Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ - ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΙ!


ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ FOUR SEASONS

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ και με τους αξιωματικούς εκείνους που όταν ο Τσοχατζόπουλος ήταν υπουργός Εθνικής Αμύνης στεκόντουσαν δίπλα του, συνεργάζονταν μαζί του και σιωπούσαν για όλα όσα έβλεπαν να χάνονται παραβιάζοντας τους όρκους τους στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους;

Μην μου πείτε ότι ο στρατηγός, ο ναύαρχος και ο πτέραρχος που βλέπουν την περιουσία του πολιτικού τους προϊστάμενου να αυγαταίνει μετά από κάθε παραγγελία όπλων, δεν είναι υποχρεωμένοι να τον ελέγξουν; Διότι τότε είναι συνεργοί σε υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, προσβολή της πατρίδος και παραβίαση του Συντάγματος.

Κύριοι αξιωματικοί, εκεχειρία τέλος. Δεν ήσασταν υποχρεωμένοι να καλύπτετε τις παρανομίες των υπουργών, ήσασταν όμως υποχρεωμένοι να τηρείτε το Σύνταγμα.

Όσο απόστρατοι και να είσαστε ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΟΧΟΙ. ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ για την ΑΣΕΒΕΙΑ που μαζί με ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ πολιτικούς ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!


ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ!

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://armyalert.blogspot.com/2010/06/blog-post_8987.html

Ανώνυμος είπε...

Για ποιούς Αξιωματικούς μιλάς ??? Για αυτούς που παρακαλάγανε τον Τσοχατζόπουλο να τους στείλλει ΑΚΑΜ στο εξωτερικό, ή για αυτούς που βάζανε λυτούς και δεμένους βολευτάδες της Α ή Β εκλογικής περιφέρειας Αθηνών να του πουν να τους προωθήσει στις ανώτερες βαθμίδες της ιεραρχίας για να απολαμβάνουν επιτελικό MERCEDES, προσοχές και χαιρετούρες στο Πεντάγωνο, και τα καλύτερα ψάρια στα καλοκαιρινά θέρετρα των αξιωματικών.!!! Άστα μην χαλάς το στομάχι σου γιατί αυτοί ήξεραν τι έκαναν, εμείς φταίμε....που πηγαίναμε και ψηφίζαμε...