Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

13χρονη έμεινε έγκυος από 10χρονο αγόρι στη Ρωσία. Προκύπτουν ερωτήματα για την εφηβική εγκυμοσύνη και το αν είναι δυνατόν να γίνει πατέρας ένα 10χρονο παιδί.


 στη Ρωσία, στην πρωτεύουσα Krasnoyarsk στο Σιβηρικό Ομοσπονδιακό Διαμέρισμα, Krasnoyarsk Krai ,     13χρονη μαθήτρια έμεινε έγκυος από ένα αγόρι ηλικίας μόλις δέκα χρόνων.
 Οι γιατροί εξέτασαν το κορίτσι και επιβεβαίωσαν ότι, είναι στην έβδομη εβδομάδα της εγκυμοσύνης.
Όπως σημειώνεται από τους γιατρούς που εξέτασαν την κοπέλα στο πλαίσιο της συμμετοχής στο πρόγραμμα Malakhov, το κορίτσι διατήρησε την παρθενία του. Οι γυναικολόγοι έχουν επιβεβαιώσει ότι αυτό συμβαίνει - μπορείτε να μείνετε έγκυος μέσα από μια μικρή σταγόνα.
Τα παιδιά σπουδάζουν σε διαφορετικά σχολεία στην επικράτεια Krasnoyarsk, στη Σιβηρία,  αλλά είναι φίλοι μεταξύ τους, από νεαρή ηλικία.
Το κορίτσι που ονομάζεται Vika θέλει να κρατήσει το μωρό και υποστηρίζεται από την οικογένειά της, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ (TBK).
Η 13χρονη Dasha και 10χρονος φίλος της Vanya λένε σε όλους ότι είναι ερωτευμένοι. Ωστόσο οι οικογένειες των παιδιών έχουν προβλήματα.
Η μητέρα της Dasha (Daria Galina) είναι σοβαρά άρρωστη (στο τελευταίο στάδιο καρκίνου) και ο πατέρας της δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στη φροντίδα των τριών παιδιών τους. Και ο Vanya  ζει χωρίς πατέρα.

Το σχολείο της γνωρίζει και η αστυνομία στην περιοχή Krasnoyarsk διερευνά την υπόθεση.
Ο τοπικός παιδίατρος Nikolai korobogatov εξέφρασε αμφιβολίες για το αν το αγόρι είναι πράγματι ο πατέρας.
«Θεωρητικά, αυτό είναι δυνατό», δήλωσε ο γιατρός στο KRSK. «Δεν γνωρίζω τίποτα για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά αισθάνομαι ότι το 10χρονο αγόρι θα μπορούσε να έχει κατηγορηθεί, ενώ κάποιο άλλο να έχει αφήσει έγκυο το κορίτσι.
«Όλα αυτά, βεβαίως, είναι πολύ εύκολα επαληθεύσιμα με τη βοήθεια μιας εξέτασης, η οποία βεβαίως θα πραγματοποιηθεί».
Οι ειδικοί του προγράμματος "Live" υποστηρίζουν ότι ο Vanya δεν έχει ακόμη φτάσει στο απαιτούμενο επίπεδο ωριμότητας. είναι ακόμα παιδί και δεν έχει τεστοστερόνη, δεν έχει καν πρόωρη εφηβεία...

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τις περιστάσεις και το σχολείο του κοριτσιού, δήλωσε ότι θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια.
Λίγα είναι γνωστά για το αγόρι, αλλά οι λογαριασμοί των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έδειξαν ότι το ζεύγος αναφέρεται ως «παντρεμένο» στα προφίλ τους.
Σε μια δήλωση η αστυνομία δήλωσε: «Στις 13 Ιανουαρίου του 2020, η αστυνομία έλαβε πληροφορίες από τους γιατρούς του Ομοσπονδιακού Νοσοκομείου Federal State Budget Healthcare Institution KB No. 51, της πόλης Zheleznogorsk, ότι μια 13χρονη μαθήτρια ήταν έγκυος.
«Η εξεταστική επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Investigative Committee of the Russian Federation) για την περιοχή Krasnoyarsk και η Republic of Khakassia, έχουν ξεκινήσει έρευνα και θα ακολουθήσει απόφαση».
 ο δικηγόρος Nikolai Almaev, ανέφερε στην "Komsomolskaya Pravda" ότι μπορεί κάποιος άλλος να χρησιμοποίησε το 10χρονο αγόρι για να αποφύγει την τιμωρία. Διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του ατόμου, που θα μπορούσε πραγματικά να αφήσει έγκυο την Dasha.

Το 2009 το Ηνωμένο Βασίλειο προκάλεσε έκπληξη με την περίπτωση του Alfie Patten, ενός 12χρονου αγοριού που ισχυρίστηκε ότι είχε παιδί από τη φίλη του Chantelle Steadman, που ήταν τότε 15 χρόνων.
Προκάλεσε μια εθνική συζήτηση για την ηθική και την εφηβική εγκυμοσύνη με τον τότε ηγέτη του Tory, David Cameron  που είπε ότι αυτό το περιστατικό, έθεσε «ανησυχητικά» ερωτήματα για τη σύγχρονη Βρετανία.

Ωστόσο, οι εξετάσεις DNA αποκάλυψαν αργότερα ότι ο κ. Patten δεν ήταν ο πατέρας, αλλά ένα 15χρονο αγόρι που ονομάζεται Tyler Barker.
πηγή
23-1-20
https://obaldela.ru/ottsom-rebenka-semiklassnitsy-iz-krasnoyarskogo-kraya-mozhet-byt-ne-10-letnij-malchik-a-sovsem-drugoj-chelovek/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7895845/13-year-old-schoolgirl-pregnant-boy-aged-TEN-Russia.html?ico=pushly-notifcation-small

Δεν υπάρχουν σχόλια: