Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021

Απόδειξη εξωγήινης υποβρύχιας βάσης στην παραλία της Ν.Μηχανιώνας, εντοπίστηκε γιγαντιαίος εξωγήινος. Το συγκλονιστικό βίντεο του Brian Daniel, στο TikTok

ενημέρωση από aikos2309

Απόδειξη υποβρύχιας βάσης UFO και γιγαντιαίος εξωγήινος εντοπίστηκε στην παραλία Μηχανιώνας

 13 Σεπτεμβρίου 2021

https://www.pravda-tv.com/2021/09/ufo-beweis-unter-wasser-und-riesiger-alien-am-strand-entdeckt/

Ο Brian Daniel, χρήστης του TikTok από την Αγγλία, πιστεύει ότι βάσεις UFO υπάρχουν και υποβρύχια και ότι εξωγήινοι πετούν μέσα και έξω από εκεί. Τώρα έρχεται με μια απόδειξη ...

 Ο  Brian  αγαπά, όπως και πολλοί άλλοι οπαδοί των UFO, να ερευνά τα πάντα σχετικά με τις εμφανίσεις ΑΤΙΑ, είτε στο Youtube, το Facebook είτε το TikTok. ήταν όμως πεπεισμένος ότι θα έπρεπε να είναι δυνατό να φωτογραφηθεί ένα UFO που βγαίνει από το νερό και ανεβαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Με την κάμερα στο χέρι, συνέχιζε να πηγαίνει στην παραλία και να περιμένει την απόλυτη απόδειξη ότι τα UFO ζουν επίσης στη θάλασσα και έχουν υποβρύχιο σταθμό εκεί.

Κάποια στιγμή το πέτυχε και με βάση τις παρατηρήσεις του ήταν σίγουρος ότι είχε ανακαλύψει ένα σημείο στην παραλία κοντά στο οποίο βρίσκεται μια υποβρύχια βάση των εξωγήινων.

Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας εξωγήινος και τράβηξε γρήγορα μια φωτογραφία ... Η φωτογραφία δείχνει έναν εξωγήινο ξαπλωμένο στην παραλία και περιτριγυρισμένο από αρκετούς κυβερνητικούς αξιωματούχους που είχαν ανακαλύψει αυτό το εξωγήινο σώμα λίγο πριν από αυτόν. Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε έναν εξωγήινο με μακριά, λεπτά άκρα. Φαίνεται να κείτεται άψυχος πάνω στο στομάχι του (μπρούμυτα)

Στον λογαριασμό του στο TikTok , έδειξε τα στοιχεία του και δήλωσε ότι υπήρξε κυβερνητική συνωμοσία και ήξεραν ότι αυτή η εξωγήινη βάση υπήρχε κοντά κάτω από τη θάλασσα. Υποβρύχιο UFO στις ΗΠΑ - εξωγήινη βάση στη θάλασσα;

Ο Brian  δήλωσε στον λογαριασμό του στο TikTok, «Αποφάσισα να ερευνήσω την προέλευση του εξωγήινου και στην πορεία έπεσα πάνω σε αυτό που μοιάζει με υποβρύχια εξωγήινη βάση.

Παρατηρήστε την κυκλική δομή βαθιά κάτω από το νερό με ένα άνοιγμα στη μέση. Από τη στεριά βλέπουμε ότι μοιάζει με UFO πάνω από τη βάση.

Αν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην υποβρύχια εξωγήινη βάση, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει ένα άνοιγμα 9 μέτρων στη μέση ». Στο film του μπορείτε να δείτε τον εξωγήινο, τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και στους Χάρτες Google ακόμη και δύο UFO πάνω από το νερό.

Ο χρήστης του TikTok εξηγεί τη συνωμοσία των ΗΠΑ  Αφού τράβηξε πλάνα, κρύφτηκε στο αυτοκίνητό του εκεί κοντά και περίμενε. Κάποια στιγμή ένα λευκό βαν βγήκε από την παραλία και το ακολούθησε για δύο ώρες.

Κάποτε το αυτοκίνητο σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο. Περίμενε 1,5 ώρα για να δει τι συνέβη, αλλά κανείς δεν βγήκε από το κτίριο εκείνο το διάστημα. Τι έκαναν εκεί τόση ώρα;

Φοβούμενος ότι μπορεί να ανακαλυφθεί και να μπει σε πρόβλημα με τους Αμερικανούς πράκτορες, διέκοψε την καταδίωξη. Συνέστησε επίσης στους οπαδούς του να κατεβάσουν το βίντεο γρήγορα, από φόβο, γιατί οι πράκτορες θα μπορούσαν να τον βρουν κάποια στιγμή και μετά να τα διαγράψουν όλα.

Συντεταγμένες και θέση της υποβρύχιας εξωγήινης βάσης

Ο Brian  συνέχισε να ερευνά λίγο περισσότερο και είναι πλέον βέβαιο ότι έχει βρει την ακριβή τοποθεσία της εξωγήινης βάσης. Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε μια παραλία κοντά στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία «Αγία Κυριακή». (Greek Orthodox Church “Kyriaki”).

Στην υδάτινη περιοχή της εικόνας μπορεί να δείτε ένα UFO που βρίσκεται πάνω από την υποτιθέμενη βάση. Για να κάνετε τη δική σας έρευνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google και να μεταβείτε στις ακόλουθες συντεταγμένες στη Μηχανιώνα, Ελλάδα: 40.4507548, 22.8610082 ή 40 ° 27'02.7 ″ Β 22 ° 51'39.6 ″ Ε

Εκεί μπορείτε πραγματικά να δείτε μια κυκλική δομή με ένα βαθύ άνοιγμα στη μέση. Τα εξωγήινα στοιχεία του Brian  έχουν ταξινομηθεί ως "αξιόπιστα".

Το σχετικό βίντεο

https://www.tiktok.com/@briandaniel2.0/video/6987471915258498310?lang=de-DE&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Αυτό το άρθρο γράφτηκε από © Matrixblogger.de
Πηγές: PublicDomain / matrixblogger.de  στις 13 Σεπτεμβρίου 2021

Το « Daily Star Blog », το « History Channel » και το « LadBible » ανέφεραν επίσης τα στοιχεία του Brian και τα δήλωσαν αξιόπιστα. Έδειξαν επίσης περισσότερα στοιχεία για το πώς τα UFO είχαν φωτογραφηθεί να βγαίνουν από τον ωκεανό και να κινούνται(shooting) ψηλά στον ουρανό. Αυτά αποτυπώθηκαν σε εικόνες από ψαράδες και τουρίστες με ενοικιαζόμενα ιδιωτικά πλοία. Μερικοί από τους ψαράδες δήλωσαν ότι ήταν τόσο κοντά όταν ένα UFO shot out από το νερό που ένιωσαν έντονη ζέστη, αλλά ήταν αθόρυβο και γρήγορο. Εν τω μεταξύ, ο Brian προήχθη από ερευνητή UFO σε θεωρητικό συνωμοσίας σε διάφορες πύλες.

Ο Brian από την άλλη πλευρά, γνωρίζει ότι η κυβέρνηση ή οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ανέλαβαν γρήγορα το εύρημα του εξωγήινου και στη συνέχεια το συγκάλυψαν.

Dieser Artikel wurde verfasst von © Matrixblogger.de

πηγή

https://www.matrixblogger.de/ufo-unter-wasser-und-riesiger-alien-am-strand-entdeckt/ 

https://www.pravda-tv.com/2021/09/ufo-beweis-unter-wasser-und-riesiger-alien-am-strand-entdeckt/
το σχετικό βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=0gSU5mcztOQ

Mystery of the underwater seagrass 'fairy circles' is solved: Bizarre bald patches are caused by invading foreign species that are putting entire ecosystems at risk of extinction

9-8-2017

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4774690/Underwater-fairy-circles-caused-invading-species.html

10-5-21

An ufologist, Scott Waring, has discovered, as he says, “sunken alien UFOs” in Thermaikos Gulf with the help of Google Earth!

https://en.protothema.gr/ufologist-locates-sunken-flying-saucers-in-thermaikos-gulf-greece-video/

O διάσημος Ταϊβανός ουφολόγος, virtual archaeologist***, Scott Waring έκανε την περίεργη διαστημική ανακάλυψη που προκάλεσε συζήτηση στο Διαδίκτυο.
Πρόκειται για ενδιαφέρουσες κυκλικές δομές, σαφώς τεχνητής προέλευσης.
Τονίζει ότι η τυπική αντίληψή μας μπορεί να μας ξεγελάσει, δηλαδή βλέπουμε μόνο ότι μας επιτρέπει η τυπική μας αντίληψη, κάποιο αντικείμενο μπορεί να μην έχει τη μορφή, που εμείς «βλέπουμε »
Οι τελευταίες δημοσιεύσεις του Scott Waring (από την Ταϊβάν) είναι αφιερωμένες στο θέμα της παρουσίας UFO και διάφορα ίχνη εξωγήινων στο ηλιακό μας σύστημα.
***εικονική αρχαιολογία (Virtual archaeology) είναι ένας όρος που εισήχθη το 1990 από τον αρχαιολόγο και επιστήμονα υπολογιστών Paul Reilly για να περιγράψει τη χρήση προσομοιώσεων αρχαιολογικών ανασκαφών που βασίζονται σε υπολογιστή.
Oπτικοποίηση βασισμένη σε υπολογιστή, για παράδειγμα της υπάρχουσας κατάστασης, η μιας τεκμηριωμένης αποκατάστασης ή μιας υποθετικής ανακατασκευής αντικειμένου ή τοποθεσίας πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και την έκταση και τη φύση κάθε πραγματικής αβεβαιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: