Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

Ο Jeffrey Epstein στραγγαλίστηκε ενώ οι φύλακες του κελιού του λαγοκοιμόντουσαν στα γραφεία τους. Ιατροδικαστής αποκαλύπτει στοιχεία της αυτοψίας, σε αποκλειστική συνέντευξη του DailyMail.com. Αναπάντητα μένουν τα ερωτήματα για το θάνατο του

Ο Jeffrey Epstein είχε σπασμένα τριχοειδή αγγεία  στους οφθαλμούς του αφού πέθανε, αυτό σημαίνει
ότι τον στραγγάλισαν και δεν κρεμάστηκε λέει ο ιατροδικαστής παθολόγος Dr. Michael Baden που ήταν μεταξύ των γιατρών που εξέτασαν το νεκρό σώμα του Epstein.
 ο θάνατός του είναι ύποπτος
Ο Δρ Baden -για την εγκληματολογική έρευνα- shared τις "never-before-seen" φωτογραφίες από τα μάτια του Epstein και τα τριχοειδή αγγεία στις "eye sockets" του.
Είπε ότι δείχνουν ότι στραγγαλίστηκε με τα χέρια και δεν κρεμάστηκε μόνος του.
Λέει επίσης ότι το κάτω μέρος των ποδιών του Epstein θα έπρεπε να έχει μωβ ή καφέ χρώμα αν είχε κρεμαστεί από το στύλο του κρεβατιού του, αλλά εμφάνιζε ωχρότητα.
Ο Δρ Baden  λέει επίσης ότι η θηλιά 'noose' που χρησιμοποίησε ο Epstein είναι ασυμβίβαστη με τους τραυματισμούς του, στο λαιμό.
το DailyMail.com παρουσίασε την αποκλειστική του συνέντευξη στο The Dr. Oz Show για τα Fox networks
Σε ένα αποκλειστικό κλιπ (from a Dr. Oz special)  ο παθολόγος Dr. Michael Baden εξετάζει φωτογραφίες των ματιών του Epstein και άλλα μέρη του άψυχου σώματος του, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας του.
Ο Δρ Baden ήταν μεταξύ των ιατρών, στην αίθουσα όπου έγινε η αυτοψία του Epstein.
Λέει ότι είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο το γεγονός ότι, η αιτία του θανάτου του, που αρχικά κρίθηκε απροσδιόριστη, προσδιορίστηκε μετά από πέντε μέρες, ως αυτοκτονία.
Είπε ότι πιστεύει ότι υπάρχουν πολλές 'red flags' που υποδηλώνουν ότι δολοφονήθηκε και ότι δεν αυτοκτόνησε.
Η ερμηνεία του για την αυτοψία στηρίζει τις αξιώσεις του "Epstein's estate" και των θεωρητικών συνωμοσίας ότι δολοφονήθηκε τον Αύγουστο στο κελί του στο  "Metropolitan Correctional Center" και δεν κρεμάστηκε.
Εκείνη την εποχή, ο Epstein περίμενε τη δίκη για sex trafficking κατηγορίες. Δεκάδες γυναίκες τον κατηγόρησαν ότι τις εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά, όταν ήταν ανήλικες και τις διακίνησε σε πλούσιους και γνωστούς φίλους.
Ο Δρ Michael Bade είπε ότι ολόκληρη η αυτοψία ήταν «πολύ ασυνήθιστη» και ότι παραμένουν αναπάντητες ερωτήσεις για το θάνατο του Epstein's.
Όταν συνελήφθη, τέθηκαν άμεσα ερωτήματα σχετικά με το ποιος - και αν κάποιος - από το δίκτυο των "high profile" γνωριμιών του, θα αντιμετώπιζε επίσης κατηγορίες.
Το FBI συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση και έχουν υπάρξει απαιτήσεις από μερικά από τα θύματα του Epstein, για άτομα της υψηλής κοινωνίας, στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο πρίγκιπας Andrew, για να αντιμετωπίσουν ανάκριση σχετικά με την επί δεκαετιών δράση (κακοποίηση ανηλίκων) του παιδόφιλου.
Ορισμένα από τα θύματα λένε ότι πιστεύουν πως ο Εστέιν δολοφονήθηκε ή του δόθηκε η ευκαιρία να αυτοκτονήσει, από ισχυρούς συνεργάτες του που φοβήθηκαν ότι θα τους φανέρωνε, για να προσπαθήσει να μειώσει τη δική του ποινή φυλάκισης.
Ο Δρ Baden λέει ότι είναι «πολύ ασυνήθιστος» ο τρόπος που ο θάνατος του Epstein, ανακοινώθηκε.
«Το αρχικό πιστοποιητικό θανάτου εκδόθηκε τη στιγμή της αυτοψίας και είναι σε εκκρεμότητα για περαιτέρω μελέτη, αφού δοθούν περισσότερες πληροφορίες.
«Πέντε μέρες αργότερα "μεταβλήθηκε" σε αυτοκτονία χωρίς κανείς να γνωρίζει ποια ήταν η πρόσθετη πληροφορία που προκάλεσε την αλλαγή.
«Το πρόβλημα που σκέφτομαι και έτσι είμαστε εδώ σήμερα, πέντε μήνες αργότερα, είναι ότι υπήρξε μια πλήρη έλλειψη διαφάνειας σε ό, τι συνέβη στον Epstein», είπε.
Τη νύχτα που πέθανε, ο Epstein επειδή είχε ήδη προσπαθήσει κάποτε να αυτοκτονήσει είχε μεταφερθεί σε  τμήμα "suicide watch" στη φυλακή.
 Ανεξήγητα απομακρύνθηκε από το τμήμα "suicide watch" και τοποθετήθηκε σε ένα κελί χωρίς συγκρατούμενο.
Τη νύχτα που πέθανε, οι φύλακες Tova Noel και Michael Thomas δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν πολλαπλούς υποχρεωτικούς ελέγχους γι 'αυτόν.
Έχουν κατηγορηθεί για παραποίηση εγγράφων για ψέματα σχετικά με την εκτέλεση των ελέγχων.
Οι εισαγγελείς λένε ότι στην πραγματικότητα σερφάραν στο διαδίκτυο και λαγοκοιμόταν στα γραφεία τους.
πηγή
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7894685/The-burst-capillaries-Epsteins-eyeballs-pathologists-say-suggests-murder.html
σχετικές μας αναρτήσεις
11-8-19
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2019/08/jeffrey-epstein.html
24-7-19
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2019/07/jeffrey-epstein-virginia-roberts-epstein.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: