύρινθο από σήραγγες Illuminati σε όλο τον κόσμο.

Το δίκτυο λειτουργούσε από το Βατικανό και χρηματοδοτήθηκε από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας χρησιμοποιώντας εγκαταστάσεις Bitcoin κάτω από το φράγμα των Τριών Φαραγγιών της Κίνας (China's Three Gorges Dam ) μέσω μιας σήραγγας που οδήγησε στο εργαστήριο της Ουχάν (Wuhan) που προκάλεσε την παγκόσμια πανούκλα του ιού Covid -19 και την πυροδότησε.

Ο βιασμός, τα βασανιστήρια και οι ανθρωποθυσίες παιδιών σε σατανικές τελετές θεωρήθηκαν ευρέως διαδεδομένες μεταξύ των πολιτικών ελίτ.

ο Μεξικανός δημοσιογράφος Oscar "El Blue" Ramirez με έδρα την Τιχουάνα, διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα για τη σχέση του Μπάιντεν με παιδιά που πλήττονται από το διεθνές εμπόριο της μαφίας στα σύνορα.

Στις 23 Οκτωβρίου 2020, μετά την προεδρική συζήτηση, ο Oscar «El Blue» Ramirez παρουσίασε ένα Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανοιχτά Σύνορα που υπογράφηκε από τους Joe Biden και Barak Obama. Η πολιτική αυτή οδήγησε σε μαζική εισροή δικτύων  που διακινούσαν πάνω από 90.000 παιδιά τα οποία στη συνέχεια χάθηκαν.

5-5-21

https://www.pravda-tv.com/2021/05/weltweit-operierende-paedo-netzwerke-aufgedeckt/

*Οι Illuminati, Cabal, Deep State ή Black Hats  απέκτησαν την εξουσία τους πάνω στους λαούς του πλανήτη λατρεύοντας τον Σατανά μέσω της παιδοφιλίας και των παιδικών θυσιών. Το Cabal αποτελείτο από 13 οικογένειες Illuminati Bloodline Families συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας των Habsburg.

Κάτω από αυτούς ήταν ο Μαύρος Ιησουίτης Πάπας Αδόλφο Νικόλας (Black Jesuit Pope Adolfo Nicolas)  και οι έξι στρατηγοί του, ο Πάπας Φραγκίσκος (Pope Francis) και 350 άτομα στο Βατικανό, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Γενικού Γραμματέα Ιησουιτών Peter Hans Kolvenbach (Πέτερ Χανς Κόλβενμπαχ). Με τη σειρά τους, οι Ιησουίτες ήταν μέρος των περισσότερων κυβερνήσεων και ηγετών, ειδικά των Ελευθεροτεκτόνων, που έχει διεισδύσει σε κάθε υπηρεσία πληροφοριών στον κόσμο με μασονικούς ηγέτες, καθιστώντας τους μαριονέτες που εκτελούσαν εντολές Ιησουιτών.

Άλλοι ηγέτες της Cabal ήταν επικεφαλής της Μαφίας, συμπεριλαμβανομένων των ηγετών του Khazarian, του Klaus Schwab των World Economic Fascists, των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας Ελισάβετ, των Κάτω Χωρών και των Ισπανών Βασιλικών.

The Cabal extended to....         Globalist and Political Elites, Council on Foreign Relations, Bilderberger Group, Council of 300, UN, Council of Trent, Knights Templar, Knights of Columbus, Knights of Malta, CIA, FBI, NSA, ASIO, M15, M16, NCIS, FSB, DGSF and the Mossad.

 ** Η Συμμαχία Alliance ή White Hats   απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο Τραμπ, τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping, τον Ιρακινό πρωθυπουργό Mustafa Al-Kadhimi (Μουσταφά Αλ-Καντίμι), τον πρωθυπουργό της Ινδίας Narendra Modi, τα  White Hats στο Υπουργείο Άμυνας με επικεφαλής τον Secty of Defense Chris Miller, Undersecty of Defense Intel Ezra Cohen Watnick και τον Στρατηγό Michael T Flynn, Q force (αποτελούμενη από περίπου 800 ειδικές επιχειρήσεις που συμβουλεύουν τον Πρόεδρο Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου του Pentagon Generals Chairman Joint Chief Mark Milley, Vice Chief John Hyten, Gen. James McConville, Adm. Michael Gilday, Gen. C.Q. Brown, Gen. Paul Nakasone and Gen. Jay Raymond), QAnons (εθελοντές Patriots με επικεφαλής τους Ezra Cohen-Watnick, General Flynn και JF Kennedy Jr, ο οποίος είναι Q), η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας με επικεφαλής  Richard Grenell, ο οποίος, με τις ΗΠΑ υπό στρατιωτικό νόμο, διεξήγαγε στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουάσινγκτον και σε διάφορους στρατιωτικούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της διεθνούς δύναμης που έχει εξουσιοδοτηθεί να πραγματοποιεί συλλήψεις σε οποιαδήποτε χώρα , Ιντερπόλ.

περισσότερα στην πηγή

https://dailyheadlines.com/wikileaks-uncovers-massive-pedo-ring-during-obamas-term/
============================

Ατλάντα: Διασώθηκαν 20 αγνοούμενα θύματα σωματεμπορίας παιδιών

Σε κοινή επιχείρηση μεταξύ των Αμερικανών U.S. Marshals και των κρατικών και τοπικών αρχών στη Γεωργία, βρέθηκαν 20 παιδιά που φέρονται να είναι θύματα εμπορίας παιδικού σεξ στο μετρό της Ατλάντα, ανέφεραν σερίφηδες.

Οι επιχειρήσεις ήταν μέρος μιας γενικότερης αποστολής που ονομάζεται "Operation Not Forgotten 2021."

Η Υπηρεσία Μάρσαλς των ΗΠΑ (USMS) πρωτοπορεί σε μια κοινή εθνική προσπάθεια ανάκτησης παιδιών που λείπουν και, σε πολλές περιπτώσεις, τα εκμεταλλεύονται με διάφορους τρόπους.

Από το 2015, το USMS συνέβαλε στην ανάκτηση περισσότερων από 1.800 αγνοουμένων παιδιών

25-6-21

https://thebl.com/us-news/atlanta-20-missing-child-sex-trafficking-victims-rescued.html

======

σχετική μας ανάρτηση

27 Αυγούστου 2021

"Pedo elite" Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult. Κυνήγι και δολοφονία παιδιών στο δάσος, σατανικές θυσιαστικές τελετουργίες . 34 ομαδικοί τάφοι παιδιών εντοπίστηκαν στην Ιρλανδία, την Ισπανία και τον Καναδά

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/08/pedo-elite-ninth-circle-satanic-child.html

28 Απριλίου 2020

Μωρά στη μαύρη αγορά! Κλινική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ουκρανία, πουλάει μωρά σε single Κινέζους συγκεκριμένου σεξουαλικού προσανατολισμού. Επιδρομή της αστυνομίας στην κλινική, αποκάλυψε το ‘human trafficking ring’ τι υποστηρίζει ο Timothy Charles Holmseth

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2020/04/single-human-trafficking-ring-timothy.html

Η αστυνομία αποκάλυψε τη δράση ενός δικτύου «εμπορίας ανθρώπων» που επικεντρώνεται σε ιδιωτική κλινική αναπαραγωγής στο Κίεβο.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση κοινοποιήθηκαν από τον Υφυπουργό Εσωτερικών Anton Gerashenko στη σελίδα του στο Facebook.

https://www.facebook.com/anton.gerashchenko.7/posts/2911076162312545

 (επιχείρηση για νεογέννητα.  Η Εθνική Αστυνομία της Ουκρανίας σταμάτησε τις εγκληματικές δραστηριότητες μιας διεθνούς, διακρατικής ομάδας που πουλάει παιδιά στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι διοργανωτές της εγκληματικής ομάδας ήταν η επικεφαλής γιατρός μιας ιδιωτικής κλινικής αναπαραγωγής, πολίτης της Ουκρανίας, γεννημένη το 1970 και ο γιος της, πολίτης της Ουκρανίας, γεννημένος το 1992

Η ομάδα περιελάμβανε επίσης τρεις πολίτες της ΛΔΚ και δύο Ουκρανούς.

έναντι χρηματικής ανταμοιβής, παρείχαν υπηρεσίες για την επίλυση οργανωτικών και νομικών ζητημάτων που σχετίζονται με τις διαδικασίες γονιμοποίησης, τοκετού, εγγράφων και νομιμοποίησης της εξαγωγής παιδιών εκτός της Ουκρανίας. Πούλησαν παιδιά που γεννήθηκαν από γυναίκες της Ουκρανίας στην Κίνα για χρήματα. Ένα τέτοιο σούπερ μάρκετ για την πώληση νεογνών.

Οι υπηρεσίες διαμεσολαβητών για να δώσουν ένα παιδί που γεννήθηκε στην Ουκρανία σε πιθανούς γονείς κοστίζουν περίπου 50 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ.

Κατά κανόνα, οι πελάτες αναζητήθηκαν μεταξύ Κινέζων πολιτών - ανύπαντρων ανδρών συγκεκριμένου προσανατολισμού που ήθελαν να αποκτήσουν μωρό στην Ουκρανία με τεχνητή γονιμοποίηση χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες ενός δότη και μιας αναπληρωματικής μητέρας.

Επί του παρόντος, λαμβάνονται επιχειρησιακά μέτρα για τον έλεγχο άλλων 140 Κινέζων πολιτών για συμμετοχή στην αγορά νεογέννητων παιδιών στην Ουκρανία, κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο πραγματικός αριθμός των μωρών που γεννήθηκαν στην Ουκρανία και έχουν προωθηθεί εκτός των συνόρων της δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Επί του παρόντος, λαμβάνονται επιχειρησιακά μέτρα για τον έλεγχο άλλων 140 Κινέζων πολιτών για συμμετοχή στην αγορά νεογέννητων παιδιών στην Ουκρανία, κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο πραγματικός αριθμός των μωρών που γεννήθηκαν στην Ουκρανία και έχουν προωθηθεί εκτός των συνόρων της δεν έχει ακόμη καθοριστεί. 

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2020/04/single-human-trafficking-ring-timothy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: