Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Άρπαξαν τις καραμπίνες οι κάτοικοι στον Κρίνο Αχαιας και συνέλαβαν αλλοδαπούς ληστές

Με το ένα μάτι… ανοιχτό κοιμούνται οι κάτοικοι στον Κρίνο Αχαΐας, για να μην βρεθούν προ απροόπτου μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών στην περιοχή τους! Έτσι, όμως, κατάφεραν να αντιμετωπίσουν μια σπείρα αλλοδαπών που διέρρηξε την εκκλησία του χωριού και ένα μαγαζί και να συλλάβουν ένα από τα μέλη της! Οι τέσσερις αλλοδαποί παραβίασαν την είσοδο της εκκλησίας του χωριού και προσπάθησαν να αρπάξουν χρήματα από το παγκάρι της εκκλησίας, αλλά δεν κατάφεραν να το διαρρήξουν.

Έτσι, έφυγαν και διέρρηξαν ένα μίνι μάρκετ στο κέντρο του χωριού, από το οποίο έκλεψαν 300 ευρώ και κάρτες κινητής τηλεφωνίας αξίας 500 ευρώ. Τότε, όμως, έγιναν αντιληπτοί από τους περίοικους οι οποίοι άρπαξαν τις… καραμπίνες και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα!

Οι κακοποιοί τα έχασαν βλέποντας τους εξοργισμένους κατοίκους να τους κυνηγούν!

Τρεις από αυτούς επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φτάσει στο χωριό και εξαφανίστηκαν. Όμως, ο τέταρτος δεν… πρόλαβε κι έτσι έκλεψε ένα φορτηγό και προσπάθησε να διαφύγει με αυτό. Ήδη, όμως, είχε φτάσει ένα περιπολικό της Αστυνομίας το οποίο άρχισε να τον καταδιώκει, με αποτέλεσμα να πέσει σε έναν μαντρότοιχο, να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί. Οι υπόλοιποι συνεργοί του αναζητούνται.

http://greeknation.blogspot.com
eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια: