Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Προτιμά τους Τούρκους από την Τρόικα ο Καρατζαφέρης! video
Ανήμερα της Εθνικής Επετείου του "ΟΧΙ", ο ψευτοπατριώτης Καρατζαφέρης βεβήλωσε βάναυσα τους Ήρωες που αντιστάθηκαν στην απόπειρα υποδούλωσης της χώρας μας:

Αρχικά, υπό τις "ευλογίες" του κολαούζου του Αυτιά, παριστάνει τον "μπροστάρη" του...αγώνα εναντίον της Τρόικας, ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ μαζί με άλλους προδότες έφεραν στην Ελλάδα με την ψήφο τους υπέρ του ΔΝΤ!

Χωρίς κανένας από τους παριστάμενους-παπαγαλάκια να τολμήσει να τον ρωτήσει το αυτονόητο, δηλαδή πώς είναι δυνατόν να καταθεματίζει τους Τροικανούς και την "διαρκή επιτήρηση" κάποιος που είναι φανατικά υπέρ του Μνημονίου, ο πατριδέμπορας Καρατζαφέρης προχωρεί σε μια απίστευτη πρόκληη, λέγοντας επί λέξη:

"Προσεύχομαι στην Παναγία να μη συμβεί τίποτα σε κάποιον από αυτούς (σ.σ τους Τροικανούς)...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΈΚΕΙΝΟΥΣ"!!!

Πρόκειται για εμετικό ρεσιτάλ δωσιλογισμού και προδοσίας και ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ στον ελληνικό λαό: Την ημέρα που οι Έλληνες είπαν "ΟΧΙ" στους εισβολείς, ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καρατζαφέρης λέει πως "είναι προτιμότερο" να εισβάλουν στη χώρα μας οι Τούρκοι, παρά να πάθουν κακό οι Τροικανοί!

Φυσικά, κανείς δεν θέλει ούτε την τρομοκρατία, ούτε το κακό κανενός: Αν όμως είναι να επιλέξουμε ανάμεσα στο "κακό" των Τροικανών και την τουρκική εισβολή, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!

Αυτοί είναι οι ξεδιάντροποι, ελεεινοί και τρισάθλιοι "υπερπατριώτες" του Λαος: Ένα τσούρμο εθνοπροδότες, που κάνουν "υπολογισμούς" και βάζουν ψευτοδιλήμματα στον λαό, προκειμένου να δικαιολογήσουν τις βρωμιές τους!

Είμαστε σίγουροι πως αν το 1940 ήταν στο χέρι τους, θα έλεγαν "ΝΑΙ" για να...σώσουν την Πατρίδα!

Πληροφορύμε λοιπόν αυτά τα υποκείμενα, πως δεν τίθεται καν θέμα ποιον ξένο δυνάστη "επιλέγουμε": ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Και προσευχόμαστε μόνο για το καλό της Ελλάδας!

Κατάλαβες Καρατζαφέρη;

Φτύστε τον...να μην τον ματιάσουμε!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: