Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Φτάνει πια ρε, αφήστε μας ήσυχους !


Σε αυτό το τόπο της μικροπολιτικής, των πολιτικών παραδοξοτήτων, των κομματικών και προσωπικών συμφερόντων, δόξα σοι ο θεός, έχουμε δει και ακούσει πολλά ! Έχουμε δει ανίερες πολιτικές συνεργασίες, ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε τις θλιβερές και ζημιογόνες συνέπειες αυτών των συνεργασιών, καθ΄ όλη τη πορεία της διεκδίκησης των δίκαιων, δημοκρατικών και θνικών δικαιωμάτων μας.

Από την εγκαθίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανομοιογενή στη φιλοσοφία και στο τρόπο σκέψης πολιτικά κόμματα, ανιδεολόγοι κομματάρχες, κομματαρχίσκοι, παρακοιμώμενες μαριονέτες και σαλίγκαροι, πλήρως ελεγχόμενοι, άβουλοι και υποταγμένοι στα ξένα κέντρα αποφάσεων, χωρίς ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας, συνεργάζονταν και διαμοίραζαν την εκάστοτε εξουσία. Κριτήριο της συνεργασίας τους και βασική τους έγνοια δεν ήταν ποτέ ο δύσμοιρος τούτος λαός και η εθνική του ύπαρξη και επιβίωση αλλά η εξουσία και τα οφέλη της, προς όφελος των ιδίων και των κομματικών τους στελεχών και συνεργατών.

Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να έχουμε τη συνεργασία μεταξύ του κομμουνιστικού ΑΚΕΛ, του Σοσιαλιστικού Κινήματος ΕΔΕΚ και του Δημοκρατικού Κόμματος ΔΗΚΟ που το μοναδικό πράγμα που τους συνδέει είναι η νομή της εξουσίας. Τους παρακολουθούμε καθημερινά από το ραδιόφωνο και τις τηλεοράσεις να διαφωνούν και να αλληλοβρίζονται, να αντιπολιτεύεται ο ένας τον άλλο και να διαχωρίζουν τις ευθύνες τους από τις κυβερνητικές πράξεις λες και δεν ανήκουν στην ίδια θλιβερή, γελοία και ερασιτεχνική κυβέρνηση που κυβερνά αυτό το τόπο.

‘Ολα αυτά τα θλιβερά και παράλογα που συνέβησαν και συμβαίνουν στη πολιτική μας ζωή, δυστυχώς, έδωσαν το δικαίωμα στον αμετανόητο Ανανιστή-Νενέκη κ.Χάσικο να βγει στη τηλεόραση και με θράσος χιλίων πιθήκων να ζητήσει δημόσια αποπομπή των συνεταίρων της εξουσίας που διαφωνούν με την πολιτική της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με την εκ περιτροπής προεδρία και τη σταθμισμένη ψήφο του κ. Χριστόφια και να φωνάξει το ΔΗ.ΣΥ που συνταυτίζεται μαζί του για να κάνουν κυβέρνηση και μαζί να λύσουν το εθνικό μας πρόβλημα !!!

Τον κ. Χάσικο τον έχουμε θαυμάσει και συνάμα χορτάσει στην προ του ιστορικού δημοψηφίσματος περίοδο, όταν έβγαλε τη μάσκα και έτρεχε ιδρωμένος στα κανάλια προσπαθώντας απεγνωσμένα να πείσει τον Κυπριακό Ελληνισμό να ψηφίσει ΝΑΙ και να αποδεχτεί το σχέδιο λύσης-έκτρωμα Ανάν το οποίο ξεπουλούσε τη Κύπρο στην Τουρκία και στους πατρώνους της, τους Άγγλους, και διάγραφε τον Ελληνισμό από τη Κύπρο. Ο κ. Χάσικος και οι υπόλοιποι Νενέκηδες συνοδοιπόροι του δεν έχουν καταλάβει παρά το ισχυρότατο χαστούκι του 76% που τους έδωσε ο Κυπριακός Ελληνισμός τον Απρίλη του 2004, πως ο λαός μας δεν δέχτηκε, δεν δέχεται και ούτε θα δεχτεί ποτέ τις δοτές και προδοτικές λύσεις που οι ξένοι με τους εδώ συνεργάτες τους προσπαθούν να μας επιβάλουν για να αφελληνίσουν και να τουρκοποιήσουν τη Πατρίδας μας.

Για τούτο να μας αφήσει ήσυχους, τον βαρεθήκαμε !!!

Αχαιός – Λάρνακα
Στέλεχος Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης
http://www.antistasi.org/

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: