Τρίτη, 7 Απριλίου 2009

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ!!


Υποθέτω όλοι μας ανεξαιρέτως, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με την Σκοπιανή Προπαγάνδα που καλλιεργείται συστηματικά απο την Εθνικιστική κυβέρνηση των Σκοπίων.

Ανάμεσα στις διάφορες μορφές προπαγάνδας, ξεχωρίζει η πιο προσφιλής τακτική τους, η λεγόμενη “Δαιμονοποίηση του αντιπάλου” με κάθε τρόπο, με ότι και αν απο αυτό εξυπακούεται. Σύμφωνα με αυτήν την τακτική, οι Σκοπιανοί χρησιμοποιούν απαξιωτικούς, τις περισσότερες φορές, Ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς βάση των οποίων κοροιδεύουν στην κυριολεξία τους εαυτούς τους και στηρίζουν τις Αλυτρωτικές επιδιώξεις τους.

Ένας απο αυτούς τους αήθης χαρακτηρισμούς, η φράση “Christian Turks” (Χριστιανός Τούρκος) χρησιμοποιείται με ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό απο τους Σκοπιανούς εναντίον όλων εκείνων των Ελλήνων που προέρχονται απο τους Έλληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και πιο συγκεκριμένα εναντίον των Μακεδόνων ποντιακής καταγωγής.

Ας εξετάσουμε όμως λίγο μεγάλες και πικρές αλήθειες, όπως θα αποδειχτούν, για τους ίδιους τους Σκοπιανούς, πάντα σε συνάρτηση με τον συγκεκριμένο όρο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: