Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Η Αγγλία θέτει περιορισμό στον αριθμό των μεταναστών που θα δεχτεί. Να την καταγγείλλουν οι Έλληνες "αντιρατσιστές"!!!

Περιορισμό στους μετανάστες θέτει η Βρετανία

Περιορισμός θα ισχύει από τον επόμενο μήνα στον αριθμό των μεταναστών από χώρες εκτός ΕΕ που θα μπορούν να εγκατασταθούν στη Βρετανία.
Περιορισμός θα ισχύει προσωρινά στον αριθμό των μεταναστών που προέρχονται από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης προς τη Βρετανία. Ο αριθμός τους θα μπορεί να φτάνει περίπου τους 24.000 ανθρώπους μέχρι τον Απρίλιο του 2011, οπότε και θα αρχίσει να ισχύει μόνιμος περιορισμός, δήλωσε σήμερα στο γαλλικό πρακτορείο μία πηγή από το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών.

«Δεν είναι στόχος μας να μειώσουμε, αλλά να εμποδίσουμε μία μεγάλη εισρροή» πριν την εφαρμογή του μόνιμου περιορισμού τον Απρίλιο 2011, δήλωσε αυτή η πηγή, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, διευκρινίζοντας ότι τη Δευτέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για αυτό το θέμα από την υπουργό Εσωτερικών Τερέζα Μέι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή από τον επόμενο μήνα και έως τον Απρίλιο του 2011 περίπου 24.100 άνθρωποι που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ θα μπορούν να εγκαθίστανται σε βρετανικό έδαφος, δηλαδή 5% λιγότεροι απ' ότι την ίδια περίοδο πέρυσι.

Στον περιορισμό θα υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, κυρίως για αθλητές υψηλού επιπέδου ή για υπαλλήλους ξένων εταιρείων που δραστηριοποιούνται και σε βρετανικό έδαφος.

Ο περιορισμός της μετανάστευσης αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές υποσχέσεις της προεκλογικής εκστρατείας του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η βεντέτα της δήθεν “υπερθέρμανσης” (του τσιμέντου μόνο), ο ΑΠΛΗΣΤΟΣ οικοφασίστας ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ Γκορ προσπαθεί να σώσει ό,τι έκλεψε, ενόψει ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ από αγωγές σε βάρος του: Al and Tipper Gore made moves to protect their multimillion dollar assets following investigations he sexually assaulted a lady.
The former vice president and his now-estranged wife transferred nine of their Carthage, Tennessee properties from their names into a Limited Liability Company just months after the victim repeated the accusations, the New York Post is reporting. http://www.nypost.com/p/news/national/tipper_al_cover_big_assets_Dhe0Wi2jbjSxS7N7QOzgDN
Gore family spokeswoman Kalee Kreider told the AP the former vice president had no comment.
www.msnbc.msn.com/id/37879077