Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

Ο ισχυρός σεισμός κοντά στην βάση «Area 51» στην έρημο της Νεβάδα, που έγινε στις 15-5-20 μπορεί να μην ήταν ένα φυσικό φαινόμενο, αλλά μια μαζική έκρηξη που οφείλονταν σε καταστροφή υπόγειων εγκαταστάσεων, υποστηρίζουν οι εναλλακτικοί ερευνητές

Περιοχή 51 ( Area 51), επίσημα γνωστή ως Λίμνη Γκρουμ (Groom Lake) ή Αεροδρόμιο Χόμι (Homey Airport) είναι απομακρυσμένη μονάδα της Αεροπορικής Βάσης Έντουαρντς.
Σύμφωνα με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), τα σωστά ονόματα για την περιοχή είναι Nevada Test and Training Range και Groom Lake, αν και το όνομα Area 51 έχει χρησιμοποιηθεί σε επίσημα έγγραφα της CIA.
Είναι μεγάλο στρατιωτικό αεροδρόμιο στη νότια όχθη της Λίμνης Γκρουμ. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδα στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, 83 μίλια (133 χλμ.) βόρεια-βορειοδυτικά του Λας Βέγκας. Επίσημα ο πρωταρχικός σκοπός της βάσης είναι απροσδιόριστος, ωστόσο με βάση τα ιστορικά στοιχεία, πιθανόν να υποστηρίζει την εξέλιξη και δοκιμή πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων.
Η έντονη μυστικότητα που περιβάλλει τη βάση είναι συχνά θέμα για διάφορες θεωρίες συνωμοσίας και θεάσεις Άγνωστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ).
κάποιοι επιστήμονες πιστεύουν ότι σε εκείνη την βάση, η Αμερικανική κυβέρνηση (Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία) κατασκευάζει αεροσκάφη παρόμοια με ΑΤΙΑ.
Παρά το γεγονός ότι η βάση δεν έχει κηρυχθεί ως μυστική, όλες οι έρευνες και τα γεγονότα που αφορούν την περιοχή 51 είναι απόρρητες πληροφορίες (TS/SCI)
πηγή
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%AE_51

στις 15-5-20 ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,5 χτύπησε στην απομακρυσμένη δυτική Νεβάδα, σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία,
όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της USGS, Paul Laustsen,
ο σεισμός ήταν «ευρέως αισθητός»
άνθρωποι από τη Γιούτα ως την Καλιφόρνια, θορυβήθηκαν πολύ και ορισμένοι επισημαίνουν ότι ο σεισμός συνέβη κοντά στην περιοχή 51.
Ο σεισμός αναφέρθηκε στις 4:03 π.μ. με επίκεντρο περίπου 35 μίλια έξω από το Tonopah, ακριβώς ανατολικά της σειράς της Σιέρα Νεβάδα.
[Tonopah, a historic mining town about halfway between Reno and Las Vegas, is known mostly for its reputation as an early 1900's gold and silver boomtown. ]
(περίπου 225 μίλια βορειοδυτικά του Λας Βέγκας και κοντά στα σύνορα της Καλιφόρνιας)
Καταγράφηκε για πρώτη φορά ως σεισμός 6,4 ( the USGS later upgraded it to a 6.5 magnitude).
Η USGS έκανε πρόβλεψη για 260 μετασεισμούς στις επόμενες 7 μέρες.
πηγή
https://edition.cnn.com/2020/05/15/us/nevada-earthquake/index.html

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Benjamin Fulford (και όπως μας ενημέρωσε ένας επίσης γνωστός εναλλακτικός ερευνητής μέσω fb) 
ο σεισμός που αναφέρεται ως ο μεγαλύτερος στη Νεβάδα εδώ και 66 χρόνια (από το 1934) και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή σε 3 πολιτείες,
 δεν ήταν ένα φυσικό φαινόμενο (μια φυσική διεργασία) αλλά μια μαζική έκρηξη
αναφέρει ότι έγινε μια τεράστια επίθεση στην περίφημη περιοχή 51 "UFO base". Ο σεισμογράφος του σεισμού μεγέθους 6,5 που έπληξε τη βάση, δείχνει μια ξαφνική μαζική έκρηξη, όχι έναν φυσικό σεισμό.
όπως γράφει
η περιοχή 51 καταστρέφεται ενώ ο Μυστικός Πόλεμος εντείνεται...
18-5-20
By Benjamin Fulford
https://benjaminfulford.net/2020/05/18/area-51-destroyed-as-secret-war-intensifies/

αξιωματούχοι έκτακτης ανάγκης ανησυχούν ότι το COVID-19 μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα των ανθρώπων να αντιμετωπίσουν καταστροφικά φυσικά φαινόμενα (π.χ.τυφώνες που έχουν γίνει πιο δυνατοί τα τελευταία 40 χρόνια)
https://www.accuweather.com/en/weather-news/disaster-fatigue-could-threaten-hurricane-preparedness/744575

Θεωρίες συνωμοσίας αναφέρουν ότι καταστράφηκαν υπόγειες βάσεις κοντά στη Νεβάδα και την Κροατία, που επλήγησαν από σεισμούς. Μάλιστα αναφέρουν ότι πρόκειται για υπόγειες εγκαταστάσεις  (underground adrenochrome manufacturing facilities)
μετά τους σεισμούς ακολούθησαν ασυνήθιστες θεάσεις UFO (π.χ. UFO sighting in Brazil,  crash of a UFO that was filmed by many people)

προφανώς κάτι πολύ ασυνήθιστο συμβαίνει...

[Ο συγγραφέας Benjamin Fulford πιστεύει επίσης  ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής.
Μυστικές εξωγήινες τεχνολογίες (με ιατρικές συσκευές που θα είναι σε θέση να θεραπεύσουν όλες τις ασθένειες)
θα κυκλοφορήσουν σύντομα προς όφελος  της ανθρωπότητας
όπως γράφει, τρεις φατρίες αγωνίζονται για κυριαρχία στον πλανήτη Γη, για τον έλεγχο της ανθρωπότητας ή και για τη μείωση του πληθυσμού, ενώ η αντίπαλη φατρία βοηθάει με αποκάλυψη της απάτης και ενεργεί προς όφελος του κόσμου.]

Δεν υπάρχουν σχόλια: