Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

Η (αυτο) γελοιοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. μέσα από την 3η γυμνή ποδηλατοδρομία

3η Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη.
Δείτε αυτές τις φωτογραφίες, Σας φαίνονται "ντυμένοι" ή "γυμνοί"; :


Πάντως η ελληνική Αστυνομία ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν γυμνοί μέσα στην ποδηλατοδρομία.
Οι φωτογραφίες τους παίζουν σε όλα τα κανάλια αλλά η Ελληνική αστυνομία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τους εντοπίσει.


•Κάναμε έγκαιρα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στην Αστυνομία και στην εισαγγελία (Α.Π. 9009/20/873 μέσω του Αστ. Τμ. Πλ. Δημοκρατίας).

•Κάναμε ΔΕΚΑΔΕΣ τηλέφωνα στην άμεση δράση και υποδεικνύαμε διαρκώς το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι 2-3 γυμνοί συμμετέχοντες και δίναμε την περιγραφή τους. Σε αρκετές περιπτώσεις μιλήσαμε απευθείας με τον εκφωνητή των Μέτρων Τάξης.

Μεταβήκαμε 2 φορές στο Αστ. τμήμα Λευκού Πύργου για να καταγγείλουμε και ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ το ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

Αλλά όταν έχεις πάρει πολιτικές εντολές να μην επέμβεις ("αυτοί είναι του Τρεμόπουλου" μας είπε ένας ασφαλίτης "δεν τους πειράζει κανείς"), τότε επιλέγεις να μετατρέπεις τις τιμημένες μοτοσυκλέτες της "Ομάδας Ζ" σε θιασώτες και κομπάρσους:


Μας θλίβει που κάποιοι δεν ντρέπονται να προβάλουν τον "βούρκο" που έχουν μέσα τους (αναφερόμαστε στους 2-3 τελείως γυμνούς της ποδηλατοδρομίας).
Εξίσου μας θλίβουν οι ΓΕΛΟΙΕΣ δικαιολογίες της Ελληνικής αστυνομίας ότι δεν μπορεί να βρει τους γυμνούς, για να ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΕΙ όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει τη στιγμή που διαπράττεται ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

Ακολουθεί το αναλυτικό ιστορικό:

Πέμπτη 3/6/2010. Φίλοι του ιστολογίου της Αντιπαρακμής προσέρχονται στον Προϊστάμενο Εισσαγγελίας Θεσσαλονίκης για να καταθέσουν καταγγελία ότι την επόμενη ημέρα θα γίνει ΓΥΜΝΗ ποδηλατοδρομία στην πόλη.

Κατονομάζονται τα άτομα που τη διοργανώνουν με φωτογραφίες τους στις οποίες εμφανίζονται ΓΥΜΝΟΙ σε προηγούμενες ποδηματοδρομείες (δείτε τις φωτογραφίες της περσινής ανάρτησή μας) και ζητείται η λήψη των απαραίτητων μέτρων.

Η Γραμματεία της Εισαγγελίας ΑΡΝΕΙΤΑΙ να παραλάβει την καταγγελία , μας παραπέμπει στον Εισαγγελέα Ποινικής δίωξης (σε αυτόν μας παραπέμπει και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας στον οποίο επίσης απευθυνθήκαμε) ο οποίος όμως ασχολείται μόνο με ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (για 2 ώρες που παραμείναμε έξω από το γραφείο του ήτανε απασχολημένος (είχαν όντως προσαχθεί αρκετοί αλλοδαποί κατηγορούμενοι).

Επιστρέφουμε και πάλι στην Γραμματεία του Προϊσταμένου Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης και συνεχίζει να αρνείται να παραλάβει την καταγγελία παρά το ότι τον ενημερώνουμε ότι λόγω φόρτου εργασίας ο Εισαγγελέας Ποινικής δίωξης δεν μπορεί να μας δεχθεί.

Και τα 2 γραφεία μας λένε ότι "είναι ενήμεροι" για τη γυμνή ποδηλατοδρομία και ότι το γνωρίζει και η αστυνομία.

Μεταβαίνουμε στο Αστ.Τμήμα Πλ.Δημοκρατίας για να υποβάλουμε την καταγγελία. "Έίμαστε ενημερωμένοι , έχουν ληφθεί μέτρα τάξης" ήταν η απάντησή τους.
Επιμένουμε και υποβάλουμε τελικά την έγγραφη καταγγελία μας (συμπεριλάμβανε φωτογραφίες από τις προηγούμενες ποδηλατοδρομίες όπου κάποιοι συμμετέχοντες ήταν εμφανώς ΓΥΜΝΟΙ).

Παρασκευή 4/6/2010 8:15 μμ. Έξω από την Εμπορική πύλη της ΔΕΘ ξεκινάει η πορεία τους. Συνοδεύεται από πλήθος δικυκλιστών της αστυνομίας και κλούβα στο τέλος.

Διακρίνουμε 2 άτομα τελείως γυμνά (ο ένας φορά απλά ένα τσαντάκι μπροστά και ο άλλος που ονομάζεται Κώστα Τερζόπουλος έχει απλά βαφεί άσπρος με bodypaint).

8:45 μμ. Η γυμνή ποδηλατοδρομία έχει ΔΙΑΛΥΣΕΙ την κυκλοφορία στην πόλη και έχει φτάσει Τσιμισκή-Αριστοτέλους. Φωτογραφίζουμε από πολύ κοντινή απόσταση τους 2 γυμνούς. Καλούμε την άμεση Δράση και προσδιορίζουμε που βρίσκονται οι 2 γυμνοί . ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

Αφού έχουνε διασχίσει όλη την Τσιμισκή οι ποδηλάτες κάνουν νέα στάση Αριστοτέλους με παραλία. Καλούμε εκ νέου το 100, προσδιορίζουμε το σημείο στο οποίο βρίσκονται τα 2 άτομα που είναι τελείως γυμνοί, και κατονομάζουμε τον έναν από τους 2 που είναι και ο διοργανωτής της πορείας. ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

Μεταβαίνουμε στο Αστ.Τμήμα Λευκού Πύργου για να καταγγείλουμε ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ την παρουσία γυμνών μέσα στην πορεία, κατονομάζουμε τον έναν, τους δείχνουμε και φωτογραφίες από την κάμερα, τους λέμε ότι είναι ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ και τους καλούμε να επέμβουν. Μετά από "διαβουλεύσεις" με το κέντρο μας καλούνε να πάμε στην πλ.Αγίας σοφίας να αναγνωρίσουμε τα άτομα που είναι γυμνοί γιατί "αυτοί δεν τους βλεπουν" και να μιλήσουμε με τον εκφωνητή των μέτρων τάξης άμεσα μόλις τους εντοπίσουμε.

10:00: Μεταβαίνουμε στην Πλ.Αγίας σοφίας όπου βρίσκεται σταματημένη για πάνω από μισή ωρα η ποδηλατοδρομία και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ 3-4 φορές με τον εκφωνητή των Μέτρων Τάξης της άμεσης Δράσης.
Τους προσδιορίζουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το σημείο που βρίσκονται τα άτομα και δίνουμε την περιγραφή τους και πάλι. ΚΑΜΙΑ επέμβαση.
Στους γυμνούς προστίθεται τρίτος (μεγαλύτερος σε ηλικία, χοντρός).

Η πορεία συνεχίζει για άλλη μισή ώρα στην πόλη (Εγνατία-άγαλμα Βενιζέλου και πάει προς Παν/μιο).
Επικοινωνούμε για τελευταία φορά με το 100 και τους ρωτάμε αν έχει συλληφθεί κάποιος ωστε να τον αναγνωρίσουμε. Μας παραπέμπει στο Αστ. Λευκού Πύργου. Μεταβαίνουμε εκεί κ πάλι, Οι αστυνομικοί δεν ξέρουν αν έχει συλληφθεί κανείς. Μας λένε κα επικοινωνήσουμε και πάλι με το 100, αλλά σε αυτούς δεν έχει πάει κανείς.

Στο βίντεο θα δείτε τον διοργανωτή της πορείας γυμνό (είναι απλά βαμμένος άσπρος)

Δείτε το βίντεο και διαβάστε τη συνέχεια στο Αντιπαρακμή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάτε καλά ρε;!
Πουριτανοί γεννηθήκατε, πουριτανοί θα πεθάνετε, "Ελληναράδες"
Είναι μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ για το ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Δεν είναι αυτοί βουτηγμένοι στο βούρκο, αλλά ΕΣΙΣ
Αυτός ο λαός δε θα πάει μπροστά άμα συνεχίσουν να υπάρχουν μυαλά σαν τα δικά σας! Που υπάρχουν πολλά!
Κρύβουν απλά κακία και μίσος μέσα τους για τι; Για κάτι τόσο φυσικό όσο το ανθρώπινο σώμα; Αντί να είμαστε χαρούμενοι που κάποιοι τόλμησαν να κάνουν αυτό που έκαναν όλα τα πλάσματα τόσα χρόνια, μέχρι να εμφανιστεί η μέγγενη του σεμνοφυτισμού πο επέβαλαν όσοι φοβούνταν να αντικρύσουν την αλήθεια!
Το μόνο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΑΣ που δεν αποδεχεστε κάτι τόσο φυσικό, που στο κάτω κάτω όλοι ξέρετε ότι υπάρχει αλλά κάποιοι σας έκαναν πλύση εγκεφάλου, και εσείς την συνεχίζεται, ώστε να μην αντικρύσετε τον κόσμο όπως είναι. Να σας θυμίσω ότι οι αρχαίοι Έλληνες γυρνούσαν έτσι και αυτό υμνείται ακόμα και τώρα από πολλούς ως κάτι απολύτως φυσικό και άμεμπτο.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΑΣ

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Να μας διαβάζεις συχνοτερα γιασ να καταλαβαινεις και τι εννοουμε...εκτος και αν εισαι τρολ

hr