Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΕΔΕ για τα αίσχη στο Πολεμικό Μουσείο - ΤΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΕΔΕ" ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ "ΛΑΔΙ" ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!


Ανακοινώνεται από το ΓΕΕΘΑ ότι έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, για τον εντοπισμό ευθυνών και τον καταλογισμό τους σε τυχόν υπευθύνους για τα όσα φέρεται να έλαβαν χώρα στο Πολεμικό Μουσείο

Μην σκοτώνεστε κύριε Βενιζέλο...μάθαμε τι είναι οι "ΕΔΕ"εμείς οι απλοί αδαείς πολίτες....μεταφράζεται σε "δώστε μας λίγο χρόνο να κοπάσει η οργή του κόσμου και μετά σας βγάζουμε όλους αθώες περιστερές"...ξυπνήσανε οι σκλάβοι Βαγγελάκη μου...σας πήραμε χαμπάρι...

Αναλυτικά:

Θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για το πάρτι της ντροπής με εντολή Βενιζέλου - ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕ ΒΓΗΚΕ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ!

ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΙΞΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΒΕΡΩΦ - ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ!

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ Π.Ν.; Σε δίκλινο με όλες τις ανέσεις ο Πάρις Κασιδόκωστας ΘΗΤΕΙΑ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ (σ.σ.εδώ στην ΕΔΕ που θα διενεργηθεί θα την πληρώσει ο ...σκοπός...δίκαια πράγματα...)

ΝΕΑ ΞΕΦΤΙΛΑ:Παζάρι για κιλότες στο Πολεμικό Μουσείο! (σ.σ.θα πάρουμε καμία ΕΔΕ και γι αυτό...τσάμπα είναι...θα την πληρώσει μάλλον ο ...νυχτοφύλακας...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: