Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

η ΓΑΤΑ ήταν ο ΣΤΟΧΟΣ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ


Αγγλία, περιοχή Stourport-on-Severn στο Worcestershire.
Ο 28χρονος Craig Nunn, 28, πιάστηκε στην κάμερα CCTV να πυροβολεί εξ επαφής 11χρονη γατούλα στο πρόσωπο.
Η άτυχη γατούλα Misty καθόταν επάνω σε ένα τοίχο όταν ο εγκληματίας σκοπευτής Nunn της επιτέθηκε με catapult -όπλο εκτόξευσης βλήματος , σφεντόνα-
Το άτυχο ζώο υπέστη βαρύτατο τραυματισμό, έχασε το μάτι του και έπαθε κάταγμα στο κρανίο.
 Ο Terry Ruff ιδιοκτήτης της ταρταρούγας πρασινομάτας γάτας, πλήρωσε £500 στον κτηνίατρο για χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του οφθαλμού της.
Η ηλικιωμένη Misty–που δεν αντέχει τον εγκλωβισμό- θα παραμείνει σε κλουβί για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα ταλαιπωρείται σε όλη της τη ζωή με το ραγισμένο κρανίο και το βγαλμένο μάτι.

(στη φωτογραφία ο εγκληματίας έξω από το δικαστήριο)
Στο δικαστήριο Kidderminster Magistrates' Court ακούστηκε ότι ο Craig Nunn σημάδευε με catapult και τα κουνέλια του Terry Ruff όταν περνούσε με το ποδήλατο του, έξω από την κατοικία.
Ο εγκληματίας Nunn δεν είχε καμία δικαιολογία για την αποτρόπαια πράξη του, μάλιστα καυχήθηκε στην αστυνομία ότι είναι καλός σκοπευτής.
 Ο δικηγόρος υπεράσπισης του εγκληματία Nunn, είπε ότι ο πελάτης του, είναι dog person, δηλαδή κυνηγάει τις γάτες όπως ένας σκύλος.
Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 8 εβδομάδων και του απαγόρευσε να έχει κατοικίδιες γάτες για δέκα χρόνια.

2-8-13 Caught on camera: The sickening moment a thug took out cat's eye with a catapult then BRAGGED to police about being 'a very good shot'
  The pet's eye had to be removed and Nunn was jailed for eight weeks
The 11-year-old cat was left with a partially paralysed face after the attack
  πηγή 
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2382971/Man-shot-cat-eye-catapult-leaving-needing-surgery-removed-jailed.html#comments

Σχετική μας ανάρτηση
3-8-13 ο ΡΟΝ πυροβολήθηκε με ΑΕΡΟΒΟΛΟ στο ΚΕΦΑΛΙ

Αγγλία, περιοχή Driffield. Γατάκι που πυροβολήθηκε με αεροβόλο, γλύτωσε το θάνατο παρά τρίχα, αφού η 5mm σφαίρα, διαπέρασε το κεφάλι του και σφηνώθηκε στο λαιμό του.
πηγή
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2013/08/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: