Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΣΙΩΠΗΡΗ ΟΔΗΓΙΑ:ΠΟΛΥ ΕΠΙEΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ! ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Του Γιαννη Σουλιωτη

Τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τη δράση τους που ήδη αριθμεί 33 διαρρήξεις και κλοπές αυτοκινήτων έχουν δύο Αλβανοί κακοποιοί που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της 8ης Ιουνίου.


Κι αυτό διότι μετά την απολογία τους αφέθησαν ελεύθεροι, αφού δεν θεωρήθηκε πιθανό να υποπέσουν στο ίδιο παράπτωμα στο μέλλον. Τη φαινομενικά παράδοξη απόφαση του 22ου ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών δεν φαίνεται να επηρέασε ούτε το γεγονός ότι εις βάρος ενός εκ των δύο συλληφθέντων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για επιπλέον 47 κλοπές από φορτηγά αυτοκίνητα.

Σιωπηρή οδηγία

Στη σιωπηρή οδηγία για περιορισμό του αριθμού των προφυλακίσεων προκειμένου να αποσυμφορηθούν οι φυλακές της χώρας αποδίδεται από το υπ. Δικαιοσύνης η φαινομενικά παράδοξη ποινική μεταχείριση των συλληφθέντων.


Οι δύο Αλβανοί δράστες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τα ξημερώματα της 8ης Ιουνίου, ενώ επιχειρούσαν να «ανοίξουν» αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Ομήρου στην Πετρούπολη.

Η έρευνα για τη δράση τους ανατέθηκε στους αστυνομικούς του Tμήματος Ασφαλείας Πετρούπολης, οι οποίοι συνέταξαν τη σχετική δικογραφία. Από την έρευνα που διενήργησαν μάλιστα προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν διαπράξει μαζί 33 κλοπές από αυτοκίνητα αφαιρώντας χρήματα, έγγραφα και άλλα αντικείμενα αξίας. Για να αποθηκεύουν τα κλοπιμαία είχαν μισθώσει διαμέρισμα στην περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και απολογήθηκαν στον 22ο ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών, ο οποίος όμως διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.


Κρίθηκε προφανώς ότι δεν ήταν ύποπτοι να διαφύγουν από τη χώρα ούτε να επαναλάβουν την πράξη τους, παρά το γεγονός ότι εναντίον του ενός είχε σχηματιστεί δικογραφία για 47 πανομοιότυπες υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων από την Yποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ενώ για την ίδια υπόθεση εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης του 27ου ανακριτή Αθηνών.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται την Παρασκευή να δώσει συμπληρωματική απολογία στον ανακριτή. Πηγές της ΕΛ. ΑΣ., πάντως, χαρακτηρίζουν «μεμονωμένη» την επιεική μεταχείριση που επιφύλαξε η Δικαιοσύνη για τους δύο Αλβανούς κακοποιούς, σημειώνοντας ότι σε άλλες υποθέσεις, εισαγγελείς και ανακριτές εξαντλούν την αυστηρότητά τους, διατάσσοντας την προφυλάκιση μικροπαραβατών, όπως συνέβη πρόσφατα με άτομο που κατηγορήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό...

Διαβάστε ακόμα:

ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ...ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!

Ο ΛΑΡΤΖ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΗΡΥΓΜΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΔΙΚΕΣ.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΚΝΟΜΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.

Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ.

Έτσι έχουν τα πράγματα είπε...

Πρέπει να αδειάσουν οι φυλακές από τα καθάρματα (ανεξαρτήτως εθνικότητας) για να γεμίσει η κοινωνία τρόμο! Πρέπει να αδειάσουν οι φυλακές για να γεμίσουν με πατριώτες αντιστασιακούς!