Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

36χρονη δασκάλα ειδικής αγωγής είχε σαν sex toy boy, έναν 15χρονο μαθητή της. Κάπνιζαν μαζί μαριχουάνα, έπιναν αλκοόλ και έκαναν σεξ, ενώ ο άντρας της βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο. Αντιμετωπίζει έως και 10 χρόνια φυλάκισης στη Λουιζιάνα.

ΗΠΑ, Λουιζιάνα, η 36χρονη Kimberly Wellman-Rich,  βοηθός καθηγητή ειδικής αγωγής στο Edgar Martin Middle School στο Lafayette, άρχισε να φιλοξενεί έναν 15χρονο μαθητή της  (foreign exchange student) από τον Αύγουστο του 2020, στην κατοικία όπου διέμενε με τον 35χρονο σύζυγο της Jeffrey Rich, στο Youngsville.

το ζευγάρι επέτρεπε στον έφηβο  να καπνίζει μαριχουάνα και να πίνει αλκοολούχα ποτά μαζί τους, στο σπίτι τους.

την ημέρα των γενεθλίων του, όταν ο νεαρός έγινε 16 χρόνων, η  Kimberly έκανε σεξ μαζί του, ενώ ο σύζυγος της βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
Οι παράνομες σεξουαλικές συνευρέσεις με τον έφηβο, συνεχίστηκαν με τον ίδιο τρόπο για πολλούς μήνες.
Στις 15 Ιανουαρίου του 2021, η  Kimberly πήρε το αγόρι από το Jefferson Parish για ταξίδι στη Νέα Ορλεάνη.
Με τρεις φίλες της, έμειναν όλοι μαζί, στο ξενοδοχείο French Quarter hotel. Ωστόσο έδιωξε τις φίλες της από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, για να συνευρεθεί σεξουαλικά με τον έφηβο.

Στις 22 Ιανουαρίου, έγινε ανώνυμη καταγγελία για το περιστατικό στο "Louisiana Department of Children & Family Services (DCFS)"  Ο αρχηγός της αστυνομίας Youngsville, Rickey Boudreaux, ξεκίνησε αμέσως την έρευνα.

Μέσα από συνεντεύξεις με μάρτυρες και συλλογή αποδεικτικών στοιχείων, οι ανακριτές διαπίστωσαν ότι η Wellman-Rich άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά τον μαθητή από όταν ήταν 15 ετών και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ακατάλληλη συμπεριφορά και παραβίαση κανονισμών (Η νόμιμη ηλικία συγκατάθεσης στη Λουιζιάνα είναι το 17ο έτος) Μετά τη σύλληψη της στις 11 Φεβρουαρίου, απολύθηκε από το σχολείο ειδικής εκπαίδευσης.

ο 35χρονος σύζυγος της Jeffrey Rich ενημερώθηκε από τον ίδιο τον έφηβο, για την παράνομη σχέση, αλλά του ζήτησε να μη μιλήσει σε κανέναν.

Πλέον το ζευγάρι αντιμετωπίζει κατηγορίες βιασμού ανηλίκου. Οι αρχές απομάκρυναν τον έφηβο (θύμα σεξουαλικού εγκλήματος) από το σπίτι του ζευγαριού και στις 4-2-21 του πήραν κατάθεση στο  Hearts of Hope Center for Sexual Trauma στο Lafayette.

Εάν καταδικαστεί η Kimberly Wellman-Rich αντιμετωπίζει έως και 10 έτη φυλάκισης.

πηγή 9-4-21

https://www.nola.com/news/crime_police/article_0908e288-995c-11eb-b520-73a75ea07aec.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: