Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο “ΦΙΛ. ΠΑΤΙΤΣΑΣ” ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠΙ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΩ - Οι γερμανοτσολιάδες του Σημιτη έπιασαν δουλειά για να καλύψουν τους …συνώνυμους.

Mήπως ο “Ριζοσπάστης” είχε καλύτερο ρεπορτάζ;

Οι δοσίλογοι του χθες και οι δοσιλογικές συμπεριφορές του σήμερα.

Άραγε η “Ελευθερία” τα έχει σωστά τα ονόματα;

Ποιος ήταν αυτός ο Φιλήμων Πατίσας που είχε θέση ευθύνης επί Φρίτσηδων;

Διευθυντής του υπουργείου Γεωργίας;

Πόσες μπότες Γερμανών γυάλισε;

Δοσίλογοι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον
Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1945
ΣΧΟΛΙΟ : Ο managing director της ναυτιλιακής εταιρείας Atlas Maritime Ltd. και εγγονός του Λέοντος Χρ. Λαιμού, Λέων Πατίτσας είναι εδώ και λίγο καιρό ο σύντροφος της παρουσιάστριας και σταρ της πασαρέλας, Μαριέττας Χρουσαλά.Ο Λέων Πατίτσας ξεκίνησε να εργάζεται το 1998 στην εταιρεία του παππού του ''Εύπλοια'', όπου ο πατέρας του ήταν τεχνικός διευθυντής.

Εκείνη τη χρονιά, μέρος της διαχείρισης της επιχείρησης πέρασε στους γιους της οικογένειας Λέοντα και Φιλήμονα Πατίτσα, που το 2003 ίδρυσαν την Altas Maritime Ltd. Σήμερα, η εταιρεία διαχειρίζεται έναν στόλο από έξι δεξαμενόπλοια, πέντε aframaxes και ένα VLGC.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

Η επιτομή της «ηθικής» του life style

Στο yupi.gr (ιδιοκτησίας Πέτρου Κωστόπουλου) δημοσιεύεται μια… ανάλυση για το Πατιτσο-Χρουσαλάιο party στο Αβέρωφ, η οποία πρέπει να διδάσκεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (διότι στην Τριτοβάθμια θα είναι αργά).
Ο συντάκτης-αναλυτής, με τον τρόπο που αρμόζει στο συνάφι του, αποδεικνύει ποια λογική επικράτησε στη χώρα μας ώστε να οδηγηθούμε πένητες και επαιτούντες στις αίθουσες αναμονής των διεθνών τοκογλύφων. Όσοι βαριέστε να διαβάζετε πονήματα τοιαύτης αισθητικής αξίας δείτε μόνο μια από τις αποστροφές του συντάκτη που προκαλούν αποστροφή πιο γρήγορα κι από τη θέα πατημένης κατσαρίδας. Τέτοιοι είναι, τέτοια κάνουν, έτσι σκέφτονται

η συνέχεια εδώ και τα υπόλοιπα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: