Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Πόσα παίρνουν οι υπάλληλοι της τυποεκδοτικής;( υπάλληλοι του ΚΚΕ)


Μιας και το ΠΑΜΕ ξέρει να κλείνει λιμάνια θα μας πούνε ποιοι είναι οι μισθοί που δίνει το ΚΚΕ στους υπαλλήλους της τυποεκδοτικής, της επιχείρησης του κόμματος;

Απλό είναι το ερώτημα και το έχουμε θέσει πολλές φορές αλλά δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση. Το κόμμα που κλείνει τα λιμάνια για τον κόσμο των 800 ευρώ που έχει κανονίσει για μια εβδομάδα διακοπούλες δεν θα μας πει πόσα δίνει στους υπαλλήλους του;
Αναγνωστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΛΑΘΡΟΠΑΖΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ !!!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ...ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΝΙΑ!

ΓΚΕΤΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΖΑΡΙ.ΔΕΙΤΕ ΒιΝΤΕΟ

Τη κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι Έλληνες στο γκέτο της περιοχής του Αγίου Νικολάου αφού το κράτος είναι ανύπαρκτο και το αρμόδιο υπουργείο έχει μεταξελιχθεί σε... προστασίας του λαθρομετανάστη.
Τους τελευταίους μήνες κάθε Παρασκευή βράδυ εκατοντάδες Ασιάτες αλλά και Αφρικανοί λαθρομετανάστες κλείνουν τους δρόμους πέριξ του ΗΣΑΠ και ιδιαίτερα τη Λεωφόρο Ιωνίας απλώνοντας σεντόνια και πουλάνε τα κλεμμένα της εβδομάδας!!!
Από γυναικείες τσάντες, κινητά μέχρι ρολόγια και ρούχα όλα τα καλά..κλεμμένα στο παράνομο παζάρι!!!
Οι κάτοικοι μη ανεχόμενοι αυτή τη κατάσταση, να μη μπορουν δηλαδή να πλησιάσουν τα σπίτια τους αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά αφού οι καταγγελίες τους στους δήθεν αρμόδιους έπεσαν στο κενό μιας και δεν είναι λαθρομετανάστες. Αν ήταν σίγουρα θα είχαν άλλη αντιμετώπιση.

Χτες λοιπόν κατέβηκαν αποφασισμένοι στο δρόμο προκειμένου να μην επιτρέψουν να στηθεί ξανά το παράνομο παζάρι αλλά και να διαδηλώσουν ενάντια στην υποβάθμιση της περιοχής με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, τη πορνέια, τα ναρκωτικά, τα παράνομα τζαμιά και ευρύτερα την εγκληματικότητα. Απένταντί τους το ελληνικό κράτος και τα γνωστά γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι μόλις είδαν την αποφασιστικότητα των κατοίκων αλλά και την αριθμιτική υπεροχή τους διακτινίστηκαν σε χρόνο μηδέν!!!
Ακολούθησε πορεία των κατοίκων κατά μηκος του δρόμου που στήνεται το παράνομο παζάρι ενώ άπαντες συμφώνησαν ότι δεν θα ξαναφήσουν τους λαθρομετανάστες να ξαναστησουν το παζάρι με τα κλεμμένα.


Αναρτήθηκε από http://egersis2.blogspot.com/2010/06/blog-post_3516.html

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά των υπαλλήλων της Τυποεκδοτικής με τους ανέργους ναυτεργάτες είναι ότι οι μεν πρώτοι εργάζονται για το κόμμα τους ενώ οι δε δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, παρόλο που η Ελλάδα είναι η πρώτη ναυτική δύναμη στον κόσμο. Δηλαδή τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κολλούσαν παλιά αφίσες στους δρόμους, πόσα έπαιρναν;

Τέλος πάντων. Επειδή αγνοώ πόσα παίρνουν οι εργαζόμενοι στην Τυποεκδοτική, φαντάζοναι ότι θα παίρνουν περίπου όσα αντιστοίχως βάζουν στην τσέπη οι βουλευτές του ΚΚΕ από τη βουλευτική αποζημίωση.

Μην πετάτε, λοιπόν, τη μπάλα στην κερκίδα για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα των κομμάτων που ψηφίσατε στις τελευταίες εκλογές και μας πρόδωσαν, όλους μας. Ούτε για να βρείτε τη δικαιολογία της μη ύπαρξης εναλλακτικής λύσης ώστε να ψηφίσετε τους ίδιους στις επομένες εκλογές. Αν δε συμπαθείτε το ΚΚΕ, το οποίο, σημειωτέον, προέβλεψε τη σημερινή κατάσταση (ούτε το κληρονομικό χάρισμα να είχε η Παπαρήγα!), ψηφίστε κάποιον άλλο: ΣΥΡΙΖΑ, ανανεωτικούς, ένωση κέντρου, Βεργή, χριστοπιστία κτλ. Όλοι αυτοί είναι περισσότερο άξιοι να κυβερνήσουν από αυτούς που μας κατέστρεψαν. Τους τελευταίους μαυρίστε τους, όπως και αυτούς που ψήφισαν το μνημόνιο (ΛΑΟΣ, Ντόρα). Μη φοβάστε την ακυβερνησία: τώρα που βγήκε ο Γιώργος με 45% περνάμε καλύτερα; Μάλλον όχι.
Και όταν λέω επόμενες εκλογές, εννοώ και τις περιφερειακές. Κι αν δε σκέφτεστε τον εαυτό σας, σκεφτείτε τη νέα γενιά που την καταδικάσαμε να ζήσει χειρότερα από ότι εμείς.