Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

"ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ" ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ

ΔΩΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ - ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!)

ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

Γιατί μπαμπά δεν φέρνεις και τη γιαγιά εδώ;

Μια σαφή αλλαγή στον τρόπο που οι γονείς μετανάστες βλέπουν την Ελλάδα σηματοδότησε ο πρόσφατος νόμος για την απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών δεύτερης και τρίτης γενιάς.
Oπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην «Κ» δημοσιογράφος (ήταν επιθυμία του να μην αναφερθεί το όνομά του) με καταγωγή από την Αλβανία, «ο νόμος άλλαξε άρδην την οπτική γωνία που οι Αλβανοί, οι οποίοι αποτελούν και την πλειοψηφία όσων έχουν μεταναστεύσει, βλέπουν τη χώρα. Διότι μέχρι στιγμής, κύρια αιτία της γκρίνιας και των παραπόνων ήταν ότι τα παιδιά μετά τα 18 τους χρόνια έμεναν μετέωρα. Και μιλάμε για παιδιά που θεωρούν πατρίδα τους αυτή τη χώρα. Η άλλη αιτία των παραπόνων ήταν ότι το κράτος στο οποίο ζουν, εργάζονται και στο οποίο καταβάλλουν εισφορές τόσα χρόνια τους μεταχειριζόταν με τον ίδιο τρόπο που αντιμετώπιζε όσους βρίσκονται μόλις λίγα χρόνια στη χώρα. Αλλά αυτό τώρα εξέλειψε διότι ο νόμος δίνει άλλες δυνατότητες σε όσους αποτελούν οργανικό κομμάτι αυτής της κοινωνίας».
Και είναι αλήθεια ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί εδώ ή έχουν έρθει σε μικρή ηλικία εδώ, την Ελλάδα αναγνωρίζουν ως πατρίδα τους. Κάτι ανάλογο, άλλωστε, δεν συνέβη και με τα παιδιά Ελλήνων μεταναστών σε προηγούμενες δεκαετίες;
(σ.σ.Έμαθαν οι αλβανοί το ποιηματάκι του ΨΕΥΔΟΥΣ που τους δασκάλεψαν οι χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ. Οι Έλληνες μετανάστες και ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ από την χώρα που τους υποδέχτηκε ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ)


«Τα δικά μου τα παιδιά ξέρουν ότι στην Αλβανία έχουν τους παππούδες τους, αλλά δεν τους συνδέει κάτι παραπάνω», τονίζει ο ίδιος στην «Κ». «Για τα παιδιά μου η Αλβανία είναι η χώρα όπου ο πατέρας και η μητέρα επιθυμούν να πηγαίνουν για καλοκαιρινές διακοπές. Και τώρα τελευταία που αναγκάζομαι να πηγαινοέρχομαι για τη μητέρα μου μού είπαν: “Γιατί μπαμπά δεν φέρνεις τη γιαγιά εδώ και πηγαίνεις εσύ εκεί;”».
Κι αν τα μικρά παιδιά δεν βιώνουν ότι κάποιοι «προσπαθούν να τους πείσουν» πως είναι «κάτι διαφορετικό», δεν είναι ίδια η εκτίμηση όσων παιδιών ενηλικιώθηκαν μέσω μιας στρεβλής νομοθετικής αντίληψης για την εν Ελλάδι παρουσία τους.
Eνθουσιασμός
Γι’ αυτό και μετά τον αρχικό ενθουσιασμό για το νομοθέτημα, βρίσκονται σε περίσκεψη και αναμονή για το πότε αυτός ο νόμος θα πάρει σάρκα και οστά. «Ο πατέρας μου είναι 20 χρόνια στην Ελλάδα και τόσα χρόνια δεν έκαναν τίποτα για την ιθαγένεια. Φοβάμαι μήπως ο νόμος αυτός κρύβει παγίδες», λέει στην «Κ» η 20χρονη Βιολέτα Νεζίρι, φοιτήτρια Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

«Η ιθαγένεια θα με διευκολύνει πάρα πολύ.
Διότι μέχρι τώρα, πηγαίνοντας κάθε χρόνο να ανανεώσω την άδεια παραμονής, αντιμετώπιζα την άσχημη συμπεριφορά κάποιων υπαλλήλων. Και είναι κι αυτά τα αρνητικά σχόλια για τους Αλβανούς... Η κακή γνώμη που έχει ο κόσμος γι’ αυτούς. Ακόμη θυμάμαι όταν πρωτοήρθα εδώ στην έκτη τάξη Δημοτικού, τα παιδάκια που με κορόιδευαν στην τάξη όταν έλεγα κάτι λάθος. Τόσα χρόνια δεν ένιωθα ευπρόσδεκτη. Με την απόκτηση της ιθαγένειας αυτό πιστεύω ότι θα σταματήσει».
Η σχετική εγκύκλιος για την πρακτική πλέον εφαρμογή του νόμου έχει αποσταλεί στους δήμους, αλλά η επί της ουσίας διαδικασία δεν έχει αρχίσει ακόμη. «Δυστυχώς, στους δήμους, πάρα πολλοί είναι ανεπαρκείς στη δουλειά τους.
Αλλά και δεν ξέρω ακόμη κανένα που να έχει καταθέσει χαρτιά», συμπληρώνει ο 28χρονος Νίκος Ντουπιντάν που γεννήθηκε –όπως και οι δύο αδελφές του– στη χώρα μας, όταν οι γονείς τους είχαν έρθει ως φοιτητές στην Ελλάδα πριν από 30 χρόνια. Πατρίδα τους η
Νιγηρία.
«Μια ζωή ζούσαμε με την ανασφάλεια της ανανέωσης της άδειας παραμονής. Μετά την ενηλικίωση, όποιος από εμάς δεν ήταν φοιτητής ή δεν έβρισκε αμέσως δουλειά, γινόταν αυτόματα παράνομος»,(σ.σ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ , ΉΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΦΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΟΛΙΤΗ)

λέει ο Νίκος. Σήμερα, πολλά από τα περίπου 100.000 παιδιά δεύτερης και τρίτης γενιάς είναι παράνομα γι’ αυτόν τον λόγο. Κάποια άλλα δεν έχουν διαβατήριο, διότι δεν τους έχουν αναγνωρίσει ούτε στη χώρα καταγωγής τους, είναι «ξένοι» παντού.
Αυτά τα παιδιά θα πάρουν άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους και στη συνέχεια μοιραία θα υπαχθούν στον μεταναστευτικό νόμο. Αυτά τα παιδιά δεν εξαιρούνται από την απόκτηση ιθαγένειας, σύμφωνα με το νόμο, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι μια μακρόχρονη διαδικασία, αφού περίπου 100.000 μετανάστες θα αποκτήσουν ιθαγένεια στο διάστημα των επόμενων 10 χρόνων.

ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΙΧ:

ΟΥΔΕΙΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣ.ΑΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ... ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ "ΛΑΘΡΟ" Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΧΑΛΙ:

ΠΩΣ ΟΙ ΣΟΜΑΛΟΑΦΓΑΝΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΤΖΑΚΡΗ

ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ "ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA ΒΡΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.ΤΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗ!!

22 καταστήματα είχαν ανοίξει 4 Αλβανοί


Μεσημβρινές ώρες της 27-06-2010, στο Γαλάτσι και στο Ν. Κόσμο, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Ν/Α Αττικής συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί , υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 15, 16, 19 και 23 ετών κατηγορούμενοι για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και «διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση».
Ειδικότερα οι ανωτέρω συλληφθέντες μαζί με ομοεθνείς συνεργούς τους, που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, η οποία βραδινές ώρες , σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εισέρχονταν σε καταστήματα, είτε με θραύση του ομφαλού της κλειδαριάς, είτε με θραύση των γυάλινων εισόδων τους και αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι κατά το τελευταίο εξάμηνο έχουν διαπράξει είκοσι δύο (22) κλοπές-διαρρήξεις καταστημάτων και αναλυτικά:
· Πέντε (5) στη περιοχή του Αλίμου.
· Οκτώ (8) στη περιοχή της Ηλιούπολης.
· Επτά (7) στη περιοχή της Αργυρούπολης.
· Μία (1) στη περιοχή των Πατησίων.
· Μία (1) στη περιοχή του Γαλατσίου.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλοπιμαίων που θα παραμείνουν στην Υποδ/νση Ασφάλειας Ν/Α Αττικής για να επιδειχθούν και αποδοθούν στους παθόντες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

http://crimesonair.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

καπου στο κειμενο λεγει οτι με την ιθαγενεια δεν θα μας βλεπουν απαξιωτικα.

λαθος.η υπηκοοτητα του κρατους δεν σας καθιστα νεοελλαδιτες αλλοφυλλοι μελη του ελληνικου εθνους και της κοινοτητας.

μπορει να εχετε κρατικα διαβατηρια αλλα παντα θα ειστε ξενοι.πολιτες θα ειστε απλα για το κρατος.το οποιο απλα δεν θα εκφραζει και αντιπροσωπευει το ελληνικο εθνος και εμας πλεον,θα ειναι ελλαδικο κρατος οχι ελληνων.

οπως και στην τουρκοκρατια ολοι ειχαν οθωμανικα διαβατηρια,αλλα ουδεμια σχεση ειχε η ελληνικη κοινοτητα και το εθνος με τους αλβανους η τους εβραιους πολιτες οθωμανους.

για το οθωμανικο κρατος ηταν ενα και αυτο.

για την κοινωνια ομως τετοια χαρτια κρατικης ιθαγενειας δεν εχουν καμια αξια.

ουτε τα κρατικα ελλαδιτικα διαβατηρια σας λοιπον.
αξια εχει ο τροπος ζωης τα βιωματα και η συλλογικη ταυτοτητα καθε εθνους.ο πολιτισμος μας που ειναι ασχετος με εσας.

μπορει παρανομα να ειστε ελλαδιτες με διαβατηρια,ελληνες ομως δεν ειστε ουτε προκειται γιατι ακομα και αν γεννηθειτε εδω,παραμενετε ξενοι με τον δικο μας πολιτισμο και τα ηθη και εθιμα μας...

απλα λοιπον τα χαρτια θα γραφουν αλλα και αλλη θα ειναι η κατασταση των διαφορετικων λαων στο χωρο που πριν ανηκε στους ελληνες ενω τωρα θα ειναι απλα χωρος νεοθωμανικου κοινοβιου με αλλα εθνη...

Ανώνυμος είπε...

Τα άθλια μίντια της άθλιας συμμορίας Αλαφούζου και σια. Τα παπαγαλάκια του ΓΑΠ σε πλήρη εξέλιξη! Οι ξεφτιλισμένοι οι πολιτικοί μας και τα αποβλακωτικά ΜΜΕ ( μέσα μαζικής εξαπάτησης) και το κλεπτοκρατικό "ελληνικό" σύστημα στο οποίο ενεχόμεθα όλοι έχουν τεράστιες ευθύνες για την λαθρομετανάστευση. Η βούληση του ελληνικού λαού που είναι ενάντια στην λαθρομετανάστευση και τον πολυπολιτισμό, παραβιάστηκε. Ο όρος ξενοφοβικός και ρατσιστής χρησιμοποιούνται από το παγκόσμιο "σύστημα" εκμετάλλευσης των λαθρο-μεταναστών όπου γης για ευνόητους λόγους. Προσπαθούν να καλλιεργήσουν συνειδησιακό πρόβλημα στους ΝΟΜΙΜΟΥΣ κατοίκους μιάς χώρας. Έτσι μόνο θα μπορούν να μετατρέψουν χώρες όπως η Ελλάδα σε παράδεισο της παράνομης μετανάστευσης. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε παγκόσμιο άσυλο. Η ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι. Μπάτε σκύλοι αλέστε. Οι μετανάστες, νόμιμοι και παράνομοι, αποτελούν πλέον του 20% του πληθυσμού μας πράγμα που δεν συμβαίνει ούτε στις πιό προηγμένες βιομηχανικά και εύρωστες οικονομικά χώρες του κόσμου. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. Αυτά είναι αυτονόητα, απλά οικονομικά. Ποτέ δεν υπήρξε οργανωμένη μεταναστευτική πολιτική στον οίκο ανοχής "η ωραία Ελλάς". Ποτέ δεν ορίσαμε πόσους πρόσφυγες μπορούμε να φιλοξενήσουμε και πόσους οικονομικούς μετανάστες χρειαζόμαστε. Με αποτέλεσμα την τεράστια λαθρομετανάστευση, την αύξηση της εγκληματικότητας, της πορνείας και του λαθρεμπορίου. Πρέπει επιτέλους να μπεί ένα τέλος σε αυτήν την αθλιότητα.