Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

13χρονο θύμα βιασμού, χαρακτηρίστηκε σεξουαλικό αρπακτικό, στο δικαστήριο της Αγγλίας


 Αγγλία, Romford, Essex. Ο 41χρονος παιδόφιλος Neil Wilson καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με διετή αναστολή για αποπλάνηση 13χρονης μαθήτριας.
Η ποινή θεωρείται επιεικής και η υπόθεση θα επανεξεταστεί.
Ο Robert Colover δικηγόρος του παιδόφιλου είπε στο δικαστήριο ότι η 13χρονη ήταν σεξουαλικό αρπακτικό 'sexual predator' και συμπεριφέρονταν σαν να ήταν μεγαλύτερη σε ηλικία.
Ο δικαστής Nigel Peters QC, στο Snaresbrook Crown Court, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση, παραδέχθηκε ότι η 13χρονη ήταν αρπακτικό και παρακίνησε τον 41χρονο στη σεξουαλική πράξη, έτσι τιμώρησε με επιείκεια τον παιδόφιλο.

Η αστυνομία που έκανε έρευνα στο σπίτι του παιδόφιλου στο Romford, Essex, βρήκε φωτογραφικό υλικό παιδικής πορνογραφίας και πράξεων κτηνοβασίας. Ο παιδόφιλος Wilson, που τώρα ζει ελεύθερος στην Ν.Υόρκη αποτελεί κίνδυνο για τα παιδιά.

Η Crown Prosecution Service (CPS) εξετάζει τα ακατάλληλα σχόλια του δικηγόρου Robert Colover για το 13χρονο θύμα βιασμού και τις παρατηρήσεις του δικαστή Nigel Peters. Η υπόθεση διερευνάται από το Office for Judicial Complaints μετά τη θύελλα διαμαρτυριών (petition, with 15,000 signatures, Independent charity Victim Support, Prime Minister David Cameron ) και θα επανεξεταστεί από το Attorney General Dominic Grieve.

 6-8-13 Paedophile freed after judge said victim was 'sexual predator' STILL poses risk to children, says his OWN lawyer
πηγές
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2385766/Paedophile-Neil-Wilsons-lawyer-says-sexual-predator-STILL-poses-risk-children.html 


http://www.expressandstar.com/news/uk-news/2013/08/06/cps-criticises-lawyers-remarks 

Δεν υπάρχουν σχόλια: