Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Γάλλοι ιδιοκτήτες όπλων παραδίδουν τα όπλα τους σε αριθμούς ρεκόρ σε σημεία συλλογής της αστυνομίας σε όλη τη χώρα, καθώς η κυβέρνηση απαιτεί αφοπλισμό του λαού

Ποτέ δεν μαθαίνουν: Γάλλοι πολίτες γυρίζουν τα όπλα κατά χιλιάδες καθώς η κυβέρνηση απαιτεί αφοπλισμό του λαού
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 


Όπως γνωρίζουν οι Αμερικανοί, ο πιο σίγουρος τρόπος για να δημιουργηθεί μια τυραννική κυβέρνηση είναι να διασφαλιστεί ότι το ευρύ κοινό δεν έχει κανένα μέσο για να αντισταθεί στα αυταρχικά μέτρα.
Οι Γάλλοι συνήθιζαν να το καταλαβαίνουν επίσης, λαμβάνοντας υπόψη ότι ένας από τους κορυφαίους μελετητές της χώρας, ο Alexis de Tocqueville — συγγραφέας του «Democracy In America», περίπου στα τέλη του 1700 — ήταν ένα θεμελιώδες έργο στην περιγραφή των πλεονεκτημάτων και των πλεονεκτημάτων ενός ελεύθερου, ανοιχτού κοινωνία.

φωτο: Illuminati card, gun control
Αυτό περιλάμβανε μια ευνοϊκή ανάλυση του Συντάγματος των Η.Π.Α., ένα πραγματικά μοναδικό έγγραφο που γράφτηκε από τους ιδρυτές μας και επικυρώθηκε από τις νέες πολιτείες που εξουσιοδότησε τους ανθρώπους στην κυβέρνησή τους και τους εξασφάλιζε θεμελιώδη δικαιώματα, όπως το δικαίωμα να κρατούν και να φέρουν όπλα (και πάλι, έτσι ώστε η κυβέρνηση δεν μπορούσε να γίνει πολύ ισχυρός και τυραννικός).
Γρήγορα προς τα εμπρός στο παρόν.
Ο Ντε Τοκβίλ έχει φύγει προ πολλού και η γαλλική δημοκρατία είναι ένα κέλυφος του πρώην εαυτού της, όπως αποδεικνύεται από τις χιλιάδες πολιτών που τώρα στρέφουν τα «παράνομα» όπλα στα αφεντικά τους (λες και δεν έμαθαν τίποτα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο) .

Όπως αναφέρει το Breitbart News :
Γάλλοι ιδιοκτήτες όπλων παραδίδουν τα όπλα τους σε αριθμούς ρεκόρ σε σημεία συλλογής της αστυνομίας σε όλη τη χώρα, καθώς ολοκληρώνεται η συγκέντρωση πυροβόλων όπλων χωρίς άδεια.
Η Γαλλία επιθυμεί να περιορίσει τον αριθμό των παράνομα κατεχόμενων πυροβόλων όπλων –έως έξι εκατομμύρια, εκτιμούν οι αρχές– και η κυβέρνηση Μακρόν προσφέρει αμνηστία σε μια προσπάθεια να περιορίσει τη διανομή τους.
Τυφέκια, πιστόλια, πυρομαχικά, ακόμη και μαχαίρια και χειροβομβίδες, έχουν παραδοθεί σε 300 σημεία συλλογής σε όλη τη χώρα από την έναρξη της εκστρατείας του Υπουργείου Εσωτερικών στις 25 Νοεμβρίου.
Η έκθεση πρόσθεσε ότι όποιος παραδώσει τα όπλα του δεν θα τιμωρηθεί — προς το παρόν. Ωστόσο, όλα τα όπλα θα καταστραφούν.
Σύμφωνα με το Reuters , μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, περίπου 65.000 όπλα είχαν παραδοθεί στην αστυνομία από πολίτες. Αυτό περιελάμβανε περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια φυσίγγια και άλλα «βλήματα».
«Αυτή η εκστρατεία είναι εδώ για να βοηθήσει τους Γάλλους να παραδώσουν αυτά τα αντικείμενα που είναι μάλλον δυσκίνητα για τους περισσότερους», είπε η διοικητή της αστυνομίας Florence Gavello στο σημείο συλλογής στη Νίκαια (που προφέρεται NEE- suh).
Άλλες γαλλικές αρχές μοιράστηκαν την ίδια αισιοδοξία με άλλες χώρες που ευθυγραμμίζονται με τη Δύση τόσο μακριά όσο η Αυστραλία για να ξεκινήσουν νέες προσπάθειες για να αφαιρέσουν τα όπλα από τους νομοταγείς πολίτες, θέτοντας έτσι την άμυνα των χωρών τους σε κίνδυνο να κατακλυστεί από δυνάμεις εισβολής (Κίνα έρχεται στο μυαλό).

«Πιστεύουμε ότι υπάρχουν περίπου 5 ή 6 εκατομμύρια όπλα που φυλάσσονται με παράτυπο τρόπο από τους συμπολίτες μας», σημείωσε ο Ζαν-Σιμόν Μεραντά, επικεφαλής της Κεντρικής Υπηρεσίας Όπλων και Εκρηκτικών του Υπουργείου Εσωτερικών. «Ογδόντα με ενενήντα τοις εκατό αυτών των όπλων βρίσκονται στην κατοχή τους λόγω κληρονομιάς».
Και βασικά, το 100 τοις εκατό από αυτά δεν βλάπτουν κανέναν και τίποτα εκτός από τις συνειδήσεις των αυταρχών που διοικούν τη γαλλική κυβέρνηση.
«Όταν τους μιλάμε, είναι πολύ χαρούμενοι που… θα τους ξεφορτωθούν», ισχυρίστηκε.
Σίγουρα — επειδή η χώρα τους δεν βρίσκεται σε διαδικασία υπέρβασης αυτή τη στιγμή.
Η παραλαβή ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Οι αρχές δήλωσαν ότι τα πυροβόλα όπλα που παραδόθηκαν από πολίτες είτε θα καταστραφούν είτε θα δοθούν σε μουσεία.
«Με πληθυσμό 67 εκατομμυρίων ανθρώπων, η Γαλλία έχει αναλογικά πολύ λιγότερα όπλα από χώρες όπως οι ΗΠΑ», ανέφερε το Breitbart News .
Φυσικά — σέβονται πολύ λιγότερο την προσωπική ελευθερία στη Γαλλία και κατά συνήθεια, οι γαλλικές αρχές είναι σε μεγάλο βαθμό αριστεροί που έχουν συνηθίσει σε έναν γενικά πειθήνιο πληθυσμό.
Οι ιδρυτές μας το κατάλαβαν σωστά όταν επρόκειτο για ένοπλο πληθυσμό.
«Κανένας ελεύθερος άνθρωπος δεν θα απαγορεύεται ποτέ να χρησιμοποιεί όπλα», σημείωσε ο Thomas Jefferson στο Σύνταγμα της Βιρτζίνια το 1776 .
«Ένας ελεύθερος λαός δεν πρέπει μόνο να είναι οπλισμένος, αλλά και πειθαρχημένος», είπε ο Πρόεδρος Τζορτζ Ουάσιγκτον στην πρώτη του ομιλία στο Κογκρέσο το 1790.

Δεν υπάρχουν σχόλια: