Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Ερευνητές του Πενταγώνου ανέπτυξαν εμφυτεύσιμο μικροτσίπ που ανιχνεύει έγκαιρα σημάδια του COVID, στο σώμα μας

Ερευνητές του Πενταγώνου αποκάλυψαν ένα νέο εμφυτεύσιμο, κάτω από το δέρμα, μικροτσίπ που παρακολουθεί συνεχώς το σώμα μας για COVID.

Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. εργάζεται πάνω σε  futuristic τεχνολογία, που θα παρακολουθεί συνεχώς το σώμα μας, για σημάδια του κοροναϊού, προτού ακόμη συνειδητοποιήσουμε κάποιο σύμπτωμα.

Χθες, ο Οργανισμός Προηγμένων Ερευνητικών Έργων του Πενταγώνου (DARPA,  Pentagon’s Defense Advanced Research Projects Agency ) αποκάλυψε ότι , έχει αναπτύξει ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ που θα παρακολουθεί συνεχώς το ανθρώπινο σώμα για σημάδια του ιού. 

Αυτό είναι πραγματική είδηση και όχι κάποιου είδους «θεωρίας συνωμοσίας».

Την Κυριακή, ο συνταξιούχος γιατρός μολυσματικών ασθενειών του στρατού (Retired Army Col). Matt Hepburn,  που εργάστηκε για χρόνια στην Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Έργων Άμυνας, μίλησε για το έργο του, σε μια συνέντευξη στην εκπομπή CBS "60 Minutes" για να επιδείξει την τεχνολογία.

Κρατώντας ένα φιαλίδιο πράσινου "tissue-like"τζελ, το οποίο περιείχε το τσιπ, ο Hepburn διακήρυξε «Το βάζετε κάτω από το δέρμα σας και αυτό που σας λέει είναι ότι υπάρχουν χημικές αντιδράσεις στο σώμα, και αυτό το σήμα σημαίνει ότι πρόκειται να έχετε συμπτώματα αύριο. "

 Ο Hepburn έδειξε το εμφύτευμα στον Bill Whitaker του CBS, ο οποίος υπέδειξε πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η συσκευή.

«σκεφτείτε ένα πλοίο όπως το USS Theodore Roosevelt - που η πορεία του εμποδίστηκε πέρυσι, όταν 1.271 μέλη του πληρώματος έδειξαν θετικά για τον κορονοϊό. Τ

Τι θα γινόταν αν όλοι οι επιβάτες είχαν παρακολουθήσει την υγεία τους με αυτό το μικροτσίπ που εμφυτεύεται υποδερμικά, τώρα σε δοκιμές  "late-stage testing"?

Ο Whitaker είπε. "Δεν είναι ένα απειλητικό κυβερνητικό μικροτσίπ  που θα παρακολουθεί κάθε σας κίνηση, αλλά ένα τζελ που μοιάζει με ιστό για να ελέγχει συνεχώς το αίμα σας."

"Είναι σαν ένα  ‘check engine’ light,”πρόσθεσε ο Hepburn, σημειώνοντας ότι όσοι έχουν το τσιπ "θα παίρνουν το σήμα, έπειτα θα αυτοδιαχειρίζονται μια "self-administer  blood draw"  και θα δοκιμάζονται επί τόπου.”

«Μπορούμε να έχουμε αυτές τις πληροφορίες σε τρία έως πέντε λεπτά», συνέχισε ο Hepburn, προσθέτοντας «Καθώς truncate  εκείνη τη στιγμή, καθώς διαγιγνώσκετε και αντιμετωπίζετε, αυτό που κάνετε είναι να σταματάτε τη μόλυνση στα πρώτα σημάδια της "in its tracks."

Εν τω μεταξύ, ο επιστήμονας του Πενταγώνου Δρ Kayvon Modjarrad τόνισε επίσης ότι ο στρατός αναπτύσσει ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλα τα εμβόλια για το COVID, λέγοντας ότι «αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία, αυτό είναι επιστημονικό γεγονός».

«Έχουμε τα εργαλεία, έχουμε την τεχνολογία, για να τα κάνουμε όλα αυτά τώρα», είπε εξηγώντας ότι ο στόχος είναι να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από δυνητικά θανατηφόρους ιούς που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη. «θα προστατευόμαστε από δολοφονικούς ιούς που δεν έχουμε δει ούτε καν φανταστεί, », πρόσθεσε ο Modjarrad.

πηγή 12-4-21

https://techstartups.com/2021/04/12/are-you-ready-for-the-covid-19-monitoring-microchip-to-be-implanted-under-your-skin-the-us-government-just-reveals-a-new-covid-19-implantable-microchip/

RT     @RT_com

Russia state-affiliated media

#Pentagon scientists have unveiled a microchip implant which can detect a #Covid infection. The chip, which is equipped with a small antenna, is meant to act like a ‘check engine’ light, catching asymptomatic cases of the disease.

σχετικός σύνδεσμος  12-4-21

https://twitter.com/RT_com/status/1381698638804574210

Δεν υπάρχουν σχόλια: