Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

ΣΕΡΒΙΑ: Απόπειρα δολοφονίας εναντίον ερευνητή πολέμιου των chemtrails


Την Τρίτη, διαπράχθηκε μια απόπειρα δολοφονίας, από άγνωστο άτομο, σε ένα αυτοκίνητο με άδεια της αστυνομίας, εναντίον της ζωής του γνωστού στο πράσινο κίνημα, αντι-chemtrail ακτιβιστή και διευθυντή της Οικολογικής Κίνησης του Νόβι Σαντ, κ. Nikola Aleksic, καθώς ήταν καθ 'οδόν προς στο Βελιγράδι. Ο στοχοποιημένος Aleksic, που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα από τις επιθέσεις των εταιριών κατά των πολιτών, είχε ζητήσει δημοσίως από το στρατό να "υπερασπιστεί με βάση το Σύνταγμα, το λαό και τους ουρανούς πάνω από τη Σερβία."

«Θα πρέπει να καταρρίπτουν τα χωρίς διακριτικά αεροπλάνα και τους εγκληματίες, οι οποίοι πραγματοποιούν γενοκτονία στο σύνολο του πληθυσμού μας» είχε πει.

Ο μεταφραστής από την Ελλάδα, Wayne Hall έστειλε κείμενο που έλεγε: "Σε δελτίο τύπου του, λέει : «Στο δρόμο μου προς το Βελιγράδι, (Εθνική οδός Βελιγραδίου - Ζάγκρεμπ) ήρθε με μεγάλη ταχύτητα και χωρίς να επιβραδύνει καθόλου, ένα φορτηγό λαδί χρώματος με κωδικούς μπλε (αστυνομίας) πινακίδα κυκλοφορίας: P 021.029 και ένα ρυμουλκούμενο, με σκοπό να σπρώξει το όχημα στο οποίο ήταν ο Nikola Aleksic στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας".

"Χάρη μόνο στην τελική προσπάθεια από τον οδηγό, το όχημα ξέφυγε από το φορτηγό και την ώθηση προς την αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας."

Ο Aleksic είναι Επίτιμο Μέλος του United Peoples' Front.

Τον Αύγουστο, σε ομιλία του, Ο Aleksic είχε απευθύνει μια αυστηρή προειδοποίηση προς τον Πρόεδρο Μπόρις Τάντιτς, να σταματήσει την εισαγωγή μεταλλαγμένων τροφίμων (GMO) και να σταματήσει τον ψεκασμό chemtrail, αλλιώς θα καλέσει και προσωπικά θα παρακινήσει τους ανθρώπους της Σερβίας να βγουν στους δρόμους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: