Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Ο φτωχός σοσιαλιστής με το ζιβάγκο από τη στιγμή που έγινε υπουργός και ιδιαίτερα Εθνικής Αμύνης άρχισε σύμφωνα με δημοσιεύματα

1 να ανεβάζει τον αριθμό των κατοικιών του

2 να ανεβάζει τις καταθέσεις του

3 να στήνει γαμήλιες δεξιώσεις στο four seasons στις οποίες οι μπομπονιέρες και μόνο για έναν προσκεκλημένο κόστιζαν τουλάχιστον 5 μηνιάτικα ενός μεροκαματιάρη.

Τώρα βλέπουμε ότι οι φτωχός αυτός άνθρωπος με το τεράστιο IQ - διότι μόνο έτσι εξηγείται η ικανότητά του να πλουτίζει ατομικώς ενώ πτωχεύουμε εθνικώς –κληροδοτεί τα χαρίσματά του και την διανοητική του ανωτερότητα στα παιδιά του τα οποία επίσης εν μέσω πτώχευσης της χώρας ευημερούν και πλουτίζουν.

Θα θέλαμε πάρα πολύ οι φοβερές αυτές δυνατότητες του κ. Τσοχατζόπουλου που τον οδήγησαν στην προσωπική ευημερία και τον ατομικό πλουτισμό να τεθούν στην υπηρεσία του ελληνικού κράτους. Δώστε του λοιπόν το υπουργείο Οικονομικών και ότι έκανε για τον εαυτό του ας το κάνει και για τους Έλληνες, τέτοιος μεγάλος οικονομικός εγκέφαλος που είναι….

Υ.Γ. Επειδή γνωρίζουμε ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος όταν υπηρετούσε στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης είχε πολύ καλούς ένστολους συνεργάτες και ειδικά υπασπιστές θα θέλαμε από την κυβέρνηση αυτούς τους προικισμένους αξιωματικούς να τους αξιοποιήσει ζητώντας τους να αναλύσουν τον τρόπο λειτουργίας του προϊσταμένου τους και τα μαθήματα τα οποία (αυτός ο φωτισμένος οικονομικά νους όπως δείχνει η μεγάλη του περιουσία) τους δίδαξε στον τομέα που τους αφορά. Με λίγα λόγια η αλήθεια δεν βρίσκεται μόνο στον κακώς στοχοποιημένο Άκη Τσοχατζόπουλο αλλά και στους συνεργάτες του ένστολους και μη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: