Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

6 ½ χρόνια ΦΥΛΑΚΙΣΗ σε ΑΛΒΑΝΟ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ στη Ν.Υόρκη

New York, στην πόλη Rye.   Ο Alan Kachalsky ζούσε μόνος με το σκυλί του Gunner, ένα αρσενικό Labrador retriever, ηλικίας ενός έτους, στο συγκρότημα κατοικιών Rye Colony Cooperative Apartments.
Ο Kachalsky  έβλεπε, κάτι περίεργο να συμβαίνει στο διαμέρισμά του για ένα τουλάχιστον μήνα. Υπήρχαν ενδείξεις πως κάποιος έμπαινε στο διαμέρισμά του χωρίς όμως  να κλέβει. Ο μυστηριώδης επισκέπτης άλλοτε ξεχνούσε ανοιχτό το παράθυρο και άλλοτε έκλεινε τα πατζούρια. Ο Kachalsky σκέφθηκε πως εάν έλεγε στην αστυνομία τι συνέβαινε, θα τον θεωρούσαν τρελό. Επιπλέον το σκυλί του δεν είχε φυσιολογική συμπεριφορά, ενώ συνήθως έτρεχε χαρούμενο να τον υποδεχτεί, το έβρισκε να κάθεται εντελώς ακίνητο στον καναπέ.

Ο  Kachalsky έβαλε τρεις κάμερες παρακολούθησης και διαπίστωσε πως στόχος του διαρρήκτη ήταν το κουτάβι του, ο Gunner.  Διαρρήκτης ήταν ο Αλβανός Kujtim Nicaj  επιστάτης κατοικιών του συγκροτήματος. Επανειλημμένα ο Nicaj έμπαινε  χωρίς άδεια στο διαμέρισμά του Kachalsky και κακοποιούσε σεξουαλικά το κουτάβι.

Στο βίντεο, ο μόλις ενός έτους  Gunner αντιμετώπιζε τον γυμνό Αλβανό κτηνοβάτη με αφύσικη παθητικότητα – ο Gunner συνήθιζε να υποδέχεται χαρούμενα τους επισκέπτες-

Ο Kachalsky παρέδωσε το βίντεο στην αστυνομία που  ανέκρινε και συνέλαβε τον επιστάτη
Kujtim Nicaj στις 9-2-12.
Ο 44χρονος Αλβανός επιστάτης Kujtim Nicaj ζούσε 15 χρόνια στο ίδιο συγκρότημα με τη σύζυγό και τα δύο παιδιά του και εργάστηκε για έξι χρόνια σαν επιστάτης των κατοικιών του συγκροτήματος πριν να συλληφθεί. Απολύθηκε αμέσως και του έδωσαν διορία μια βδομάδα για να φύγει από το συγκρότημα.

Στις 15-1-13 ο Αλβανός επιστάτης δικάστηκε στο Westchester County Court με δικαστή τον Barry Warhit και καταδικάστηκε σε 6 ½ χρόνια φυλάκιση και επτά χρόνια δοκιμαστικής περιόδου- απαγορεύεται να έλθει σε επαφή με τον Kachalsky και τον Gunner-     επίσης έχει καταγραφεί στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών.
Η εισαγγελέας Janet DiFiore  δήλωσε πως η εκμετάλλευση ενός ανυπεράσπιστου ζώου είναι πράξη διαφθοράς που σταδιακά προηγείται από την άσκηση βίας εναντίον ανθρώπων –είναι πράξη που θεωρείται προγνωστικός δείκτης-

16-1-13 Former Rye building super gets 6 1/2 years in canine sex caseπηγές

 
Gunner, a 1-year-old male Labrador puppy, was the target of sex acts by his owner's building superintendent. (Photo: The (Westchester, N.Y.) Journal News)

Δεν υπάρχουν σχόλια: