Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Οι υπερδυνάμεις της Γης έχουν κάνει μυστική συμφωνία με εξωγήινους? τι δήλωσε ο Alfred Webre στο Ισπανικό έντυπο La Vanguardia

Διαστημικός ακτιβιστής: Οι υπερδυνάμεις της Γης έχουν κάνει μυστική συμφωνία με εξωγήινους

 Ο Alfred Webre παρέχει σχετικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό σε μια συνέντευξη του 2009, για ένα διάσημο ισπανικό έντυπο - La Vanguardia,

Σε μια συνέντευξη για ένα διάσημο ισπανικό περιοδικό το 2009, ένας νομικός από τις ΗΠΑ αποκάλυψε μυστικές πληροφορίες, για μια αρειανή ενδογήινη κοινωνία προηγμένης ύπαρξης   (Martian intraterrestrial society of advanced being) και άλλα μυστικά κυβερνητικά έργα.

 Ενώ για μερικούς από εμάς είναι αδιαμφισβήτητο ότι εξωγήινα όντα υπάρχουν κάπου στο σύμπαν, υπάρχουν άλλοι που ισχυρίζονται ότι αυτά τα όντα έχουν ήδη επίγνωση της ύπαρξής μας και θα μπορούσαν ακόμη και να περπατήσουν ανάμεσά μας ή να ζήσουν μέσα σε παραμυθένιες εσωτερικές σφαίρες της Γης.

Μερικοί από αυτούς που υποστηρίζουν τα παραπάνω, έχουν αξιόπιστο υπόβαθρο και έχουν επίσης εργαστεί σε διάφορα περιβάλλοντα που σχετίζονται είτε με εξερεύνηση του διαστήματος είτε με υπηρεσίες πληροφοριών.

 Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους τους οποίους θα αναφέρουμε παρακάτω, έχουν δηλώσει ότι η μετάβαση μεταξύ 2010 και 2020 είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη κοινωνία, διότι θα αποκαλύψει τα τελικά στοιχεία σχετικά με τις έξυπνες μορφές ζωής που επισκέπτονταν και εξακολουθούν να επισκέπτονται αυτόν τον πλανήτη.

Από την οπτική τους γωνία, ο κόσμος ετοιμάζεται σιγά σιγά για πλήρη αποκάλυψη εξωγήινων.

 Ο Alfred Webre προσφέρει σχετικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό σε μια συνέντευξη για ένα γνωστό ισπανικό έντυπο - La Vanguardia.

Ο Webre είναι ο Διεθνής Διευθυντής του Ινστιτούτου Συνεργασίας στο Διάστημα (ICIS) [ international Director of the Institute for Cooperation in Space ]  και έχει την τάση να προστατεύει το ανθρώπινο είδος, προσπαθώντας να αποτρέψει τον οπλισμό του διαστήματος.

 Ο κύριος στόχος του είναι να αλλάξει ριζικά την παγκόσμια πολεμική οικονομία και να την μετατρέψει σε μια συνετή και συνεργατική δομή διαστημικής εποχής, που θα επικεντρώνεται στην οικοδόμηση μιας δημοκρατικής space faring κοινωνίας,  που τελικά θα ενσωματωθεί με μια διαγαλαξιακή ομάδα ευφυών όντων.

 Έχοντας αυτό κατά νου, μαθαίνουμε πώς ο Webre συμβάλλει στη διαμόρφωση αυτής της ιδανικής νέας γενιάς γήινων από τη συνέντευξή του στη La Vanguardia.

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Είμαι 67 ετών. Γεννήθηκα σε μια ναυτική βάση στη Φλόριντα κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Ζω στο Βανκούβερ. Είμαι Διδάκτωρ Νομικών και δικαστής στο Δικαστήριο της Κουάλα Λουμπούρ (Kuala Lumpur) για εγκλήματα πολέμου, είμαι παντρεμένος, έχω έναν γιο και δύο θετές κόρες. Ζούμε σε ένα σύμπαν ευφυούς προέλευσης. Υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχουν ηθικοί πολιτισμοί πιο προηγμένοι από τους δικούς μας, που συμμετέχουν στην αναπτυξιακή μας διαδικασία.

 La Vanguardia: Δώστε μου στοιχεία.

 Webre: Δηλώσεις των κυβερνητικών υπαλλήλων των Ηνωμένων Πολιτειών που έχουν καταθέσει τη συμμετοχή τους σε μυστικά προγράμματα σχέσεων με ορισμένους εξωγήινους πολιτισμούς.

 La Vanguardia: Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με τους εξωγήινους;

 Webre: Ναι, σύμφωνα με αυτούς τους μάρτυρες, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών συνεργάζεται μυστικά μαζί τους από τη δεκαετία του 1950. Ο Andrew Basiago, γιος αξιωματούχου της CIA, εγγράφηκε σε ηλικία επτά ετών σε ένα μυστικό πρόγραμμα για υπερ-προικισμένα παιδιά που εκπαιδεύτηκαν ως πρεσβευτές για την εξωγήινη φυλή.

La Vanguardia: υπήρξε κάποια επαφή;

 Webre: Υπήρξε μια συνάντηση με 3 αστροναύτες από τον πλανήτη Άρη. Τον Ιανουάριο του 2009, η υπάλληλος της CIA Virginia Olds επιβεβαίωσε ότι η CIA γνωρίζει ότι υπάρχει ένας ανθρωποειδής πολιτισμός που ζει κάτω από την επιφάνεια του Άρη.
 Νομίζουμε ότι το έτος 9500 π.Χ. θραύσματα της σουπερνόβα Vela εισήλθαν στο ηλιακό σύστημα και κατέστρεψαν την οικολογία στον Άρη.
Οι Αρειανοί εξωγήινοι, 1.500 χρόνια πιο ηθικά και τεχνολογικά προηγμένοι από εμάς τους ανθρώπους, προστατεύτηκαν υπόγεια.

 Τον Δεκέμβριο του 2008 δημοσιεύσαμε μια έκθεση που περιελάμβανε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το ρομπότ Rover Spirit της NASA, στην οποία μπορεί κανείς να εντοπίσει ορισμένα είδη ανθρωποειδών, ζώων και δομών στην επιφάνεια του Άρη. Μπορείτε να το δείτε στο www.exopolitics.com.

 La Vanguardia: Υπάρχουν τρεις αστροναύτες που ισχυρίζονται ότι έχουν δει εξωγήινη ζωή.

 Webre: Ναι, ο Buzz Aldrin που ταξίδεψε στο Apollo XI  (11) είπε ότι όταν έφτασαν στη Σελήνη το 1969, υπήρχαν δύο μεγάλα εξωγήινα πλοία γύρω από τον μεγάλο κρατήρα, η εκδοχή του επαληθεύτηκε από υψηλόβαθμα στελέχη της NASA.

 La Vanguardia: Είμαι έκπληκτος.

 Webre: Ο γιατρός Steven Greer, διευθυντής του προγράμματος Disclosure Project, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 500 μαρτυρίες από στρατιωτικούς, κυβερνητικούς και υψηλού βαθμού μυστικές μαρτυρίες για την εξωγήινη παρουσία και δημοσιοποιήθηκαν τον Μάιο του 2009, στην Εθνική Λέσχη Τύπου (National Press Club) της Ουάσινγκτον.

 La Vanguardia: Το Μεξικό, η Χιλή, η Βραζιλία και το Περού κυκλοφόρησαν τις UFO αναφορές τους.

Webre: Πρόσφατα, το ίδιο έκαναν και η Γαλλία, η Σουηδία και η Δανία και το Ηνωμένο Βασίλειο που έφεραν στο φως 7.200 αρχεία UFO που συντάχθηκαν από το D155, μια μυστική μονάδα του Υπουργείου Άμυνας.

 La Vanguardia: Γιατί να μην αποκαλύψετε τη ζωή στον Άρη;

 Webre: Για πολιτικούς λόγους. Θα εισαγάγουμε μια ερώτηση που επικαλείται τους νόμους για την ελευθερία της πληροφόρησης, έτσι ώστε η NASA να παραδέχεται την έξυπνη ζωή στον Άρη.

 La Vanguardia: Και οι Αρειανοί, γιατί δεν εμφανίζονται στην κοινωνία;

 Webre: Ο πλανήτης μας είναι χαμηλής τάξης και υποθέτουμε ότι βρίσκεται υπό καραντίνα που επιβάλλεται από την κυβέρνηση του σύμπαντος.

 La Vanguardia: Και αυτή η καραντίνα τελειώνει τώρα…

Webre: Πιστεύουμε ότι οι ηθικοί εξωγήινοι πολιτισμοί έχουν χρησιμοποιήσει το φαινόμενο UFO για να μας εγκλιματίσουν στην ύπαρξή τους και ότι μεταξύ 2010 και 2020 μπορούμε να αρχίσουμε να έχουμε ανοιχτές σχέσεις με αυτούς τους πολιτισμούς.

 La Vanguardia: Δηλαδή θα γίνει η πρώτη επαφή με τους Αρειανούς;

 Webre: Ναι, επειδή υπάρχουν πολλά αμοιβαία οφέλη, μπορούν να μας δώσουν τεχνολογίες και γνώσεις και έχουμε έναν πολύτιμο πράσινο πλανήτη στον οποίο μπορούν να μεταναστεύσουν.

 La Vanguardia: Πώς λειτουργεί το σύμπαν;

 Webre: Υπάρχουν πολλές διαστάσεις και σύμπαντα που είναι παράλληλα με τα δικά μας. Ορισμένοι εξωγήινοι πολιτισμοί προέρχονται από άλλη διάσταση, από άλλο παράλληλο σύμπαν, γι 'αυτό τα UFOs μπορούν να εμφανιστούν και να εξαφανιστούν.

 La Vanguardia: Πώς είναι αυτοί οι πιο εξελιγμένοι πολιτισμοί;

 Webre: Φαίνεται ότι ζούμε σε ένα οργανωμένο σύμπαν και οι πιο ηθικοί πολιτισμοί  ελέγχουν "mastered" τη διάσταση του χρόνου (achieved domination of the time dimension) και αυτοί είναι που πιθανότατα θα αναπτύξουν την πραγματικότητά μας.

 La Vanguardia: Το κάνετε να ακούγεται τρομερό. 

Webre: Σύμφωνα με ορισμένες θεωρίες εξελισσόμαστε με πολύ επιταχυνόμενο ρυθμό, προκειμένου να εγκαταλείψουμε την μόνιμα πολεμική οικονομία  και να τη μετατρέψουμε σε βιώσιμη οικονομία.
Η ανθρώπινη συνείδηση ​​αναπτύσσεται για να εισέλθει στην παγκόσμια εποχή και να συνδεθεί ανοιχτά με αυτούς τους άλλους πολιτισμούς.

 La Vanguardia: Θα μπορούσαν να μας δώσουν ένα χέρι (να μας βοηθήσουν)

Webre: Υπάρχει μια πρωταρχική κατευθυντήρια γραμμή: μην παρεμβαίνετε στην εξέλιξη ενός πολιτισμού από άλλο πλανήτη. Αλλά σε πολύ λίγο χρόνο, ο άνθρωπος θα μάθει πώς να χρησιμοποιεί την κβαντική τηλεμεταφορά και να εξάγει ενέργεια από το διάστημα. Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική εποχή όπου πρέπει να αποφασίσουμε αν επιλέγουμε καταστροφή ή εξέλιξη.

 La Vanguardia: Το έργο σας συνίσταται στη μελέτη της μεγάλης κυβέρνησης του σύμπαντος;

 Webre: Η εξωπολιτική (Exopolitics) είναι μια κοινωνική επιστήμη που μελετά τις σχέσεις μεταξύ του ανθρώπινου πολιτισμού μας και άλλων ευφυών πολιτισμών στο σύμπαν. Ένα από τα πρώτα μας βήματα στην universal διπλωματία (στο σύμπαν) θα είναι μέσω του πολιτισμού του Άρη.

 La Vanguardia: Καταλαβαίνω.

 Webre: Προσωπικά συνεργάζομαι με τον γιατρό Norman Miranda, τον επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου (the cabinet chief of the president) της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, έτσι ώστε ο ΟΗΕ να εκπροσωπεί τη Γη ενώπιον του πολιτισμού του Άρη.

 Η συνέντευξη προσφέρει μερικές πραγματικά συγκλονιστικές πληροφορίες και προέρχονται κυρίως από έναν νομικό.

Ο Webre έχει ένα αξιόλογο υπόβαθρο και είναι well-documented  άνθρωπος, γι 'αυτό τα λόγια του δεν πρέπει να θεωρούνται μπλόφα.

Ένας άντρας της κατάταξής του δεν θα μπορούσε να διακινδυνεύσει τον τίτλο της εργασίας του σε τέτοιους ισχυρισμούς, οπότε υποθέτω ότι αυτό που λέει είναι αλήθεια.

 Στην πραγματικότητα, αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει πολλά πράγματα όπως η δωρεάν ροή πληροφοριών σχετικά με τα UFO και τα ET, καθώς και η τάση αποχαρακτηρισμού των εγγράφων τα τελευταία χρόνια.

 Εάν ο Webre έχει δίκιο, τότε η ανθρωπότητα πειραματίζεται με μια γρήγορη αλλαγή και οι κυβερνητικοί θεσμοί προσπαθούν μόνο να μετριάσουν το τέλος αυτής της εξωγήινης εξίσωσης.

 Μπορεί να είναι δύσκολο για μερικούς ανθρώπους με διάφορες θρησκευτικές πεποιθήσεις, αλλά η αλήθεια πρέπει να αποκαλυφθεί για το μεγαλύτερο καλό του είδους μας. Φαίνεται ότι ζούμε σε ενδιαφέρουσες εποχές (τουλάχιστον) και η τελευταία ώρα αποκάλυψης θα μπορούσε να είναι ακριβώς πίσω από τη γωνία.

πηγή
BARCELONA
, SPAIN
(LA VANGUARDIA)
September 10, 2009,
 by Ima Sanchis   Translated from Spanish for MARS by  Andrew D. Basiago

https://www.projectmars.net/docs/research_papers/2009-09-10_MARS_Webre_La_Vanguardia_Mars_is_inhabited_by_humans_English.pdf

 πηγές 25-9-21

https://www.pravda-tv.com/2021/09/die-supermaechte-der-erde-haben-einen-geheimen-pakt-mit-ausserirdischen/

 24-9-21

https://anomalien.com/space-activist-earth-superpowers-have-a-secret-pact-with-extraterrestrials/

 Είναι πιθανό αυτή η συνέντευξη να σας προκαλέσει τόσο μεγάλη αμηχανία όσο στην περίπτωσή μου, αλλά δώστε προσοχή στα διαπιστευτήρια εκείνων που συμμετείχαν στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής Εξωπολιτικής (European Summit of Exopolitics) το 2009 - αστροναύτες από τη NASA και τη Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία που ισχυρίζονται ότι έχει γίνει επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς- και στους διοργανωτές του, Webre, την συγγραφέα εξωπολιτικών (Vesica Piscis), την Γενική Εισαγγελέα στην Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος της Νέας Υόρκης και σύμβουλο του Ιδρύματος Ford, τον πρώην καθηγητή Οικονομίας στο Γέιλ και το Πανεπιστήμιο του Τέξας. εκπρόσωπο στη δημοκρατική συνέλευση του 1996 στο Τέξας (Κλίντον-Γκορ). Μιλούν για μια πραγματικότητα του Άρη, σαν να ήταν αληθινή: υπάρχουν περισσότερα από αυτά, σε γαλαξιακή κλίμακα;

https://old.vopus.org/hi/gnosis/interesting-articles/mars-is-inhabited.html

 Επιμέλεια: La Vanguardia .

Alfred Webre is the International Director of the Institute for Cooperation in Space (ICIS), a founder of the No Weapons in Space Campaign (NOWIS), a Canadian coalition to prevent the weaponization of space. He is also a participant in the Canadian Coalition to Oppose Missile Defence (CCOMD) and a member of the Kuala Lumpur War Crimes Tribunal.

Ο Webre πιστεύει ότι, όπως λέει η εξωπολιτική, η πιο αληθινή αντίληψη της ανθρώπινης κατάστασής μας μπορεί να είναι ότι βρισκόμαστε σε έναν απομονωμένο πλανήτη εν μέσω μιας πολυπληθούς, εξελισσόμενης, πολύ οργανωμένης διαπλανητικής, διαγαλαξιακής, πολυδιάστατης κοινωνίας του σύμπαντος. Πιστεύει ότι ζούμε σε έναν πλανήτη που έχει τεθεί σε καραντίνα (η υπόθεση του ζωολογικού κήπου) και ότι τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να ενταχθούμε στην υπόλοιπη πνευματικά εξελιγμένη κοινωνία του σύμπαντος με ειρήνη, έτσι μια ευκαιρία να αποφύγουμε την περιβαλλοντική παγκόσμια αυτοκαταστροφή ή παγκόσμια αυτοκαταστροφή μέσω πολέμου.

Μέχρι το Νοέμβριο 2010, ο Webre ήταν ένας διεθνής ανταποκριτής για εγκλήματα πολέμου για το Ιράν 

Ο Webre είναι δικαστής στην Επιτροπή Εγκλημάτων Πολέμου της Κουάλα Λουμπούρ, μια ΜΚΟ που οργανώθηκε στη Μαλαισία για να ερευνήσει φερόμενα εγκλήματα πολέμου, ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή. Αυτό το όργανο δεν έχει επίσημη θέση ούτε δυνατότητα να εκτελεί τις αποφάσεις του.

Τον Απρίλιο του 2012, ο ​​Webre δημιούργησε το ExoUniversity.org, μια εκπαιδευτική οντότητα που προσφέρει διαδικτυακή εκπαίδευση στις εξωεπιστήμες, τις ψυχολογικές επιστήμες και την εξωπολιτική, με ένα φόρουμ για την Ημέρα της Γης με τίτλο "Εισαγωγή στο ταξίδι στο χρόνο με έμφαση στην τηλεμεταφορά." Http:/ /www.exouniversity.org

Ο Alfred Webre και η Δρ Carol Rosin ίδρυσαν το Ινστιτούτο Συνεργασίας στο Διάστημα (ICIS) το 2001, ως αποτέλεσμα του πρώην ISCOS, Ινστιτούτου Συνεργασίας και Ασφάλειας στο Διάστημα. Η αποστολή ICIS είναι να εκπαιδεύσει τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και τη βάση για το γιατί είναι σημαντικό να απαγορευτούν τα διαστημικά όπλα.

Το διοικητικό συμβούλιο του ICIS απαρτίζεται από διάφορα εξέχοντα άτομα όπως οι πρώην αστροναύτες Έντγκαρ Μίτσελ και ο Δρ Μπράιαν Ο ’Λιρι, και πρώην ο αείμνηστος Άρθουρ Κ. Κλαρκ, ο Γενικός Σύμβουλος Ντάνιελ Σίχαν και ο Τζον ΜακΚόνελ που είναι ο ιδρυτής της Διεθνούς Ημέρας της Γης. Ο Άλφρεντ Βέμπρε παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ICIS την 1η Ιανουαρίου 2011 για να επικεντρωθεί σε μια συνθήκη απαγόρευσης του HAARP, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι όπλο.

Βιογραφία του Alfred Lambremont Webre

http://www.auforn.com/Guest-2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: