Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Βασάνιζαν σκυλιά σε παράνομο σφαγείο - ΦΡΙΚΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Φρικτά κακοποιημένα ανακάλυψαν οι φιλόζωοι της Πάρου δυο άτυχα σκυλιά, που βρέθηκαν σε ένα αγρόκτημα κοντά σε ένα μοναστήρι στην περιοχή «Λεύκες», λίγο έξω από τη Νάουσα. Και, σαν να μην έφτανε η κακοποίηση των άτυχων σκυλιών, διαπίστωσαν ότι στον χώρο γίνονταν και παράνομες σφαγές!

Μέλη του συλλόγου προστασίας ζώων Πάρου «PAWS» ανακάλυψαν τα τραυματισμένα σκυλιά που είχαν υποστεί πρωτοφανή βασανιστήρια από τον ιδιοκτήτη τους, ο οποίος όμως είχε εξαφανιστεί και αναζητείται από τις αρχές του νησιού μετά την μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο σύλλογος.

Τα δυο σκυλιά διαβιούσαν μέσα σε ένα σκοτεινό εγκαταλελειμμένο κτίριο μέσα στα περιττώματά τους, χωρίς να μπορούν να κινηθούν σε απόσταση μεγαλύτερη των δυο μέτρων μια και ήταν δεμένα από το ταβάνι με σχοινιά που περιόριζαν τις κινήσεις τους!

Αν και είχαν τροφή και νερό, στα σώματά τους έφεραν αρκετά τραύματα, ανοικτές πληγές που έδειχναν ότι είχαν ξυλοκοπηθεί πρόσφατα και άλλες που είχαν επουλωθεί! Στον χώρο του αγροκτήματος βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία ότι χρησιμοποιούνταν ως παράνομο σφαγείο.


protothema

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ