Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Μυστηριώδες αγρογλυφικό που δημιουργήθηκε από πρόβατα, φωτογραφήθηκε στην Αγγλία. Ο εντυπωσιακός σχηματισμός έμεινε ανεξήγητος

Αγγλία, πρόβατα διατεταγμένα σε γεωμετρικό οβάλ μοτίβο, φωτογραφήθηκαν στο East Sussex. Ο μυστηριώδης σχηματισμός που δημιούργησαν κατέπληξε τους χρήστες των κοινωνικών μέσων.

Τα εντόπισε ο 47χρονος Christopher Hogg, από το χωριό Rottingdean στο East Sussex, ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατο του.

Ο Christopher που είναι λέκτορας στο Royal Holloway University, είδε αρχικά έναν υπέροχο κυκλικό σχηματισμό, ενώ βρισκόταν σε απόσταση μισό μίλι μακριά.

Θαύμασε τον  τεράστιο "saucer-shaped" σχηματισμό και σκέφθηκε ότι μπορεί να ήταν διαστημόπλοιο (κάτι βγαλμένο από τα X Files)  Καθώς όμως κινήθηκε με το ποδήλατο λίγο πιο κοντά, συνειδητοποίησε ότι είχε δημιουργηθεί, από κοπάδι προβάτων.

όπως διηγήθηκε, περνάει καθημερινά δίπλα από το κοπάδι, αλλά ποτέ πριν δεν είχε δει αυτά τα πλάσματα να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.

«Τα πρόβατα είναι συνήθως θορυβώδη», είπε.

"περνάω κάθε μέρα από δίπλα τους, αλλά αυτή τη μέρα ήταν πολύ ήρεμα"

"ήταν τόσο ήσυχα, σαν να ήταν σε έκσταση. Ήταν πολύ τρομακτικό"

Τα πρόβατα έμειναν σε αυτόν τον σχηματισμό για περίπου μια ώρα

Ο Christopher είπε ότι η σύζυγός του Victoria και ο γιος του Louis νόμισαν ότι, οι φωτογραφίες ήταν "nuts".

πηγή 10-4-21

https://www.thesun.co.uk/news/14604921/mystery-sheep-stand-bizarre-circle-baffled-alien/

=========

 -Is it a chop circle or a flock circle - YOU DECIDE!

-“A lamb chop circle”

είναι κοπάδι προβάτων ή αγρογλυφικό? εσείς αποφασίζετε...γράφει στο Fb, o Christopher Hogg

https://www.facebook.com/christopher.hogg/posts/10161014642823569

https://www.dropbox.com/sh/ebmla2y10w9mlhk/AADouZdyqe227FltQgM0k1rca?dl=0&fbclid=IwAR1XWZPoeQm_KfTFYRPWv9CU4nZWexxZQHceuayPjiVIpJUvaOC1-wIY8VA

================

η περίπτωση μοιάζει με φαινόμενο υπνωτισμού (μαγνητισμού ή και μεσμερισμού) σε ζώα   (πρόβατα) Μια μαγική εκδήλωση στη χίμαιρα του παγκόσμιου μαγνητικού ρευστού. Σαν να ασκήθηκαν πάνω στα ζώα, μαγνητικές δυνάμεις που τα έφεραν σε κατάσταση υπνοβασίας

Κάθε ζωντανός οργανισμός λειτουργεί σαν μαγνήτης και εκπέμπει ένα είδος ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, που ονομάζουμε  ζωικό ή μαγνητικό ρευστό.

Αυτό το ρευστό έχει άμεση σχέση με την αντίστοιχη συμπαντική ενέργεια, η οποία διοχετεύεται σε κάθε σώμα, και έχει τη δυνατότητα να μεταφερθεί από το ένα άτομο στο άλλο.

Η Σελήνη και οι πλανήτες επηρεάζουν τη λειτουργία των μαγνητικών ρευστών στα έμβια όντα, Η αλλόκοτη ηρεμία των προβάτων δείχνει ισορροπημένη και ομαλή κυκλοφορία μαγνητικών ρευστών. Το λεπτό μαγνητικό συμπαντικό  ρευστό

 (παγκόσμια δύναμη της ζωής, ζωικός μαγνητισμός) εκδηλώνεται με μια φυσική ενεργητική αλληλεπίδραση μεταξύ των έμψυχων όντων.

 ο «ζωικός μαγνητισμός» θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί από οποιοδήποτε μαγνητισμένο αντικείμενο και να χειραγωγηθεί από οποιοδήποτε εκπαιδευμένο άτομο. 

Παραδοσιακά, αγρότισσες  καλούσαν τα περιπλανόμενα ζώα τους, πίσω στο σπίτι τους, καθώς βοσκούσαν ελεύθερα κατά τους λίγους ζεστούς μήνες, με μια τεχνική τραγουδιού που ονομάζεται «kulning» και είναι ένα αρχαίο σουηδικό κάλεσμα κοπαδιών,

Το «kulning» έχει τις ρίζες του, στο Skallskog στη Σουηδία. Με υπνωτικές μελωδίες τραβούσαν προς το μέρος τους, τα παραγωγικά ζώα. Αυτή η παράδοση τραγουδιστικού καλέσματος χρονολογείται από τον Μεσαίωνα.

Η δράση του ζωικού μαγνητισμού συντελείται στο πεδίο που είναι γνωστό ως αιθερικό διπλό ή "αύρα" και μπορεί να οδηγήσει σε υπνοβατική κατάσταση.

Τα κέντρα του αιθερικού διπλού λειτουργούν ως κανάλια επικοινωνίας με διαφορετικά επίπεδα (καταστάσεις) ύπαρξης και συνειδητότητας.

Τα πρόβατα φαίνονται σαν να προσανατολίζονται γύρω από έναν μαγνήτη, λόγω  δυνάμεων που ασκούνται πάνω τους, σαν να βρίσκονται σε ένα μαγνητικό πεδίο (πεδίο δυνάμεων)

Τα σώματα των ανθρώπων και των ζώων είναι ισχυρές πηγές μαγνητισμού, ενώ ακολουθούν τα δέντρα, αλλά και κάθε είδους βλάστηση.

Επίσης τα σώματα μαγνητίζονται, καθώς πέρα από πηγές είναι και αποδέκτες μαγνητισμού.

έχει διαπιστωθεί ότι οι καλύτεροι μαγνητικοί αγωγοί μέσα στα σώματα είναι τα νεύρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: