Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Ο κώδικας στις Q drops, του QAnon, έσπασε? το Q Anon είναι μια "military intelligence operation"? Θα αναλάβει ο στρατός?

η θεωρία συνωμοσίας QAnon που αναφέρεται στο λεγόμενο "deep state" και σε παιδόφιλους που λατρεύουν τον Σατανά, κυβερνούν τον κόσμο και διακινούν παιδιά, επεκτείνεται σαν κίνημα και έξω από τις ΗΠΑ, ιδίως στην Ευρώπη.

υποστηρικτές του Τραμπ, που ανήκουν στο κίνημα, αναφέρονται στην Καταιγίδα ("Storm" ή First Contact,  δηλαδή στην περίοδο που θα εξελίσσεται ο μυστικός πόλεμος κατά του "deep state" )  και τη Μεγάλη Αφύπνιση (Great Awakening)

σύμφωνα με τη θεωρία, χιλιάδες μέλη του "deep state" θα συλληφθούν και θα αντιμετωπίσουν στρατιωτικά δικαστήρια. Ο Αμερικανικός στρατός θα αναλάβει, βίαια τη χώρα.

Το QAnon ξεκίνησε στον ιστότοπο 4chan τον Οκτώβριο του 2017. Από τo πρώτo Q μήνυμα "drop"  (δημοσίευση -καταγγελία)  τον Οκτώβριο του 2017, η παρακολούθηση του Q έχει αυξηθεί με εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές παγκοσμίως.

Η «Μεγάλη Αφύπνιση» δεν μπορεί πλέον να αποτραπεί, το Q και το «Σχέδιο» είναι καταλύτης

Το 2020, η QAnon κέρδισε νομιμότητα καθώς αρκετές εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες, όπως ο συνταξιούχος στρατηγός και πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Michael Flynn , εξέφρασαν υποστήριξη για την ομάδα και οι υποστηρικτές του QAnon μετείχαν στις συγκεντρώσεις του Trump. 

οι πιστοί του QAnon έχουν δεσμευτεί για απόλυτη πίστη στον πρώην Πρόεδρο Trump, τον οποίο θεωρούν ως σωτήρα όχι μόνο των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και του κόσμου 

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις του Pew Research Center , το καλοκαίρι του 2020 και μέχρι τον Σεπτέμβριο, το 47 τοις εκατό των Αμερικανών γνώριζαν κάτι για το QAnon και το 20 τοις εκατό αυτών που το είχαν ακούσει, πίστευαν ότι ήταν πολύ καλό.

παρά τις απαγορεύσεις από το Facebook και το Twitter, ομάδες που σχετίζονται με την QAnon συνεχίζουν να εμφανίζονται στα κοινωνικά μέσα. 

Τον Ιανουάριο του 2021 με περαιτέρω απαγορεύσεις 70.000 λογαριασμοί έκλεισαν, ενώ οι πεποιθήσεις και οι αφηγήσεις παραμένουν και συνεχίζουν να εξαπλώνονται σε πολλούς χώρους.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι,  ο κώδικας που χρησιμοποιούν στις κωδικοποιημένες αναφορές ((Q drops) ή και (breadcrumbs) με προβλέψεις, συνθήματα, καταγγελίες) τους  έσπασε...το Q ήταν  τμήμα ψυχικής υγείας, του Υπουργείου Άμυνας- θα αναλάβει ο στρατός?

όπως επίσης αναφέρουν, το Q Anon είναι μια "military intelligence operation" και οι αριθμοί που δίνονται στις Q Posts δεν είναι ημερομηνίες, αλλά ορισμένα κεφάλαια στο  "Law of War Manual"  του Υπουργείου Άμυνας. (αναφορές στα σχετικά κεφάλαια, σε ένα εγχειρίδιο του υπουργείου ΄Αμυνας, για τον στρατιωτικό νόμο)

Κανένας από τους Anons - εκείνους τους οπαδούς του Q που προσπαθούσαν αγωνιωδώς  να αποκρυπτογραφήσουν τις δημοσιεύσεις του Q για πάνω από 4 χρόνια - δεν είχε αποκαλύψει μέχρι τώρα, αυτή τη σύνδεση.

Η σύνδεση αποκαλύπτεται στο ChristianPatriotNews (από το Majic Eyes Qnly )

σχετικός σύνδεσμος

https://www.bitchute.com/channel/christianpatriotnews/

Το "Σχέδιο" (Plan, "Trust the Plan" η συχνή φράση του Q στις δημοσιεύσεις) συνεχίζει να εφαρμόζεται ακόμα και χωρίς τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς έχουν γίνει ήδη, όλες οι προετοιμασίες.

 Οι αριθμοί που δίνονται στις Q drops πρέπει να αναγράφονται στο εγχειρίδιο DoD. 

„Think Mirror – denke gespiegelt“ λένε ξανά και ξανά στις δημοσιεύσεις. Τότε ανοίγει η έννοια των κρυπτικών δηλώσεων

Η δημοσίευση 1100 έως 1123 αντιστοιχεί στα κεφάλαια 11 έως 11.23 στο εγχειρίδιο στρατιωτικού νόμου. Δημοσίευση 1800 έως 1823 κεφάλαια 18 έως 18.23 και διάφορες άλλες δημοσιεύσεις αντιστοιχούν σε ορισμένους αριθμούς σελίδων.

Οι πολυάριθμες αναφορές στην περίπλοκη επισκόπηση υποδηλώνουν ότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει ...

Πολλές από τις πληροφορίες στις αναρτήσεις έπρεπε να κρυπτογραφηθούν επειδή τις διάβαζε και ο εχθρός. Τα mainstream media, χάρη στον ταχέως αυξανόμενο αριθμό των οπαδών Q σε όλο τον κόσμο, αισθάνθηκαν υποχρεωμένα να απεικονίσουν τους οπαδούς του Q ως αληθοφανείς θεωρητικούς συνωμοσίας.

η νέα ερμηνεία παρέχει απόδειξη ότι το Q-Team όχι μόνο γνώριζε ότι οι εκλογές πρέπει να παραποιηθούν, αλλά επίσης το κοινοποίησε σε κρυπτογραφημένη μορφή στις θέσεις.

Και ότι  εν γνώσει τους επέτρεψαν στους Δημοκρατικούς να εξαπατήσουν στις προεδρικές εκλογές.

 Επειδή η ομάδα του Trump εξακολουθεί να εργάζεται σύμφωνα με τη στρατηγική του αρχαίου Κινέζου Sun Tsu και την «τέχνη του πολέμου:

"Ποτέ μην διακόπτετε τον εχθρό σας όταν πρόκειται να καταστρέψει τον εαυτό του!"

Σύμφωνα με την ερμηνεία των Q-Posts, το πραγματικό σχέδιο του Trump ήταν να δώσει σε ξένες δυνάμεις -όπως οι Κινέζοι- την ευκαιρία να επηρεάσουν τις εκλογές. (αναφέρονται στην πιο εκτεταμένη εκλογική απάτη ---με ασυνέπειες στα στατιστικά στοιχεία των ψηφοφόρων των αμφισβητούμενων κρατών--στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής)

Η αποκάλυψη στοιχείων θα επιτρέψει στον στρατό να κηρύξει στρατιωτικό νόμο και να πραγματοποιήσει άμεσα, στρατιωτικά δικαστήρια

-----

Αξιοσημείωτη είναι η διαφορά της επιστημονικής γνώμης του ιολόγου των ΗΠΑ Anthony Fauci (διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ και  επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Προέδρου Joe Biden) για την εμφάνιση του ιού, από την γνώμη του Dr. Robert Redfield διευθυντή του CDC (Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) υπό τον Πρόεδρο Donald Trump.

Ο Δρ Anthony Fauci, πιστεύει ότι ο ιός δεν δραπέτευσε από το εργαστήριο του Ινστιτούτου ιολογίας της Γουχάν της Κίνας, γιατί δεν ήταν επαρκώς προσαρμοσμένος (μέσα σε εργαστήριο, ώστε να έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μεταδοτικότητας το χρονικό διάστημα, μέχρι να αναγνωριστεί) ώστε να εισέλθει ουσιαστικά στον εξωτερικό ανθρώπινο πληθυσμό.

Αντίθετα ο Δρ. Robert Redfield πιστεύει ότι η πιο πιθανή αιτιολογία αυτής της παθολογίας στο Wuhan ήταν από εργαστήριο. Διαφυγή.«Δεν είναι ασυνήθιστο τα αναπνευστικά παθογόνα που διερευνώνται  σε εργαστήριο να μολύνουν τον εργαστηριακό εργαζόμενο. .."

σχετικός ο σύνδεσμος 26-3-21

https://www.fox23.com/news/trending/coronavirus-former-cdc-director-says-he-believes-coronavirus-originated-wuhan-lab/RXBVE7KFQJFF7AHMQRFOYS5MCU/

======

Ο Δρ Anthony Fauci, είχε προβλέψει το 2019 ότι, θα μπορούσε να υπάρξει «εκπληκτικό ξέσπασμα» („überraschenden Ausbruch“) κατά τη διάρκεια της θητείας του Trump.  Ο Δρ Fauci, γνώριζε αφού είχε στηρίξει το εργαστήριο στο Γουχάν με αρκετά εκατομμύρια δολάρια, επί κυβερνήσεως Ομπάμα.

Αρκετά Q-Posts αναφέρονται επίσης στην απαγόρευση του βιολογικού πολέμου που αναφέρεται στο εγχειρίδιο στρατιωτικού νόμου.

Ο ιός έπρεπε να καταρρεύσει την οικονομία  μέσω των υπερβολικών μέτρων που επέβαλε το Βαθύ Κράτος σε συμβιβασμένες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. 

Αλλά ούτε η χρηματιστηριακή αγορά ούτε η οικονομία κατέρρευσαν.

Από τις 9 Ιανουαρίου 2021, ένας συντομευμένος στρατιωτικός νόμος τέθηκε σε ισχύ στις ΗΠΑ, με τον Πρόεδρο Trump ως αρχηγό και τον στρατηγό Flynn ως υπεύθυνο για το στρατό

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει υπογράψει διάφορα εκτελεστικά διατάγματα βάσει αυτού του στρατιωτικού νόμου, τα οποία, μεταξύ άλλων, επιτρέπουν στρατιωτικές συλλήψεις και δικαστήρια. 

Πάνω από 200.000 σφραγισμένες κατηγορίες εναντίον πολιτικών και παγκόσμιων ελίτ έχουν κατατεθεί σε ομοσπονδιακά δικαστήρια σε εθνικό επίπεδο

Επειδή τα αμερικανικά δικαστήρια ίσως δύσκολα θα διαπραγματευτούν  σωστά και δεν θα εκδώσουν αποφάσεις σχετικά με τις σφραγισμένες κατηγορίες, ο Q ενημερώνει ότι τα στρατιωτικά δικαστήρια θα κάνουν κυριολεκτικά «σύντομη δουλειά»

Ένας τεράστιος αριθμός ασυνήθιστων στρατιωτικών επιχειρήσεων συνεχίζεται τόσο στις ΗΠΑ όσο και διεθνώς.

Οι εκλογές του 2020 σχεδιάστηκαν ως «παγίδα αρουραίων» για το Deep State, αναφέρουν οι σχετικές θεωρίες 

Ως ανθρωπότητα βρισκόμαστε σήμερα στην τελική μάχη μεταξύ καλού και κακού, ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, η οποία είναι αποφασιστική για τον πόλεμο. Σε πνευματικό επίπεδο το φως έχει ήδη θριαμβεύσει, αυτό είναι σίγουρο. Η «Μεγάλη Αφύπνιση» της ανθρωπότητας δεν μπορεί πλέον να σταματήσει. Μόνο στο υλικό επίπεδο υπάρχει ακόμα πόλεμος.

Οι σκοτεινές δυνάμεις του Βαθύ Κράτους κυριαρχούν εντελώς αυθαίρετα με τον φόβο του κορονοϊού  και τον περιορισμό των πιο στοιχειωδών θεμελιωδών μας δικαιωμάτων. 

"Οι σκέψεις είναι δυνάμεις, η πίστη μπορεί να μετακινήσει βουνά. Η πραγματική αποφασιστικότητα να ανακτήσουμε την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια μας από τους προδότες, κάνει θαύματα συλλογικά!"  υπενθυμίζει το Q

πηγή 18-4-21

https://www.pravda-tv.com/2021/04/q-code-geknackt-q-war-eine-geheimdienst-psyop-des-verteidigungsministeriums-das-militaer-wird-uebernehmen-videos/

Δεν υπάρχουν σχόλια: