Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Το μπαράζ παραπληροφόρησης και η εξειδικευμένη στο C4I "τρομοκρατική οργάνωση".

Από το δελτίου του ΔΟΛ,γνωστού αντιπροσώπου των Αμερικανικών συμφερόντων, ... διέγνωσαν "συμμετοχή" του Ιρλανδικού IRA και του ΕΤΑ των Βάσκων! Εντελώς από σύμπτωση πρόκειται για οργανώσεις που δεν ταυτίζονται με τα Αμερικάνικα συμφέροντα.

Πριν όμως συνέλθετε από την Βασκο-Ιρλανδική διασύνδεση ... πάρτε μία διαρροή για ... Ιταλική παράμετρο που βολεύει επίσης στα πλαίσια του πολέμου που υφίσταται ο Μπερλουσκόνι για τις συμφωνίες-μαμούθ που υπέγραψε με τους Ρώσους.

Κι επειδή ένα καλό πρωτοσέλιδο περνάει το κατάλληλο μήνυμα κι ας μην συνάδει με το σχετικό άρθρο της εφημερίδας ... η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-New York Times ... έβαλε και μία ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ πινελιά στην βόμβα!

Είδατε λοιπόν τι προσπάθειες καταβάλλουν τα ΜΜΕ να μπερδέψουν το μήνυμα ώστε σε περίπτωση που μία παρέα αποφασίσει να συζητήσει το θέμα της βόμβας ... ο καθένας θα έχει διαφορετική άποψη, ανάλογα με το ΜΜΕ που διάβασε ... και φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα βρίσκεται κοντά στην αλήθεια.

Το ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στόχαστρο των Αμερικανών διπλωματών που αντιπροσωπεύουν Αμερικανικά συμφέροντα ... τυγχάνει να βρίσκονται στο στόχαστρο "αυθόρμητων αναρχο-αριστερών τρομοκρατών" είναι μία απλή σύμπτωση.

Όπως είναι σύμπτωση ότι ο George Soros που έχει επενδύσει στις εταιρίες που θησαύρισαν από τους πολέμους των ΗΠΑ ... χρηματοδοτεί ταυτόχρονα και τα δίκτυα των αναρχικών του Indymedia καθώς και όλους τους φιλο-ΝΑΤΟϊκούς ηγέτες των πρώην Σοβιετικών κρατών.


Τελικά την ευθύνη θα αναλάβει η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ, "τρομοκρατική κι αυθόρμητη" ομάδα με ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ στο C4I !

Έσπευσαν να το αναφέρουν στην προκήρυξή τους τον Φεβ του 2010 για να ΜΗΝ μπερδευτεί ο Χρυσοχοϊδης και νομίσει ότι αφορά άλλη εκκρεμότητα με τις ΗΠΑ.

Έπρεπε οπωσδήποτε να καταλάβει ότι ΠΡΕΠΕΙ να παραλάβει το C4I καθώς λόγω των απανωτών τρομοκρατικών χτυπημάτων ... μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Η "ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ για το C4I" ... σε παλιότερο C4I-χτύπημά της, τον Μάιο του 2009, έγραφε στην προκήρυξή της ...όλα τα αμερικανικά παράπονα για την προτεραιότητα που είχε η Siemens στους Έλληνες πολιτικούς. Η Siemens "λάδωνε" ... οι ΗΠΑ σκοτώνουν. Κι αυτό έκανε και η "ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ για το C4I" .

Όπως καταλαβαίνετε στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ κοινοπραξία SAIC ... και η "ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ" ... είδε ΜΟΝΟΝ Γερμανικές μίζες. Από την Αμερικανική πλευρά ... βασιλεύει η ... διαφάνεια γι' αυτό και οι ΗΠΑ δεν έχουν κανέναν λόγο να φοβούνται τρομοκρατικά χτυπήματα...από αυτές τις "αυθόρμητες" οργανώσεις.

Το C4I πάντως ... είναι υπόθεση της καθόλα Αμερικάνικης SAIC. Είναι προφανές ότι οι Έλληνες πολιτικοί επέβαλλαν τη συμμετοχή της SIEMENS στο ΕΙΚΟΝΙΚΟ έργο του C4I προφανώς γιατί ήθελαν να κάνουν χρήση του μηχανισμού λαδώματος που διέθεταν οι Γερμανοί και ο οποίος λειτουργούσε καλά εδώ και χρόνια. Έτσι θα γλίτωναν από λογιστικά έξοδα και παράβολα για τη δημιουργία νέων OFF-SHORE και τραπεζικών λογαριασμών με κωδικοποιημένους δικαιούχους .

Το έργο ούτως ή άλλως ήταν ΕΙΚΟΝΙΚΟ. Έμενε απλά να γίνουν οι καταθέσεις των χρημάτων ΜΑΣ σε λογαριασμούς της SIEMENS για να εξοφληθούν τα ΕΙΚΟΝΙΚΑ τιμολόγια με τις υπερτιμολογήσεις κι από εκεί μέσω των off-shore τα χρήματά μας θα κατέληγαν στις ΤΣΕΠΕΣ των πολιτικών ΜΑΣ.

Τα πρώτα αεριτζίδικα 108 εκατομμύρια που φαίνεται να πληρώθηκαν ήδη... προφανώς επέστρεψαν μέσω του κυκλώματος της Siemens στις τσέπες των αληταράδων πολιτικών και με την εκλογή της ΝΔ στην κυβέρνηση ... η ολοκλήρωση της συναλλαγής-απάτης...έμεινε στη μέση...με αποτέλεσμα να αρχίσει να "βρέχει" βόμβες... για να "τελειώσει" τη δουλειά ο Βουλγαράκης.

Το ότι το ΧΤΥΠΗΜΑ ... ήταν απόλυτα ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ με το C4I το είπαμε εξ αρχής.

Αναμένουμε την προκήρυξη για επαλήθευση.

Και τώρα προσοχή ... ακολουθούν εικασίες ... για τις οποίες θα βάζαμε και στοίχημα 1 εκ. ευρώ:

Σε λίγο καιρό, οι συνθήκες που "θα διαμορφωθούν" ... θα αναγκάσουν το ΠΑΣΟΚ ... να ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ την παραλαβή του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ C4I . H αυξανόμενη δράση των τρομοκρατών θα υποχρεώσει το ΠΑΣΟΚ να αποφασίσει ότι χρειαζόμαστε το C4I για την ασφάλεια του πολίτη.

Τo MEGA θα αναλάβει να μας πείσει ότι η αναδιαπραγμάτευση εξασφάλισε στην Ελλάδα κέρδη πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ ... με τα ποσά που είχε "συμφωνήσει" η ΝΔ .

Έτσι γίνεται πάντα . Το ΠΑΣΟΚ βάζει "τάξη" στο χάος που άφησε η ΝΔ.

Δεν πρόκειται να γίνει ΚΑΜΙΑ αναφορά στην ΥΠΑΡΞΗ και την λειτουργικότητα του ανύπαρκτου συστήματος , ειδικά από τον ΔΟΛ, την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το ΠΟΝΤΙΚΙ και λοιπούς συνδαιτυμόνες του ιδρώτα μας καθώς ... θα ανακαλύψουμε ότι το σύστημα υπήρχε (!) αλλά κλασικά ... έφταιγε η ΝΔ που ΔΕΝ λειτούργησε ποτέ.

Έφταιγε η ΝΔ που χάθηκαν πολλά χρήματα αλλά ευτυχώς ήρθε το ΠΑΣΟΚ και άμεσα "έκλεισε" την εκκρεμότητα... και με λιγότερα λεφτά , απόλυτη διαφάνεια ... προσφέρει περισσότερη ασφάλεια στον πολίτη που τόσο έχει τρομάξει από αυτές τις "αυθόρμητες" τρομοκρατικές δράσεις.

Με τα τουλάχιστον ... 225.000.000 ευρώ που θα πέσουν στις Αμερικάνικες εταιρίες ... θα πάρουμε ως αντάλλαγμα 1-2 άρθρα στον διεθνή τύπο με επαίνους για τις ικανότητες του Παπακωνσταντίνου και της νέας διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Μετά από καιρό θα συλλάβουν ακόμα έναν καθυστερημένο που τον έπεισαν ότι είναι μέλος της "ΛΑΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ", θα του τα φορτώσουν όλα, θα μπει μέσα κι αυτός από επαναστατική αλληλεγγύη...δεν θα πει αυτά που ξέρει...ή τέλος πάντων όσα φρόντισαν κάποιοι να γνωρίζει...και θα κάτσει μέσα ... πεπεισμένος ότι είναι είναι ΜΕΓΑΣ ΗΡΩΑΣ κι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ σαν τον Φούντα και τον Μαζιώτη.

Την "εξάρθρωση-my-ass" θα εμφανίσουν ως ακόμα μία μεγάλη "επιτυχία" του Χρυσοχοΐδη κανά 2 Αμερικάνικες κωλοφυλλάδες και την επόμενη μέρα ... οι Έλληνες θα είναι ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ κατά 300 εκ Ευρώ, και το ΠΑΣΟΚ θα έχει ανεβάσει τα ποσοστά του κατά 0,1%. Θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι...

Αν δεν συμβούν όλα τα παραπάνω στους επόμενους 1-2 μήνες... θα σταματήσουμε οριστικά να ασχολούμαστε με το blogging ως ένδειξη σεβασμού προς τους αναγνώστες μας.

macedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: