Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Το "doppelganger" του Τζο Μπάιντεν αποκαλύφθηκε κατά τη συνάντηση του με τον Μπόρις Τζόνσον. Σύμφωνα με μια θεωρία ήταν ο σωσίας "body double" του Μπάιντεν, που προκάλεσε χάος στη συνέντευξη Τύπου, στο Οβάλ γραφείο

Ματιά στο διεθνές πολιτικό σκηνικό, 
τις επόμενες ημέρες αναμένουμε  συζητήσεις που θα γίνουν ανάμεσα στον πρόεδρο Μακρόν και τον Μπάιντεν.
Το θέμα της αμυντικής συμφωνίας AUKUS μεταξύ ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας και Αυστραλίας, θα ρίξει βαριά τη σκιά του

Η Γαλλία ζητά επιμόνως εξηγήσεις για τη στάση των ΗΠΑ στο θέμα των υποβρυχίων και της αμυντικής συμφωνίας με το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία. Η ΕΕ την στηρίζει πλήρως. Με ερωτηματικό οι εμπορικές διαπραγματεύσεις της Ευρώπης με την Αυστραλία  (οδηγούνται σε κατάρρευση)

Χώρες της ΕΕ με ελεύθερες συναλλαγές, όπως η Σουηδία, η Ιρλανδία ή η Ολλανδία ελπίζουν ωστόσο να είναι επωφελής  η σύναψη της συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών μεταξύ ΕΕ και Αυστραλίας και να υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις της ΕΕ με την Αυστραλία, ανεξάρτητα από τη συμφωνία AUKUS.

Σύμφωνα με τα  βρετανικά δημοσιεύματα,  η συμφωνία ΗΠΑ-Βρετανίας-Αυστραλίας δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία ,αλλά είχε συζητηθεί μυστικά στη διάρκεια της συνόδου κορυφής της G7, τον περασμένο Ιούνιο στην Κορνουάλη.

76η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, Νέα Υόρκη, 20-24 Σεπτεμβρίου 2021

φέτος πραγματοποιήθηκε σε υβριδική μορφή που συνδύασε δια ζώσης (με φυσική παρουσία) και  εξ αποστάσεως ομιλίες.

στις 21-9-21, ο Τζο Μπάιντεν πραγματοποίησε την παρθενική του ομιλία, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, στα Ηνωμένα Έθνη, όπου σκιαγράφησε το αμερικανικό όραμα εξωτερικής πολιτικής, για παγκόσμιες συμμαχίες, κυρίως για την επίλυση του ζητήματος της κλιματικής αλλαγής...

έδωσε έμφαση στα παγκόσμια ανθρώπινα δικαιώματα και ανέφερε ότι επιδιώκουν να περιορίσουν τις πυρηνικές φιλοδοξίες του Ιράν, με "επιστροφή" στη συμμόρφωση με την πυρηνική συμφωνία του 2015.
=============

Μετά την επιστροφή του στην Ουάσινγκτον, ο κ. Μπάιντεν συναντήθηκε με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον στον Λευκό Οίκο το απόγευμα της Τρίτης.

Στις ομιλίες τους στο Οβάλ Γραφείο, ο κ. Μπάιντεν φάνηκε να συγκρίνει την εγκατάλειψη της Γαλλίας (από τη συμφωνία AUKUS) με ένα είδος ανθρώπινα αμήχανου διαζυγίου, όπου μια ειλικρινής συνομιλία καθυστερεί μέχρι την τελευταία στιγμή...

στο παρελθόν (13-12-19) ο Μπάιντεν χαρακτήρισε τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον «φυσικό και συναισθηματικό κλώνο» του Προέδρου Τραμπ "

Ο πρώην αντιπρόεδρος έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια εράνου στο Νότιο Σαν Φρανσίσκο που φιλοξένησε ο επιχειρηματίας τεχνολογίας Jon Fisher και η ιδιοκτήτρια μπουτίκ ρούχων Darla Fisher, οι οποίοι είναι παντρεμένοι. Περίπου 40 δωρητές παρακολούθησαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Εθνικά Εργαστήρια Bioskills του South San Francisco.

13-12-19

https://thehill.com/homenews/campaign/474419-biden-calls-boris-johnson-a-physical-and-emotional-clone-of-trump

 Η  συνάντηση του Μπάιντεν με τον Τζόνσον έδειξε ότι η εμπορική συμφωνία Ηνωμένου Βασιλείου-ΗΠΑ θα αργήσει να πραγματοποιηθεί... 

Ο ιστότοπος RRN (Real Raw News) που είναι  γνωστός  για φανταστικές ιστορίες, με σκανδαλώδεις αποκαλύψεις από αμφιλεγόμενες πηγές, περιγράφει "συνωμοσιολογικά" αυτή την συνάντηση.

όπως αναφέρει στη θέση του Μπάϊντεν βρισκόταν  ο σωσίας του, ηθοποιός Arthur Roberts, που μάλιστα πάνω στη ροή της συζήτησης, ξεσκεπάστηκε...

Ο Τζόνσον τρόμαξε όταν κατάλαβε ότι δεν είχε απέναντι του, τον πραγματικό Μπάϊντεν, αλλά το "doppelganger" του.

[doppelganger, is a spirit double or evil twin that looks exactly like you. The word translates literally as a double goer]

ο 83χρονος Arthur Roberts είναι C-list ηθοποιός που υποδύεται τον Τζόζεφ Μπάιντεν στην τηλεόραση και προσωπικά, ωστόσο ξεσκεπάστηκε κατά τη διάρκεια  της τηλεοπτικής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Σε μια συναρπαστική σκηνή που είδαν πολλοί, ο Μπάιντεν (το RRN χρησιμοποιεί τον όρο "Μπάιντεν" είτε για τον Μπάιντεν είτε για το body double του) απότομα και φαινομενικά χωρίς λόγο, οδήγησε την δημοσιογραφική ομάδα του Τύπου, έξω από την αίθουσα ενημέρωσης του Λευκού Οίκου, ενώ ο Τζόνσον προσπάθησε να απαντήσει σε ερωτήσεις των Βρετανών δημοσιογράφων.

έκπληκτη η ομάδα Τύπου διαμαρτυρήθηκε όταν οι δυνάμεις ασφαλείας την απομάκρυνε με αγένεια, χωρίς να γνωρίζει το λόγο (παρόλο μάλιστα που υποστήριζε την κυβέρνηση -συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι ήταν MSM allies της κυβέρνησης-)

Την Τετάρτη, η Jen Psaki (who is currently under military investigation, σύμφωνα με το RRN), είπε ότι η αίθουσα είχε αδειάσει επειδή οι ερωτήσεις του Τζόνσον δεν είχαν προ-εγκριθεί, αλλά ένας whistleblower στο  γραφείο επικοινωνίας της κυβέρνησης αποκάλυψε στο RRN, τι συνέβη πραγματικά κατά τη σουρεαλιστική ενημέρωση.

=======

Η Jen Psaki κατηγορεί τον Boris Johnson για την αναστάτωση του Τύπου στη συνάντηση Biden

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι, ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν είχε προειδοποιήσει τους βοηθούς του ότι επρόκειτο να ξεκινήσει συνομιλία στο Οβάλ Γραφείο την Τρίτη.

Ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο Οβάλ Γραφείο κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον  πρόεδρο Τζο Μπάιντεν την Τρίτη, όταν αποφάσισε ξαφνικά να ρωτήσει δύο Βρετανούς δημοσιογράφους -οι βοηθοί του Λευκού Οίκου τον διέκοψαν στη συνέχεια.

Οι βοηθοί του Λευκού Οίκου τότε είπαν σε όλους να φύγουν, οδηγώντας τον δημοσιογράφο της Wall Street Journal, Andrew Restuccia να ισχυριστεί ότι ήταν «μια χαοτική σκηνή».

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου Jen Psaki , ο Τζόνσον δεν είχε προειδοποιήσει τον Λευκό Οίκο ότι, σχεδίαζε να ξεκινήσει μια συνομιλία.

 23-9-21

https://www.huffpost.com/entry/jen-psaki-boris-johnson-for-upsetting-the-press-at-biden-meeting_n_614c6a74e4b03d83bacfdb0b
======

22/09/2021

Το προσωπικό του Λευκού Οίκου διέκοψε τον Τζόνσον στη μέση της συζήτησης (πρότασης), κατά τη συνάντηση με τον  Μπάιντεν

Ο πρωθυπουργός μίλησε για πιθανή εμπορική συμφωνία Ηνωμένου Βασιλείου-ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο.

Ο Μπόρις Τζόνσον μιλούσε για το αμφιλεγόμενο πρωτόκολλο της Βόρειας Ιρλανδίας, όταν το προσωπικό του Λευκού Οίκου διέταξε ξαφνικά τους δημοσιογράφους να φύγουν από τον Λευκό Οίκο την Τρίτη.

Ο Τζόνσον ενθάρρυνε τον Τύπο να κάνει ερωτήσεις κατά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, αλλά διακόπηκε απότομα όταν απάντησε στην τελευταία ερώτηση της Μπεθ Ρίγκμπι της Sky News.

Ξεκίνησε μια άλλη πρόταση, αλλά ένας βοηθός του Λευκού Οίκου ξαφνικά άρχισε να καλεί τους δημοσιογράφους να φύγουν.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου, ο Μπάιντεν ρωτήθηκε στη συνέχεια: "Ποια είναι η απάντησή σας στην κατάσταση στα σύνορα, κύριε Πρόεδρε;"

Η απάντηση του Μπάιντεν δεν ακούγεται, αλλά σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου, απάντησε: «Η βία δεν δικαιολογείται».

Ωστόσο, αυτό δεν μπορούσε να ακουστεί από τη φασαρία του εξερχόμενου τύπου.

 22-9-21 
https://www.huffingtonpost.co.uk/entry/boris-johnson-joe-biden-white-house_uk_614b04fde4b0efa77f876648

===========

Όπως αναφέρθηκε,  ο ισχυρισμός του RRN είναι ότι, ο πραγματικός Τζόζεφ Μπάιντεν δεν έχει εμφανιστεί δημόσια, λίγο μετά από τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο λόγος είναι ότι, στις αρχές Φεβρουαρίου, υπέστη ένα τεράστιο εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε εγκεφαλικά νεκρό και νοσηλεύτηκε στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed, όπου έκτοτε έμεινε σε κώμα. Οι διαχειριστές του Μπάιντεν στο Deep State, είχαν μεγάλες ελπίδες για την Καμάλα Χάρις και είχαν σκοπό να τον διαδεχτεί, αλλά σύντομα έγινε φανερό ότι της έλειπε η δύναμη και η νοητική οξύτητα που χρειαζόταν, για να ενώσει τη φιλελεύθερη βάση.

Προς μεγάλη της οδύνη, την έβαλαν στην άκρη, ενώ το Deep State αναζητούσε body double  αντικαταστάτες που θα μπορούσαν να υποδυθούν έναν πειστικό Τζο Μπάιντεν.

Ένα τέτοιο εύρημα ήταν ο Άρθουρ Ρόμπερτς, ένας αφανής ηθοποιός της δεκαετίας του '80, του οποίου το κορυφαίο κινηματογραφικό επίτευγμα ,ήταν η ερμηνεία ρόλου του κακού Νίντζα, στην ταινία πολεμικών τεχνών του 1984,  Εκδίκηση του Νίντζα (Revenge of the Ninja)

Μετά από αυτό, βούλιαξε στην αφάνεια, αποκτώντας πλέον μόνο δευτερεύοντες ρόλους σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, μέχρι που το Deep State τον πήρε ως πιθανό αντικαταστάτη του Μπάιντεν στις αρχές Μαρτίου.

Ο Ρόμπερτς, που δεν είναι πλέον νέος και είναι μεγαλύτερος από τον γνήσιο Μπάιντεν, προφανώς έχει μια γνωστική έκπτωση σε βαθμό άνοιας, που τον έκανε να ξεφύγει από το σενάριο και να προκαλέσει καχυποψία στα μάτια του Μπόρις Τζόνσον.

Σε μια στιγμή που δεν πιάστηκε στο μικρόφωνο και δεν μίλησε αρκετά ήπια (σιγανά) για να μην ακούσει ο Τύπος, ο Ρόμπερτς άρχισε να θρηνεί για την αποτυχημένη κινηματογραφική του καριέρα, στον Τζόνσον και ρώτησε τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου αν έχει δει τις ταινίες Little Miss Magic και Up in Smoke, στο οποίο είχε δευτερεύοντες ρόλους.

 Ένας θεατρικά μασκοφορεμένος  Μπόρις Τζόνσον, όπως είπε η πηγή μας, χαμήλωσε διακριτικά το μικρόφωνό του και μίλησε απαλά προς την κατεύθυνση του Ρόμπερτς, ρωτώντας: «Δεν είσαι ο Τζο Μπάιντεν. Ποιος στο διάολο είσαι; »    (Who the bloody hell are you?)

«Παρόλο που σίγασε το μικρόφωνό του, η Jen Psaki  και η Διευθύντρια Επικοινωνιών του Λευκού Οίκου Κέιτ Μπέιντφιλντ (Kate Bedingfield ) βρίσκονταν σε άλλο γραφείο και ήταν σε θέση να ακούσουν ολόκληρο τον λόγο μέσω κρυφών παραβολικών μικροφώνων στην αίθουσα ενημέρωσης. Αυτοί, πώς να το πω αυτό, φρίκαραν.

Άρχισαν να ουρλιάζουν στο κρυφό ακουστικό του Ρόμπερτς για να επιστρέψει στο σενάριο ή να διαβάσει μόνο από τον τηλεπαραγωγό.

Τότε ήταν που ο Ρόμπερτς χαμήλωσε τελείως το μικρόφωνο του και είπε στον Μπόρις ότι έκανε πλάκα (αστειευόταν) μόνο.

Αλλά η Psaki φοβήθηκε ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί και διέταξε αμέσως να αδειάσει το δωμάτιο », είπε η πηγή μας.

 Πρόσθεσε ότι ένας σαστισμένος Τζόνσον ρώτησε αργότερα την Psaki «τι στο διάολο συνέβη» και του είπαν να ξεχάσει ολόκληρο το περιστατικό, εκτός εάν το Ηνωμένο Βασίλειο ήθελε να χάσει όλη την υποστήριξη των ΗΠΑ.
==============

Η σχετική θεωρία συνωμοσίας για το "doppelganger" του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εμφανίζεται και στην παρακάτω ανάρτηση

18-6-2021
https://realrawnews.com/2021/06/biden-body-double-meets-vlad-putin/

Την Τετάρτη 16-6-21, στη Σύνοδο της G7 στο Ελσίνκι, ο Τζόζεφ Μπάιντεν συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του στις 20 Ιανουαρίου. Ωστόσο, τα άτομα που εμπλέκονται στην εκκαθάριση του Deep State είναι πεπεισμένα ότι, ο άνθρωπος που συνάντησε τον Πούτιν δεν ήταν καθόλου ο Μπάιντεν, αλλά ένα «body double» (σωσίας ή "doppelganger")   που φορούσε μια προσθετική μάσκα και μιμήθηκε τέλεια το πρόσωπο του Μπάιντεν.

Μια πηγή " Mar-a-Lago source" ( το θέρετρο Mar-a-Lago στο Palm Beach της Φλόριντα αγοράστηκε από τον Donald J. Trump το 1985) που μίλησε υπό την υπόσχεση ανωνυμίας, είπε στην Real Raw News ότι, ο πραγματικός Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στη συνάντηση-ή στη σύνοδο-επειδή νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed από την 1η Ιουνίου, όταν υποτίθεται ότι είχε ένα τεράστιο εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε (ακόμη περισσότερο) αδύναμο και παρέλυσε κάτω από τη μέση. Η πηγή μας είπε ότι η  διοίκηση του Μπάιντεν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν συνωμοτήσει για να κρύψουν την ασθένεια του Μπάιντεν, ενώ αποφασίζουν αν θα θέσουν την Καμάλα Χάρις ως πρόεδρο ή θα μεταβιβάσουν την προεδρική βασιλεία σε κάποιον άλλο.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ έλαβε ένα αντίγραφο της συνάντησης και η ομάδα του το εξέτασε αυστηρά. Ο τύπος έμοιαζε με τον Μπάιντεν, ακουγόταν σαν Μπάιντεν, περπατούσε σαν τον Μπάιντεν, μιλούσε όπως ο Μπάιντεν. Αλλά δεν ήταν ο Μπάιντεν. Η προσεκτική εξέταση του βίντεο έδειξε ότι το " body double" είχε ένα μικρό ακουστικό στο κάθε αυτί. Το ένα ήταν πιθανώς για μετάφραση στα ρωσικά και από το άλλο πιθανότατα έλαβε οδηγίες για το τι θα έλεγε », είπε η πηγή μας.

..."μας ζητήθηκε να κάνουμε υποθέσεις για τις οποίες εάν η υγεία του Μπάιντεν ήταν σε σοβαρό κίνδυνο, το βαθύ κράτος μπορεί να μην επικαλούνταν την 25η τροπολογία του συντάγματος των ΗΠΑ (για την  περίπτωση που ο πρόεδρος πεθάνει, παραιτηθεί ή του αφαιρεθεί το αξίωμα) και να έστελνε την Καμάλα Χάρις στο Ελσίνκι...

"αλλά γνωρίζουν ότι ο Πούτιν δεν θα μπορούσε ούτε σε εκατομμύρια χρόνια να αποδεχτεί την Χάρις ως πρόσωπο εξουσίας. Αν την προωθούσαν σε αυτή τη θέση, θα το έπαιρνε σαν προσωπική προσβολή.

"έχετε υπόψη σας ότι, η χρήση ηθοποιού ήταν ένα τεράστιο ρίσκο. Ο Πούτιν δεν μπορεί να ξεγελαστεί εύκολα. Είναι πρώην KGB. Αλλά το body double προφανώς διδάχθηκε πολύ καλά τους τρόπους του Μπάιντεν και ξεγέλασε τον Πούτιν. Αν μπορούν να ξεγελάσουν τον Πούτιν, φανταστείτε πόσο εύκολο είναι να ξεγελάσουν τόσους πολλούς Αμερικανούς, ειδικά με τους MSM allies (υποστηρικτές) της κυβέρνησης, στο πλευρό τους ».

Επιπλέον, η ομάδα του Τραμπ φέρεται να έχει ταυτοποιήσει το  body double.  Πρόκειται για τον 82χρονο Άρθουρ Ρόμπερτς (Arthur Roberts), ηθοποιό τρίτης κατηγορίας, του οποίου ο καλύτερος ρόλος για φήμη ήταν όταν υποδύθηκε τον evil ninja, Braden,  στην ταινία πολεμικών τεχνών του 1983 Η εκδίκηση του νίντζα (Revenge of the Ninja). Η πηγή μας δεν θα επεξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι του Τραμπ κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα, αλλά είπαν πως πιστεύουν ότι, ο Μπάιντεν έχει αρκετά facsimiles. Αν και η σελίδα του Roberts στο IMDB απαριθμεί το ύψος του στα 6 πόδια-2, το 1995 υπέστη σοβαρό τραυματισμό (severe spinal compression injury) σε μεσοσπονδύλιο διάστημα  της σπονδυλικής στήλης που μείωσε το ύψος του κατά περίπου 2 ίντσες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζόζεφ Μπάιντεν έχει ύψος 6 πόδια.

«Ο Τραμπ έχει πολύ καλά στοιχεία ότι ο Μπάιντεν είναι ακόμα στο νοσοκομείο και υπό την προστασία των μυστικών υπηρεσιών και του FBI. Το πρόβλημα του Deep State είναι η υπερβολική του αυτοπεποίθηση - πιστεύει ότι είναι ανίκητο. Αλλά είναι μόνο θέμα χρόνου, να βγουν σύντομα  όλα στο φως », είπε η πηγή μας.

18-6-21
https://realrawnews.com/2021/06/biden-body-double-meets-vlad-putin/
=============

Η θεωρία συνωμοσίας αναφέρεται και στον γιο του Τζο Μπάιντεν, τον Χάντερ Μπάιντεν (Hunter Biden),

[αναφέρουν ότι θα σταθεί ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου στο Γκουαντάναμο, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, λιγότερο από ένα μήνα μετά τη σύλληψή του από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ στο διεθνές αεροδρόμιο Dulles στην Ουάσινγκτον.]

Σύμφωνα με πηγή από το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών ( Office of Military Commissions) οι κατηγορίες εναντίον του Χάντερ Μπάιντεν επεκτείνονται σε εγκληματικές δραστηριότητες: ο στρατός φέρεται να έχει στοιχεία ότι μεταξύ 2012 και 2020 είχε σεξουαλική επαφή με πολλές ανήλικες γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι περισσότερες από τις οποίες φέρονται να βρίσκονταν υπό την  επήρεια  ναρκωτικών πριν από το βιασμό τους.

Μιλώντας στο αμερικανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο CBS, είπε επίσης ότι είναι βέβαιος ότι θα απαλλαγεί από τυχόν αδικίες στις επιχειρηματικές του υποθέσεις από μια συνεχιζόμενη έρευνα του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

 σχετικοί σύνδεσμοι από την επικαιρότητα
https://www.theguardian.com/us-news/2020/oct/20/trump-barr-special-prosecutor-joe-biden-hunter-biden

 25-9-21

https://cbs4local.com/news/nation-world/hunter-biden-emails
================

Συμπέρασμα:

Το Real Raw News είναι γνωστό για φανταστικές ιστορίες που δημιουργούνται από αμφιλεγόμενες πηγές.
Ναι, ο Τζο Μπάιντεν είναι άρρωστος, διανοητικά μπερδεμένος κάθε τόσο και μερικές φορές στην πραγματικότητα φαίνεται ότι, υπάρχει ο ανανεωμένος και λογικός Τζο Μπάιντεν και μετά πάλι ο μπερδεμένος γέρος που δεν μπορεί να μιλήσει σταθερά, αλλά ο οποίος δεν είναι απαραίτητα ένας σωσίας, αλλά η κατάσταση του μπορεί να οφείλεται περισσότερο στα φάρμακα  που του δίνουν οι γιατροί του.

Ναι, ο Χάντερ Μπάιντεν έχει βαρύ παρελθόν, τα βίντεο και οι φωτογραφίες στο φορητό υπολογιστή του είναι γνωστά, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία ότι όντως συνελήφθη και τώρα πρόκειται να πάει στο δικαστήριο.

Ο ιστότοπος RRN γράφει για τον εαυτό του:

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται για ενημερωτικούς, εκπαιδευτικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς. Αυτός ο ιστότοπος περιέχει χιούμορ, παρωδία και σάτιρα. Έχουμε συμπεριλάβει αυτήν την αποποίηση ευθυνών στις νομικές μας συμβουλές για την προστασία μας.

πηγή 
25 Σεπτεμβρίου 2021,  aikos2309

https://www.pravda-tv.com/2021/09/biden-koerper-double-wird-bei-dem-treffen-mit-boris-johnson-enttarnt/

Δεν υπάρχουν σχόλια: