Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


Τα ψέματα τελείωσαν.

Σιωπή τέλος.

Για να μην μπείτε στον κόπο να διαβάσετε αυτή την μακροσκελή απόφαση που εκδόθηκε το ….. σας το λέμε περιληπτικά. Οι Έλληνες στρατιωτικοί μπορούν ελεύθερα και ένστολα χωρίς καμία άδεια από την υπηρεσία τους να εμφανίζονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και να εκφράζουν οποιαδήποτε άποψη ή γνώμη αρκεί αυτή να μην εμπεριέχει στοιχεία απόρρητα που αφορούν την ασφάλεια του κράτους.

Η σιωπή τελείωσε, όταν των ανώτατων αξιωματικών θα τρέμει το φυλοκάρδι τους μπροστά σε κάθε πρώην αφισοκολλητή υπουργό, πολιτικάντη και διορισμένο λαμόγιο μπροστά στο οποίο δεν τολμούν να υπερασπιστούν έστω φραστικά αυτά τα οποία ορκίστηκαν να υπερασπίζονται δηλ. το Σύνταγμα, τη Σημαία και τη Πατρίδα , την ίδια στιγμή και ο τελευταίος υπαξιωματικός έχει το δικαίωμα να βγαίνει με τη στολή του στην τηλεόραση και να κάνει αυτό που οι ανώτατοι δεν τολμούν.

Με την απόφαση αυτή του δικαστηρίου η ιεραρχία θα αποκτήσει μία νέα έννοια, περισσότερο αξιοκρατική, θα έχουμε τους ανώτατους που θα προσκυνούν κάθε παρανομία, όπως τώρα συμβαίνει , και τους κατώτερους που στην συνείδησή μας θα είναι οι αληθινοί ανώτεροι όταν με θάρρος και νόμιμα θα στηρίζουν δημόσια τα εθνικά θέματα, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την πατρίδα.

Η μακρά περίοδος σιωπής και τρόμου έχει τελειώσει, για κάθε απόφαση του τύπου του τεμένους στο Βοτανικό που δεν καταγγέλλεται από τις Ανώτατες στρατιωτικές ηγεσίες όπως έχουν δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να κάνουν θα βγαίνουν υπαξιωματικοί οι οποίοι στα ΜΜΕ θα πράττουν το καθήκον τους και θα ξεφτιλίζουν ταυτόχρονα τους καριερίστες και προσοντάκηδες δήθεν αξιωματικούς.

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .


Αναγνώστης

Ακολουθεί αναδημοσίευση από το asimpiestos

Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών περί έκφρασης γνώμης ένστολων στον τύπο ή άλλα μέσα.

Δημοσιεύουμε την υπ' αριθμόν 1597/2001 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την οποία κατοχυρώνεται το δικαίωμα σε κάθε ένστολο να μπορεί να εκφέρει γνώμη για υπηρεσιακά θέματα (εκτός απορρήτων) στον τύπο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο, χωρίς την έγκριση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.


3 σχόλια:

kaiafas είπε...

Yπαρχει μεταγενέστερη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η υπ. αριθμ. 573/2005,σύμφωνα με την οποία..... "Παν πρόσωπον έχει δικαίωμα εις την ελευθερίαν εκφράσεως. Το δικαίωμα τούτο περιλαμβάνει την ελευθερίαν γνώμης ως και την ελευθερίαν λήψεως ή μεταδόσεως πληροφοριών ή ιδεών, άνευ επεμβάσεως δημοσίων αρχών και ασχέτως συνόρων...."

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ!!!!

aris είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΥΡΓΙΑ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?