Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΙΣ ΚΑΙ ΓΑΔΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ. Περνώντας έξω από το Πολυτεχνείο αντικρίζουμε δεκάδες λαθρομετανάστες μπουλούκια να πουλούν ναρκωτικά ακριβώς έξω από το Εκπαιδευτικό ίδρυμα και πολλοί από αυτούς να οπλοφορούν.

Το θέαμα δεν θύμιζε ούτε καν τριτοκοσμική χώρα. Θύμιζε φυλακές βαρυποινιτών που κανείς δεν τολμάει να πλησιάσει. Τα ναρκωτικά – και πολύ πιθανόν τα όπλα – κυκλοφορούν και μπαίνουν μέσα στο Πολυτεχνείο. Το αλισβερίσι που γίνεται είναι εξόφθαλμο. Στις απέναντι στάσεις επί της Πατησίων έχουν ξαμοληθεί Σομαλοαφγανοί (αυτοί με τα μυτερά μουσάκια που είναι και φανατικοί ισλαμιστές) και φυλάνε τσίλιες. Όποιος περνάει πάνω από δεύτερη φορά καταγράφεται. Τα αμάξια περνούν με ταχύτητα. Οι ελάχιστοι Έλληνες που τυχαίνει να περνούν ξώφαλτσα από το σημείο – είτε πεζοί είτε οδηγώντας - έχουν καταλάβει πως η Αθήνα ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ αλλά περπατούν ή οδηγούν βιαστικά να ξεφύγουν τον κίνδυνο που παραμονεύει.

Τηλεφωνούμε στην Άμεσο Δράση...το σηκώνει μία τηλεφωνήτρια ανάγωγη, μας ρωτά τι θέλουμε της απαντούμε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή έξω από το χώρο του Πολυτεχνείου και την παρακαλούμε να στείλει περιπολικά. Εκείνη μας ζητά να της περιγράψουμε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τι ναρκωτικά είδαμε και ΤΙ ΟΠΛΑ είδαμε και επίσης μας ζητά να της δώσουμε και τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ μας. Της απαντούμε ότι στο κέντρο στην Αθήνα και μετά από μία σύντομη βόλτα στο γκέτο των Αθηνών ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ και νοιώθουμε ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

Την προτρέπουμε να μεταφέρει την είδηση στους ανωτέρους της και να πάει κάποιος για να το διαπιστώσει αν και είμαστε σίγουροι ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. Συνεχίζει να μας μιλά ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΚΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ και μάλιστα μας λέει να πάρουμε την Γενική Διεύθυνση γιατί ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ. Της ζητούμε να μας δώσει το τηλέφωνο και συνεχίζοντας την ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ ΤΗΣ μας λέει «να πάρετε το 131 να μάθετε δεν θα σας δίνουμε και πληροφορίες τηλεφώνων».

Αυτό το ΓΥΝΑΙΟ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ έπρεπε να ακούει τις καταγγελίες και να τις μεταφέρει στους αρμοδίους για να σπεύσουν στο σημείο και να αποτρέψουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ δραστηριότητες των λαθρομεταναστών εποίκων ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ!

Επιμένουμε βρίσκοντας το τηλέφωνο της ΓΑΔΑ – 210 697000 – λέμε στον υπάλληλο του τηλεφωνικού κέντρου να μας συνδέσει με έναν υπεύθυνο λέγοντας του το περιστατικό εν ολίγοις για να μας παραπέμψει στον ΑΡΜΟΔΙΟ.

Το σηκώνει ένας ευγενικός αρχικά κύριος, του αφηγούμαστε τι συμβαίνει αυτή την στιγμή ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και εκείνος μας ρωτά ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. Του απαντάμε μήπως έχουμε ΚΑΤΟΧΗ και δεν πρέπει να κυκλοφορούμε ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ή έχουμε ΧΟΥΝΤΑ και τίθεται χρονική ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ;

Μας προτρέπει καλοκάγαθα να πατήσουμε γκάζι και να απομακρυνθούμε από το σημείο υποσχόμενος ότι θα στείλει περιπολικά για να ερευνήσουν το περιστατικό. Του λέμε πως δεν θα έπρεπε να είναι ήδη ενήμεροι και να φρουρείται ένα από τα κεντρικότερα σημεία το Πολυτεχνείο που είναι το άντρο της ανομίας, του εγκλήματος, και των ναρκωτικών; Δεν μας απαντά, κλείνουμε δηλώνοντας του ότι είμαστε Έλληνες πολίτες και νοιώθουμε ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Οι απαντήσεις του «υπεύθυνου» δεν μας ενέπνευσαν ΚΑΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ πως θα ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΟΣΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ. Περνούν 40 λεπτά και ξαναπερνάμε από το σημείο του καθημερινά διαπραχθέντος εγκλήματος. ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ. ΚΑΜΙΑ ΦΡΟΥΡΗΣΗ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΜΑ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ (άλλης παράνομης δραστηριότητας).

Ξαναεπικοινωνούμε με τον κύριο στη ΓΑΔΑ. Τον ρωτάμε γιατί δεν έγινε κάτι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ κι εκείνος το μόνο που μας απαντά είναι «Καλά εσείς δεν ήσασταν περαστικοί από το σημείο, τι δουλειά έχετε να ξαναπεράσετε από εκεί;»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ)

ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ Η ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΠΟΙΚΟΣ!

Του απαντούμε "ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ;" Και τι μας απαντά; «Εγώ το μεταβίβασα τώρα τι θα κάνουν δεν ξέρω»

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΤΗ ΓΑΔΑ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ «ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ»

ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ;

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ και στις συνεχείς προσπάθειες που κάναμε να ξαναεπικοινωνήσουμε ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΑΛΩΣΗ

ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ

ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ

ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΚΑΙ ΘΡΕΦΟΥΝ ΚΩΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Λίγο πιο κάτω στη πορεία μας κι ενώ είχαμε περάσει από ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ πλ. Βικτωρίας, Ομονοίας, Αττικής, Αγ. Παντελεήμονα, Αγ, Νικολάου (Αχαρνών) - ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΦΕΡΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙΧ - και αρκετά άλλα, συναντήσαμε ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ 3-4 ειδικούς φρουρούς.

Τους ρωτήσαμε αν γνωρίζουν το τι συμβαίνει έξω από το Πολυτεχνείο, είπαν ότι ξέρουν και ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. Τους είπαμε να μεταβιβάσουν στους ανωτέρους τους όσα είδαμε και την διαμαρτυρία μας και μας είπαν πως ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΩΜΕΝΗ

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ . ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΥΓΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ


ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΙ

ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ

ΑΝ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ
ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ..

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑΧΙΣΤΑ! ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!

11 σχόλια:

Unknown είπε...

μαλιστα! αλλο ενα κειμενο ανευ ουσιας,με τραβηγμενα κατα το δοκουν τα γεγονοτα!Με το κοινοτυπο τελειωμα του τυπου "να ενωθουμε" "να μαζευτουμε" ....
Μου θυμιζουν ολα αυτα το παλιο "να μαζευτουμε να πατε"...
Ξερετε κυριοι καμια φορα ο τροπος με τον οποιον αναζητουμε το δικαιο το ακυρωνει.
Κατ εμε χασατε το δικαιο σας ερμηνευοντας οπως εσεις κρινατε σκοπιμο τις απαντησεις (καλες η κακες)των υπαλληλων.
Χασατε επισης (κατα την ταπεινη μου γνωμη)τον αυθορμητησμο του κειμενου καλωντας οσαν πολιτικοι τον κοσμο να ενωθει...γενικα!
Παψετε πια αυτο το τροπαρι.
Υποδειξατε τροπους αντιδρασης,αποφυγετε τις υστεριες.
Δ.Φωτιαδης

Ωρίων είπε...

Ακούστε κ. Φωτιάδη

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΑΝ ΕΣΑΣ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ "ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ" ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΛΘΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΚΤΙΘΕΜΕΘΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.

ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΦΡΟΣΤΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΕΠΟΝΤΑ. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΘΕΙΤΕ. ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΣΤΕΡΙΑ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ .ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ".ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

αν πραγματι εχετε αποδειξεις για την υποθεση καντε καταγγελια στον εισαγγελεα για συγκαληψη εγκληματος απο την ΓΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα ειναι οτι η Αθηνα
αλλα και σχεδον ολη η Ελλάδα
εχει γεμισει απο λαθρομεταναστες..
Λαθρομεταναστες που είτε μη εχοντας ή και εχοντας δουλεια και εργασια καταφευγουν στο εγκλημα...
τα χρηματα από πωληση οπλων , ναρκοτικων, πορνειας κλπ κλπ ειναι
πολλά και βγαινουν ευκολα..
Το προβλημα επισης ειναι
οτι ολοι σχεδον πλεον με τη βοηθεια γνωστων κυκλωματων
(δικηγορων κλπ κλπ) ξκανουν αιτηση
πολιτικου ασυλου.. μενουν κραρτουμενοι για 1-2-3 μηνες και
μετά ξανά ελευθεροι...
να αποχωρησουν απ τη χωρα λεει ο νομος εντος 1 μηνα.. οικιοθελώς..
αν δειτε εσεις κανεναν να φευγει οικιοθελως ελατε να μου τρυπησετε τη μυτη...!!
Γι αυτο γιναμε.. μπ@ρδΧΧΧΧ....
Ετσι μας θελουν και γι αυτο ετσι
φτιαξαν τον νομο..
και οι αστυνομικοι δεν φταινε
σε τιποτα παιδια..
τετοιες εντολες εχουν και αν
δεν τις εφαρμοσουν θα πεσουν
προστιμα, η υπηρεσια τους θα τους παει χαλια.. και θα κινδυνευουν με το παραμικρο να χασουν και τη δουλεια τους... αυτη ειναι λοιπον και η καταντια της αστυνομιας..
Ολα πηγαζουν απο τους πρ@δ@τες τους πολιτικους και υψηλά υφισταμενους - προισταμενους τους που διοριζουν σε ολες τις δημοσιες υπηρεσιες...!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CALL CENΤERS, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ -ΚΥΡΙΩΣ-ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΌ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ; Σ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 500-700 ΤΜ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 12 ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ; η αστυνομια εκλΕΙΣΕ 2 και ανοιξαν σε 10 μερες παλι, μαζι με αλλα 4!

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές πως ο αυτοαποκαλούμενος Δ. Φωτιάδης είναι ή αστυνομικός χωμένος στα εγκλήματα, ή χαφιές ή αλλοδαπός ντυμένος Έλληνας ή ανθέλληνας και προδότης, οπότε χαίρεται με αυτά που συμβαίνουν.
Δεν ανέφερε βέβαια ούτε που διαμένει ούτε την ενδεδειγμένη κατ' εκείνον δράση ενάντια στην λαθρομετανάστευση, στην αρνητική επίπτωση που αυτή έχει στην κοινωνία, την Ελλάδα και την Ευρώπη και τα ειδεχθή εγκλήματα που διαπράττει καθημερινά η άγρια και ενεξέλεγκτη αλλοδαπή μειοψηφία.

Ανώνυμος είπε...

υπερβολες να μην λεγονται,βαγαλατε τον ανθρωπο τον Φωτιαδη αμεσως οτι ειναι δουρειος ιππος,μια αποψη ειπε,αν ειναι να κανουμε ετσι τοτε σκατα θα τα κανουμε,μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα εχουν γινει τοσα πολλα που δεν προλαβαινουμε να δουμε τι γινεται,λιγο ψυχραιμια και πανω απο ολα αυτοσυγκρατηση να μην βγαινουμε απο καποια ορια...

ΤΜ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ/ " είπε...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤ'ΕΠΙΤΑΓΗΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ e-mail ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ. zafiris@mycosmos.gr

Ανώνυμος είπε...

paidia!!eukola!xanakante to idio!! se 3 vdomades pou 8a exei xehastei to skiniko!! alla 8a exete kamera mazi sas kai magnitofono! kai anevasteta se blogs kai youtube!! pou einai to provlima?na vgoun sta kanalia na ginei xamos!! den amfisvitw auta ta opoia diavasa!! alla epidi i dunamh ths eikonas sthn simerini koinwnia einai pio dunati apo ta grammata, sas protinw na kanete auto!!

mpravo pou uparxoun akoma kapioi pou skeftonte!!

dimitris hliadis

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει Εισαγγελέας υπηρεσίας για τα αυτόφωρα, καθώς και καμμιά 10αριά άρθρα του Ποινικού Κώδικα που παραβίασαν οι αστυνομικοί. (πλημμέλεια,άρνηση εκτέλεσης καθήκοντος,κλπ). Δεν υπάρχει τηλ. Εισαγγελέα;