Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2008

ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ

Μήνυμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού για την επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και όμως έγινε και αυτό!

ας δούμε το δελτίο τύπου γραμμή προς γραμμή
ξεκινάμε

με ροζ το κείμενο του Συνασπισμού και με μπλε ο σχολιασμός

Τιμάμε με βαθύ σεβασμό( μπορείτε να φανταστείτε πόσο βαθύ;)

την επέτειο του ΟΧΙ στο φασισμό και τον πόλεμο.(αφου δεν το μπορείτε τι το ζαλίζετε....πρώτον οι Έλληνες θα έλεγαν ΟΧΙ σε οποιονδήποτε, είτε φασίστα είτε δημοκράτη...δεύτερον οι Έλληνες δεν είπαν όχι στον Πόλεμο...αν έλεγαν όχι στον πόλεμο τότε θα αφήναν τον Μουσσολίνι να περάσει...στο πόλεμο είπαν ΝΑΙ και με χαρά παρότι οι πιθανότητες ήταν τελείως αρνητικές για αυτούς)

Ο διαρκής αγώνας εναντίον του φασισμού, τα αντιπολεμικά κινήματα, οι διαχρονικοί αγώνες για την εθνική ανεξαρτησία( τι σχέση έχετε εσείς με τους διαχρονικούς αγώνες για Εθνική ανεξαρτησία; και αν υπάρχει σχέση, για ποιό Έθνος μιλάτε;)

αναδείχτηκαν σε οργανικές συνιστώσες της λαϊκής κινητοποίησης για κοινωνική δημοκρατία και χειραφέτηση, για κατακτήσεις στον τομέα των δικαιωμάτων(οταν ο Συνασπισμός μιλάει για δικαιώματα αναφερετε στα δικαιώματα όλων των υπολοίπων εκτός των Ελλήνων...και αυτό με τις συνιστώσες ας το αφήσουμε καλύτερα, γιατί....)

και του σύγχρονου πολιτικού πολιτισμού(πολιτικό πολιτισμό για τον Συνασπισμό έχουν μόνο όσοι συμφωνούν μαζί τους).

Το έπος της Αλβανίας συνοδεύτηκε από το μεγάλο έπος της Εθνικής μας Αντίστασης(μην μπερδεύεστε...οι κουκουλοφόροι ούτε τότε έκαναν ούτε τώρα κάνουν αντίσταση...εργαλεία της εξουσίας ήταν και είναι...τότε έδειχναν με το δάχτυλο...τώρα απλά έχουν αναλάβει και εκτελεστικό ρόλο....και φυσικά εσείς δεν έχετε καμμία σχέση με αυτό που λέμε αντίσταση από όποια πολιτική παράταξη και αν αυτή γινόταν...γιατί παρά τα όποια μετέπειτα λάθη αριστερών κεντρόων και δεξιών αντίσταση έγινε...και πάντα χωρίς κουκούλες..πράγμα που μάλλον σας διαφεύγει).

Ο ελληνικός λαός ήταν μεταξύ των πρώτων σε θυσίες στη διάρκεια του αντιφασιστικού αγώνα και η συμβολή του υπήρξε σημαντική στην αντιφασιστική νίκη και στην απελευθέρωση της Ευρώπης από τον φασισμό.( Όταν θέλουν να υποβαθμίσουν τους Ελληνικούς αγώνες μιλάνε για μη σπουδαιότητα της Ελληνικής εμπλοκής...όταν βγάζουν ανακοινώσεις παθαίνουν βέρτιγκο)

Το ΟΧΙ του 1940 αποτελεί πηγή έμπνευσης και σήμερα(πάντα θα αποτελεί πηγή έμπνευσης...αλλά όχι για εσάς...γιατί δεν είστε άξιοι να καταλάβετε γιατι αγωνίστηκαν οι πρόγονοι μας και το αποδεικνύετε καθημερινώς)

ιδιαίτερα για τη νέα γενιά( σίγουρα και για την νέα γενιά θα αποτελεί έμπνευση, αλλά για την γενιά που παλεύει και αγωνίζεται στην ζωή και όχι για την γενιά που καταστρέφει και χαρτζηλικώνεται να πολιτικολογεί και να πλειοδοτεί σε ανθελληνικές πράξεις)

που πρέπει να κρατήσει ζωντανή την ιστορική μνήμη της Εθνικής Αντίστασης( αυτό και αν είναι αστείο, ιδιαίτερα όταν το λέει ο Συνασπισμός...αλήθεια πως θα διατηρήσετε την ιστορική μνήμη...με Ρεπούσειες εγχειρήσεις;;;)

και των οραμάτων για ελεύθερη πατρίδα( Ελεύθερη πατρίδα...στηρίζοντας το Ουράνιο Τόξο, τις προσπάθειες της Άγκυρας και του προξενείου για Τουρκοποίηση της Θράκης...στηρίζοντας το σχέδιο Αναν...και οτιδήποτε μπορεί να κάνει χίλια κομμάτια αυτόν τον τόπο!!...έτσι είναι τα οράματα τα δικά σας για ελεύθερη πατρίδα;;;)

και πανανθρώπινη ειρήνη. Η αγωνιστική στάση ζωής και οι θυσίες αυτών που επέλεξαν το δρόμο της προσφοράς και του κοινωνικού χρέους καταξίωσαν διαχρονικά πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά δημοκρατίας και πολιτισμού.( αυτό το κομμάτι έπρεπε να μπεί όχι τίποτε άλλο αλλά για να δικαιολογήσουν τον ρόλο του θολοκουλτουριάρη που είναι όλο λόγια αλλά κενός πράξεων)

Η κάθε εποχή χρειάζεται τα δικά της ΟΧΙ. Σήμερα λέμε ΟΧΙ σε νέες επεμβάσεις στο Ιράν. ( δεν ζοριστήκατε πολύ όμως με τις επεμβάσεις σε Ιρακ και Αφγανιστάν...απλά λόγια για να το παίξετε κατι σαν αριστεροί...ούτε σας έκανε κάτι με τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας...εκεί και αν ντροπιάσατε τον όρο αριστερά)

ΟΧΙ στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των Κούρδων και Παλαιστινίων.( φυσικά ξεχνάτε τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών, των Ελλήνων της Πόλης και των Κυπρίων αλλά τι λέμε τώρα...ψιλά γράμματα)

ΟΧΙ στη διχοτομημένη και κατεχόμενη Κύπρο.( αυτό και αν είναι ΟΧΙ...οι του Συνασπισμού λένε ΟΧΙ χωρίς να τους ενοχλεί ούτε το σχέδιο Αναν...ούτε τα νέα σχέδια αντίστοιχα του σχεδίου Ανάν που προωθούνται)

ΟΧΙ στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.( εδώ τι να πούμε...συμφωνούμε αρκεί να συνηδητοποιήσετε κάποια στιγμή πως στην Ελλάδα αυτό που συμβαίνει δεν είναι ξενοφοβία αλλά Ελληνοφοβία!!! και Εθνικοφοβία χάρη στην πολύ καλή προπαγάνδα που ασκείται εσείς και οι "φίλοι" σας εδώ και χρόνια)

ΟΧΙ στην οικολογική καταστροφή του πλανήτη.( ε το οικολογικό παντού κολλάει....τόσο κόπο έκαναν τα ΜΜΕ να ανεβάσουν τα ποσοστά των οικολόγων...να μην γλύψετε και εσείς κανα κοκαλάκι;;;)

Kεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού

Παρόλα αυτά...άντε να πούμε ότι πιστεύουμε πως αυτά που γράφετε τα ενστερνίζεστε...τις συνιστώσες σας τις ενημερώσατε για αυτό το δελτίο τύπου;;;;


στο indymedia το στείλατε;

η φοβάστε πως θα σας παρεξηγήσουν;

αλλά είπαμε...ας βγάλουμε κανα δελτίο τύπου και όλο και κάποιον μπορεί να ψαρέψουμε! ανάμεσα στην ανέχεια και στα προβλήματα μπορεί να πετύχουμε και την αφέλεια...

Υ.Σ Και το Τυχοδιωκτισμός αντι του Συνασπισμός δεν θα ήταν άσχημο για όνομα κόμματος...ίσως θα ήταν και πιο αντιπροσωπευτικό!

iris

Πηγή:greekalert

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διηνεκής

Ο παπούς μου ήταν αριστερός
(οχι κουμουνιστής). Το 1940 πολέμησε στην Αλβανική Μεθόριο. Στην κατοχή βγήκε στην αντίσταση με τον ΕΛΛΑΣ.
Στο δευτερο αντάρτικο δεν πήγε να πολεμήση.
Τον ψάχναν να τον πάρουν με τη βία αλλά κρυβόταν.
Μου έλεγε ότι δεν ήθελε να χύσει αδελφικό αίμα.
Τις νύχτες τότε που η τηλεόραση δεν είχε μπεί ακόμα στη ζωή μας, μου διηγόταν ιστορίες από τον πόλεμο και την αντίσταση και δάκρυζε. Δάκρυζε όχι από σύνδρομα τυπου Βιετνάμ ή Κόλπου. Δάκρυζε από συγκίνηση και από εθνική περιφάνια.
Μου έλεγε ότι πολέμισε Γερμανούς και Ιταλούς. Δεν μου είπε ποτέ οτι πολέμισε φασίστες και ναζιστές.
Και ξέρετε γιατί;
Γιατί πολέμησε τον κατακτητή. Όποιος και αν ήταν αυτός είτε φασίστας, ναζιστής, δημοκράτης, κομούνιστής, αυτοκρατορικός, πέρσης, τζεντάϊ ή εξωγήινος.
Και έρχονται σήμερα οι προσκυνητάδες
του συνασπισμού, που σίγουρα οι παπούδες τους είχαν την κουκούλα στην τσέπη και πολιτικοποιούν με τα δικά τους βίτσια την αντίσταση των Ελλήνων.
Όχι κύριε Τσίπρα.
Όχι κύριε Αλαβάνο.
Ο παπούς μου δεν πολέμησε τον φασίστα. Πολέμισε τον εισβολέα.
Φτανει σας έχουμε σιχαθεί πια.
Και εσείς ένας εισβολέας είστε.