Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ:"Κολομβία γίναμε!"


"Φτάσαμε στο σημείο να γίνονται και οι επιστολές δολοφονικές μηχανές!!!

Η εγκληματικότητα στην χώρα μα έχει αποθρασυνθεί σε τέτοιο βαθμό που η ανθρώπινη ζωή δεν είναι τίποτα για τους κακοποιούς κάθε είδους και δεν έχουν ενδιασμούς στο οποιοδήποτε θύμα από τον απλό πολίτη μέχρι τον ίδιο Υπουργό προστασίας του πολίτη.

Οι κακοποιοί δεν φοβούνται ούτε την σαστισμένη και παγωμένη από τα πολλά συμβάντα αστυνομία αλλά ειδικά την δικαιοσύνη η οποία δεν έχει τους κατάλληλους δικαστές με πείρα και αυτό εκμεταλλεύονται ποντάροντας στην ατιμωρησία ακόμα και για βαριά εγκλήματα ειδικά εάν έχουν ένα καλό δικηγόρο.

Αυτός ο τρόπος ξεκαθαρίσεις λογαριασμών στέλνοντας μια δολοφονική επιστολή θα γίνει συνήθεια και θα γίνει όπλο στα χέρια του κάθε κακοποιού, μέχρι πρόσφατα οι κακοποιοί για να απειλήσουν και για να εκβιάσουν τα θύματα τους ώστε να προκαλέσουν τον φόβο και την υπεροχή τους στον οποιοδήποτε έστελναν σφαίρες μέσα σε απειλητικές επιστολές τώρα αντί για μία μόνο σφαίρα θα επιτυγχάνει τον σκοπό του καλύτερα με έναν εκρηκτικό μηχανισμό και άντε να τον βρείς.

Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται ο κακοποιός να πληρώνει δολοφόνους για να ξεκαθαρίζει τις υποθέσεις του θα στέλνει μιά επιστολή με εκρηκτικό υλικό και θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να μην τον ανακαλύψουν ποτέ.

Ο καθένας μας λοιπόν είναι απροστάτευτος έτσι και μπει στο στόχαστρο του κάθε κακοποιού!

Και κανένας δεν μπορεί να μας προστατέψει και να τιμωρήσει τους δράστες, ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ που εκεί το 90% τις αστυνομίας είναι διαφθαρμένοι και το 95% της δικαιοσύνης."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: