Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Αστρικές Πύλες (Stargates) συνδέουν πλανήτες, γαλαξίες και τώρα δυο πόλεις, για εκατομμύρια χρόνια. Σκουληκότρυπες (Wormholes) για διαστρικά ταξίδια, αλλά και άλλες διαστατικές πύλες που εξυπηρετούν αγγέλους και δαίμονες, μέσω της εφαρμογής ορισμένων Τελετών. «Πύλες» ενώνουν τη Λιθουανία με την Πολωνία σε πραγματικό χρόνο.Το PORTAL είναι έμπνευση και δημιουργία του Benediktas Gylys

Οι  Αστρικές Stargate  πύλες  επιτρέπουν τη μεταφορά σε άλλες αστρικές πύλες που βρίσκονται σε κοσμικές αποστάσεις. Χρησιμοποιούνται για διαπλανητικές αποστολές,   συνδέουν πλανήτες, γαλαξίες, διαστάσεις  - και τώρα δύο πόλεις - για εκατομμύρια χρόνια

Από την ταινία επιστημονικής φαντασίας Stargate του 1994, σε σκηνοθεσία και συγγραφή του Roland Emmerich, γνωρίζουμε ότι , οι λεγόμενες star gates πύλες, συνδέουν τους κόσμους, τους γαλαξίες και τους πλανήτες μεταξύ τους. 
Αλλά μερικές φορές αυτό μπορεί επίσης να λειτουργήσει σε μικρή κλίμακα. Ένας μεγάλος αριθμός star gates υπάρχει στο διάστημα και σε απομακρυσμένους πλανήτες που χρησιμεύουν για ταξίδια σε άλλα μέρη του σύμπαντος.

Αστρικές πύλες (star gates)  που  βρίσκονται επίσης στα βάθη των ωκεανών,  χρησιμοποιούνται από διαστημόπλοια για είσοδο και έξοδο, έτσι ώστε να μην αναγνωρίζονται στην επιφάνεια των πλανητών. Εδώ και λίγες εβδομάδες, δύο ευρωπαϊκές πόλεις έχουν επίσης συνδεθεί με μια "αστρική πύλη". 

μετάφραση από το κείμενο του συγγραφέα Frank Schwede

Πιστεύεται ότι η stargate τεχνολογία  είναι τόσο παλιά όσο το σύμπαν μας. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι σήμερα είναι ένα από τα τελευταία μεγάλα μυστικά που παραμένουν κρυμμένα από την ανθρωπότητα.

Όπως ήδη γνωρίζουν πολλοί από εμάς, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πυλών "stargates" επίσης βαθιά μέσα στη γη. Οι πύλες είναι κρυμμένες σε τεράστιες σήραγγες - για παράδειγμα κάτω από το όρος Shasta στην πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Οι stargates μπορούν να ανοίξουν, μεταξύ άλλων, δημιουργώντας μαύρες τρύπες, οι οποίες μπορούν να δημιουργηθούν τεχνητά με την κατάλληλη τεχνολογία. Ο Αμερικανός επιστήμονας Eric Davis ασχολήθηκε με την ύπαρξη μαύρων τρυπών στο έργο του Traversable Wormholes, Stargates και αρνητική Ενέργεια  (negative Energy).

Το έργο δημιουργήθηκε το 2009 ως μέρος της AAWSA (Defense Advanced Aeropsace Weapon System Application) σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της προηγμένης τεχνολογίας "advanced warp propulsion technology".

Αυτό αποδεικνύει ότι το ταξίδι με ταχύτητα μεγαλύτερη  από την ταχύτητα του φωτός μέσω της τεχνητής δημιουργίας wormholes (stargates) εμπίπτει στο πεδίο των δυνατοτήτων. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσαν να γίνουν ταξίδια σε απομακρυσμένους πλανήτες ή ακόμα και σε άλλους γαλαξίες σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Η τεχνολογία Wormhole είναι πολύ πιο σταθερή από το αναμενόμενο, διότι βασικά τροφοδοτείται από πλάσμα και ηλιακή ενέργεια από το σύμπαν. Μια σκουληκότρυπα (Wormhole) , η οποία επίσης συχνά αναφέρεται ως Γέφυρα " Einstein-Rosen Bridge", είναι μια τοπολογική ιδιαιτερότητα, καθώς συνδέει δύο ευρέως διαχωρισμένα σημεία στο χωροχρόνο. Μιλάμε για ένα δισεκατομμύριο έτη φωτός και περισσότερα.

Διαφορετικά σημεία στο χρόνο και επίσης στο σύμπαν μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους μέσω σκουληκότρυπας .
Σκεφτείτε μια σκουληκότρυπα ως σήραγγα με είσοδο και έξοδο στο άλλο άκρο.
Η σκουληκότρυπα είναι ένας ουδέτερος χώρος στον οποίο ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση ούτε η ταχύτητα παίζουν ρόλο.
μια Stargate (αστρική πύλη) είναι παρόμοια με μια  σκουληκότρυπα (Wormhole).
........

σχετικός ο σύνδεσμος

5-5-21

Stargates: ρωγμές στο χωροχρονικό συνεχές "space-time continuum" ως παράθυρα σε άλλους κόσμους

https://www.pravda-tv.com/2021/05/stargates-risse-im-raum-zeit-kontinuum-als-fenster-in-andere-welten/

Σύμφωνα με τον παραψυχολόγο Jean Grimbriard, υπάρχουν τουλάχιστον 40 σήραγγες (tunnels) και σπηλιές στη γη που οδηγούν σε άλλους κόσμους. 

Αλλά και στους ωκεανούς του κόσμου μπορούμε να θεωρήσουμε ότι υπάρχουν μέρη που μας συνδέουν με άλλες "space-time continuities".
Οι ιστορικοί πιστεύουν ότι οι αρχαίοι επίγειοι πολιτισμοί γνώριζαν πού βρίσκονταν τέτοιες πύλες και πώς ενεργοποιήθηκαν, και ότι μια παγκόσμια δύναμη εμποδίζει να γίνει γνωστή  η ύπαρξη και η τοποθεσία των Stargates.

Μια stargate θα ήταν ένας θαυμάσιος τρόπος για να επισκεφθούμε άλλους γαλαξίες και πλανήτες χωρίς να χάνουμε χρόνο ή να κάνουμε προσπάθεια.

 Αλλά ταξίδια αυτού του είδους δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεται κανείς ότι είναι και όπως φαίνεται συχνά σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

 Πολλοί ιστορικοί πιστεύουν ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί γνώριζαν ακριβώς ποιες τοποθεσίες ήταν stargates, εκ των οποίων πιστεύεται ότι υπάρχουν συνολικά δεκατρείς στη Γη.

Αυτό προκύπτει επίσης από αμέτρητους μύθους και θρύλους που δεν μπορούν να εξηγηθούν επειδή έρχονται σε αντίθεση με τη γνώση της σχολικής επιστήμης. 

όπως για παράδειγμα, ο μύθος της πύλης του Πλούτωνα (ή πύλη του ΄Αδη) η οποία ήταν τόσο ιερή που επιτρέπονταν να εισέλθουν μόνο  αρχιερείς. Οι αρχιερείς λατρεύουν μια αρχαία θεά που ονομάζεται Κυβέλη (θεά της γονιμότητας)  η οποία ήταν ο φύλακας της πύλης. Όποιος επιθυμούσε να περάσει από αυτή την πύλη για να ταξιδέψει "through space to time"  έπρεπε να ζητήσει εκ των προτέρων την άδεια της Κυβέλης.

Σήμερα αναρωτιόμαστε εάν η πύλη του Πλούτωνα ήταν στην πραγματικότητα μια star gate και αν μπορεί να υπάρχει ακόμη και σήμερα. Θα μπορούσε επίσης κάποιος να συναντήσει μυστηριώδη όντα σε αυτό το μέρος,  Star beings και θεούς που εισήλθαν στη γη μέσω αυτής της πύλης. 

Λέγεται επίσης ότι υπάρχουν star gates σε πολλές σπηλιές στο θρυλικό Untersberg στο Berchtesgadener Land (Γερμανία)
Ένας αριθμός επισκεπτών σπηλαίου ανέφερε ότι, έπεσαν σε μια time hole (χρονοπύλη) σε αυτήν την τοποθεσία και είδαν το φως της ημέρας, μόνο μετά από ημέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες. 

Είναι απλώς ένας μύθος ή μήπως αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν από διαταραχή αντίληψης και είναι εκτός πραγματικότητας; 

Πολλοί εναλλακτικοί ερευνητές θέλουν να πιστεύουν ότι, οι θεοί και οι αρχαίοι πολιτισμοί δημιούργησαν πύλες (portals) για να επισκέπτονται  μακρινούς πλανήτες.

Πολλοί ερευνητές το βλέπουν ακόμη και ως το μυστικό των διαστημικών ταξιδιών και ως απάντηση στο ερώτημα πώς τα πληρώματα των UFO ταξιδεύουν από έναν πλανήτη στον άλλο σε χρόνο μηδέν. Εν τω μεταξύ, ωστόσο, έχει αποδειχθεί το γεγονός  ότι, μια Stargate είναι παρόμοια με μια  σκουληκότρυπα (Wormhole).

Ο φυσικός John Archibald Wheeler ανακάλυψε στην έννοια του χωροχρόνου ότι οι σκουληκότρυπες σχηματίζουν ένα υπερδιάστημα στο οποίο δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος. Όλα τα γεγονότα σε αυτόν τον εντελώς φανταστικό κόσμο είναι σχεδόν διαχρονικά, οπότε πραγματοποιούνται τη στιγμή της εκδήλωσης. 

Πολλοί εναλλακτικοί ερευνητές πιστεύουν ότι πύλες αυτού του τύπου μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο - ειδικά στους μεγάλους ωκεανούς, όπως το Bermuda Triangle ή το Τρίγωνο του Δράκου (in the Devil's Sea) στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας.

Πιστεύεται ότι, υπάρχει επίσης μια πύλη κάτω από τον Κόλπο του Άντεν, που ίσως ακόμα να χρησιμοποιείται από εξωγήινους πολιτισμούς για να επισκέπτονται  τη Γη.

Είναι ενδιαφέρον ότι μια διεθνής στρατιωτική επιχείρηση λειτουργεί στον Περσικό Κόλπο από το 2009, στην οποία συμμετέχουν πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας.

Ωστόσο, υπάρχει υποψία από πολλές πλευρές ότι αυτή η επιχείρηση αποτελεί απλώς πρόσχημα για τον έλεγχο της πύλης. 
5-5-21
https://www.pravda-tv.com/2021/05/stargates-risse-im-raum-zeit-kontinuum-als-fenster-in-andere-welten/

===================

Ένα "super space " στο οποίο δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος

Πολλοί επιστήμονες το βλέπουν ως το μυστικό των ταξιδιών  στον διαστρικό χώρο (interstellar space) και σαν μια απάντηση στο ερώτημα για το πώς τα πληρώματα των UFO ταξιδεύουν από έναν πλανήτη στον άλλο "in no time" 

Ως μέρος της φιλοσοφίας του χωροχρόνου, ο φυσικός John Archibald Wheeler ανακάλυψε ότι οι σκουληκότρυπες είναι ένα είδος υπερδιαστημικού χώρου. Όλα τα γεγονότα σε αυτόν τον εντελώς φανταστικό κόσμο είναι σχεδόν διαχρονικά επειδή πραγματοποιούνται τη στιγμή της εκδήλωσης.

Έτσι κάθε κίνηση που κάνουμε,  έχει ήδη ολοκληρωθεί στο ξεκίνημα της.

Επιπλέον, θα ήταν άσκοπο να αναρωτηθείτε αν ένα δωμάτιο είναι στρογγυλό ή τετράγωνο, επειδή έννοιες και διαστάσεις δεν υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο με τη μορφή που τις γνωρίζουμε. Το μέλλον και το παρελθόν δεν θα είχαν κανένα νόημα σε ένα  super space. 

ο Wheeler γράφει τα παρακάτω:

«Στο super space, το ερώτημα του τι θα συμβεί στη συνέχεια, είναι χωρίς περιεχόμενο. Οι λέξεις πριν, μετά και σχεδόν δεν θα είχαν κανένα νόημα και δεν θα μπορούσε πλέον να υπάρχει ζήτημα χρήσης του όρου ώρα με τη συνήθη έννοια. "

Ο Wheeler συγκρίνει το σύμπαν μας στο σχήμα του, με ένα στεφάνι, στο οποίο η στερεά, καμπύλη επιφάνεια, η οποία αποτελείται από αναρίθμητους  "geodes" (γεωφόρους, κοίλο ορυκτό με κρυστάλλους)  είναι όλοι οι γαλαξίες, ενώ ο υπερ-χώρος (super space) βρίσκεται στην τρύπα του στεφανιού.

Σύμφωνα με μια θεωρία του επιστήμονα της Νέας Ζηλανδίας Roy P. Kerr, οι μαύρες τρύπες  είναι περιστρεφόμενες συμπιεσμένες μάζες από ήδη κατεστραμμένα ουράνια σώματα  αδιανόητης βαρύτητας, που περιστρέφονται με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα - παρόμοια με μια δίνη νερού.

Σύμφωνα με τη θεωρία του Kerr, αυτές οι τρύπες έχουν ανοίγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα είδος διαδρόμου πλοήγησης για διαχρονικά ταξίδια.
Το ερώτημα που προκύπτει σε αυτό το πλαίσιο είναι εάν οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν ήδη τις απαραίτητες μαθηματικές γνώσεις και τεχνολογία για να τους επιτρέψουν να πραγματοποιήσουν διαστρικά ταξίδια σε απομακρυσμένους γαλαξίες.

Οι προ-αστροναύτες, τους οποίους εξακολουθούμε να αναφέρουμε ως θεούς, μπορεί να έχουν επισκεφτεί τη Γη πριν από χιλιάδες χρόνια μέσω της τεχνολογίας stargate που εξακολουθεί να υπάρχει στον πλανήτη μας σήμερα.

Στα γλυπτά των αρχαίων Σουμερίων μπορείτε να δείτε "αστροναύτες θεούς" που ταξίδεψαν στη γη μέσα από ένα στεφάνι, ένα είδος πύλης με αστέρια. Έτσι, χρησιμοποιούν ήδη προηγμένη τεχνολογία σκουληκότρυπας για να επισκεφθούν απομακρυσμένους πλανήτες όπως η γη μας;

Εκτός από τη γνωστή τεχνολογία σκουληκότρυπας, υπάρχει μια άλλη διαστατική πύλη - μια που εξυπηρετεί λεπτά (subtle) πλάσματα όπως αγγέλους και δαίμονες ως πύλη και που μπορεί να ανοίξει μέσω της εφαρμογής ορισμένων τελετών.

Οι παρατηρητές φοβούνται εδώ και πολύ καιρό ότι αυτό συμβαίνει συχνά στο ερευνητικό κέντρο CERN της Γενεύης. Οι τρομακτικές σκηνές που παρουσιάστηκαν στο κοινό μόνο κατά την τελετή έναρξης, τους  έδωσαν λόγο για να πιστεύουν ότι κάτι ασυνήθιστο συνέβαινε εδώ.

Για το κοινό μπορεί να ήταν απλώς μια skilful παράσταση, αλλά για τους ελίτ κύκλους ήταν ίσως κάτι περισσότερο. Εάν το CERN είναι πραγματικά μια ερευνητική μονάδα, σίγουρα δεν χρειάζεται «μαύρη μαγεία».

Αυτό γιορτάζεται έτσι, μόνο όταν θέλετε να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους, όπως να καλέσετε πνεύματα και δαίμονες για να βοηθήσετε στην εφαρμογή ορισμένων πραγμάτων που απαιτούν τη βοήθεια υπερφυσικών όντων.

Ο φυσικός της NASA, Jack Scudder λέει: "Υπάρχουν πραγματικά αινίγματα στο χώρο και το χρόνο!"

Ο plasma physicist της NASA, Jack Scudder από το Πανεπιστήμιο της Iowa γνωρίζει επίσης ότι υπάρχουν πύλες και ότι μπορούν να ανοίξουν και να κλείσουν ανά πάσα στιγμή. Σύμφωνα με τον Scudder, αυτές οι πύλες βρίσκονται απευθείας στο μαγνητικό πεδίο της γης και βρίσκονται σε απευθείας γραμμή προς τον ήλιο.

Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση η NASA δεν μιλά για πύλες, αλλά για τα λεγόμενα X-points, τα οποία υπάρχουν λόγω της διαδικασίας μαγνητικού συντονισμού. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πραγματικά ανοίγματα στο χώρο και στο χρόνο.

[Οι πύλες σχηματίζονται μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται reconexão magnética, (μαγνητική επανασύνδεση), συνδυάζοντας γραμμές μαγνητικής δύναμης από τον Ήλιο και τη Γη, οι οποίες τέμνονται και ενώνονται για να δημιουργήσουν τα ανοίγματα.«Τα σημεία X είναι εκεί όπου συμβαίνουν οι διασταυρώσεις. Η ξαφνική ένωση μαγνητικών πεδίων μπορεί να ωθήσει πίδακες φορτισμένων σωματιδίων από κάθε σημείο X, δημιουργώντας μια« ηλεκτρονική περιοχή διάχυσης », εξηγεί ο ερευνητής.
https://www.inovacaotecnologica.com.br/noticias/noticia.php?artigo=portais-magneticos&id=010130120710#.YNNw0a8zbIU]

Η συντριπτική πλειονότητα των επιστημόνων, ωστόσο, εξακολουθεί να απορρίπτει σε μεγάλο βαθμό αυτήν τη θεωρία και μερικές φορές την αμφισβητεί. Ο Scudder λέει:

«Τα "X points" είναι μέρη όπου το μαγνητικό πεδίο της γης συνδέεται με το μαγνητικό πεδίο του ήλιου. Αυτές οι πύλες είναι δύσκολα αντιληπτές. Αν τώρα φανταστείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα "X points" για διαστημικά ταξίδια, πρέπει να είστε ειδικός στη διαστημική γεωγραφία (space geography) και στα διαστημικά μαθηματικά (space mathematics). "

Οι εσωτεριστές και οι "whistleblowers" ισχυρίζονται για λίγο ότι το στρατιωτικό και βιομηχανικό σύμπλεγμα (military-industrial complex) γνωρίζει αυτές τις πύλες για πάνω από σαράντα χρόνια και επίσης χρησιμοποιεί τις ευκαιρίες να ταξιδέψει μέσω αυτών των Stargates.

Ο Andrew D. Basiago, πρώην συμμετέχων στο έργο DARPA «Pegasus», γνωρίζει επίσης ότι ο στρατός των ΗΠΑ χρησιμοποιεί πύλες για να ταξιδέψει σε άλλους πλανήτες και "star systems" από το 1970.

Εδώ και πολλά χρόνια, ο Basiago προσπαθεί να το γνωστοποιήσει στο κοινό λέγοντας ότι, το ταξίδι με βάση την πύλη δεν είναι μια "kitschy" ιστορία επιστημονικής φαντασίας, αλλά υπάρχει εδώ και πολύ καιρό.

Ο φυσικός Nikola Tesla λέγεται επίσης ότι εργάστηκε για μια μηχανή τηλεμεταφοράς (teleportation machine) που βασίστηκε σε Ενέργεια ακτινοβολίας [είναι η ενέργεια που περιέχεται στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα (ή φωτόνια, αναλόγως του τρόπου που μετράμε την ακτινοβολία αυτή)] την οποία ο Tesla περιέγραψε ως λανθάνουσα (latent, βρίσκεται κρυμμένη, απαρατήρηση, σε λανθάνουσα μορφή) και διάχυτη (pervasive, διαδεδομένη) στο σύμπαν και η οποία, κατά τη γνώμη του, έχει την ικανότητα να στρεβλώνει (bend, εκτρέπει, καμπυλώνει, ) χώρο και χρόνο.

===========

Οι δύο πόλεις Vilnus και Lublin συνδέονται με μια Stargate

«πύλες» ενώνουν τη Λιθουανία με την Πολωνία σε πραγματικό χρόνο

Τουλάχιστον συμβολικά, η γη απέκτησε δυο ακόμα  star gates από τις 26 Μαΐου 2021.
Η μια είναι στο Vilnus  της Λιθουανίας, και η άλλη στο Lublin  της Πολωνίας.
Οι δύο πόλεις χωρίζονται με 600 χιλιόμετρα (χιλιομετρική απόσταση σε ευθεία γραμμή) Και όμως οι άνθρωποι μπορούν να συναντηθούν. Πώς γίνεται αυτό. 

Με "μαγική" ή εξωγήινη τεχνολογία που οι εξωγήινοι έφεραν στη Γη, μια νύχτα ως δώρο; Τίποτα από αυτά.


Η μυστηριώδης τεχνολογία αναπτύχθηκε και η γήινη πύλη κατασκευάστηκε από μηχανικούς από το "LinkMenu fabrikas center" στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο "Vilnius Gedimias University of Technology". Αποτελείται από μια κυκλική οθόνη που είναι τοποθετημένη σε ένα πέτρινο δακτύλιο και πρόκειται να προσομοιώσει μια star gate.

Αυτή η οθόνη καθιστά δυνατή την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, για το τι συμβαίνει στο Litewski Platz στο Lublin, 600 χιλιόμετρα μακριά. Αντίθετα, οι άνθρωποι στο Lublin μπορούν να δουν τι συμβαίνει στην πλατεία του σταθμού στο Vilnus. Ο Adas Meskenas, Διευθυντής του LinkMenu fabrikas είναι ενθουσιώδης για το έργο και είπε με την ευκαιρία των εγκαινίων:

«Το PORTAL ήταν ένα εντυπωσιακό και συναρπαστικό έργο από την αρχή. Από την αρχική ιδέα έως τη δημιουργία μιας διαδραστικής γέφυρας που συνδέει πόλεις, ήταν ένα πολύπλοκο έργο που απαιτούσε συγκεκριμένες γνώσεις και τεχνολογία.

Από το σχεδιασμό και την 3D μοντελοποίηση  έως την ανάπτυξη ψηφιακού περιεχομένου και προκλήσεων υλικοτεχνικής υποστήριξης - ένα έργο σαν αυτό απαιτεί μια ευρεία και πολυλειτουργική ομάδα. "

Οι εικόνες αποστέλλονται μέσω κάμερας, μέσω Διαδικτύου. Σύμφωνα με τον Meskena, η κυκλική πύλη επελέγη σκόπιμα για να παραπέμψει στη σειρά επιστημονικής φαντασίας Stargate , επειδή τέτοιες πύλες συνδέουν πλανήτες μεταξύ τους, ακόμη και στο μεγαλύτερο μοντέλο.

Η μία πύλη βρίσκεται επί του παρόντος μπροστά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας Vilnius, ενώ η άλλη στην πλατεία Litewski στο Lublin.  Ο εμπνευστής του έργου Benediktas Gylys και Πρόεδρος του Benediktas Gylys Foundation, θέλει να χτίσει γέφυρες με αυτό το έργο και να συνδέσει πολιτισμούς και λέει:

«Η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, είτε πρόκειται για κοινωνική πόλωση, είτε για αλλαγή του κλίματος και οικονομικές δυσκολίες. Ωστόσο, αν κοιτάξουμε προσεκτικά, δεν είναι η έλλειψη λαμπρών επιστημόνων, ακτιβιστών, ηγετών, γνώσεων ή τεχνολογίας που δημιουργεί αυτές τις προκλήσεις. "

Μια πύλη που πιστεύεται ότι συνδέει τους ανθρώπους μεταξύ τους

Σύμφωνα με τον Gyly, η έλλειψη ενσυναίσθησης και μια πολωμένη αντίληψη, η οποία συνήθως αποτυγχάνει και καταλήγει στα εθνικά σύνορα, είναι υπεύθυνη για την τρέχουσα κατάσταση που βιώνουμε επί του παρόντος στη γη.

 Gylys:      "Γι 'αυτό αποφασίσαμε να ζωντανέψουμε και να υλοποιήσουμε την ιδέα της πύλης - είναι μια γέφυρα που συνδέει και σας προσκαλεί να ξεπεράσετε τις προκαταλήψεις και τις διαφορές απόψεων που είναι παρελθόν".

Η “crazy idea” (τρελή ιδέα), όπως την αποκαλεί ο Gylys, έχει κύριο στόχο να ξεπεραστεί τελικά η ψευδαίσθηση της διαίρεσης σε δύο. Οι πύλες έχουν σχεδιαστεί ως ένα είδος οπτικής γέφυρας (visual bridge) που θα πρέπει να συνδέει ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς μεταξύ τους.

Ο Gylys δεν βλέπει το "Project Portal" ως +flash in the pan+ γιατί και άλλες όμοιες πύλες θα ακολουθήσουν σύντομα σε άλλες πόλεις. Σύντομα θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια πύλη (portal) μεταξύ της πόλης Vilnius και της Ισλανδικής πρωτεύουσας Reykjavik και της βρετανικής πρωτεύουσας Λονδίνο.

Για το μέλλον, οι εμπνευστές σκοπεύουν να δημιουργήσουν συνδέσεις πύλης σε όλο τον κόσμο, ένα είδος δημόσιου κινήματος με κοινωνική δέσμευση. Ο στόχος είναι να εμπλακούν κοινότητες και να ενθαρρυνθεί ένα δημόσιο κίνημα να αγκαλιάσει κοινωνικά πειράματα, απροσδόκητες αντιδράσεις και την ενότητα διαφορετικών πολιτισμών και των ανθρώπων τους μακροπρόθεσμα. 

Το PORTAL είναι ένα διεθνές έργο που δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα Benediktas Gylys με έδρα το Vilnius- σε συνεργασία με την Πόλη του Vilnius- και το Κέντρο Διασταυρούμενης  Διαπολιτισμικής Πρωτοβουλίας "Crossroads Center for intercultural Crative Initiative".

Το μέλλον θα μας δείξει εάν στο μακρινό μέλλον θα είναι δυνατόν για όλους να ταξιδέψουν (σε πραγματικό χρόνο) μέσω μιας από αυτές τις πύλες χωρίς χρόνο στο συνδεδεμένο μέρος - γιατί πρέπει πάντα να γνωρίζουμε ένα γεγονός: τίποτα δεν είναι αδύνατο, μόνο η περιορισμένη μας "Awareness" μας περιορίζει.

https://www.pravda-tv.com/2021/06/sternentor-portale-verbinden-seit-millionen-von-jahren-planeten-galaxien-dimensionen-und-nun-auch-zwei-staedte-video/

========

 Stargate Πύλη χρησιμοποιείται ήδη κρυφά για διαστημικά ταξίδια

7-4-17

https://esoreiter.ru/news/0717/zvezdnye-vrata-uzhe-tayno-ispolzuyutsya-dlya-kosmicheskih-puteshestviy.html

Αμερικανοί εσωτεριστές συνεχώς δίνουν σχετικές πληροφορίες στο διαδίκτυο, που αν και δεν αποδεικνύονται είναι ενδιαφέρουσες από την άποψη της κατανόησης του κόσμου μας, για ότι μπορεί να συμβαίνει στην πραγματικότητα.

ένας από τους  NASA insiders, ισχυρίζεται ότι ανθρώπινα όντα χρησιμοποιούν ήδη την αρχαία "stargate" για διαστημικά ταξίδια.

Η "Stargate" είναι μια πύλη τύπου wormhole ή ενέργειας που μας επιτρέπει να μετακινηθούμε αμέσως (σε πραγματικό χρόνο)  σε οποιοδήποτε σημείο του Σύμπαντος.

Σύμφωνα με τους ufologists, μέσω αυτών των wormholes, οι εξωγήινοι μας έρχονται στη Γη από άλλα αστρικά συστήματα και, προφανώς, από παράλληλους κόσμους.

Η αρχή της λειτουργίας τέτοιων "star gates" περιγράφεται καλά στη λογοτεχνία επιστημονικής φαντασίας, που εμφανίζεται σε παρόμοιες ταινίες μεγάλου μήκους.

Ωστόσο, εναλλακτικοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι τέτοιες wormholes χρησιμοποιούνται όχι μόνο από εξωγήινους, αλλά ήδη από ανθρώπινα όντα. 

Οι συντάκτες του παρακάτω βίντεο κλιπ ισχυρίζονται ότι τέτοιες πύλες χωροχρόνου είναι ήδη γνωστές στους Ρώσους, οι οποίοι, χάρη σε αυτό, μπορούν να ταξιδέψουν μέσω του ηλιακού μας συστήματος, για παράδειγμα, να φτάσουν αμέσως στον Κρόνο (γιατί ακριβώς ο Κρόνος, και όχι ο Άρης, αυτό παραμένει ένα μυστήριο).

Στο πλαίσιο ενός βίντεο σχετικά με μια τόσο φανταστική «ρωσική ανακάλυψη», ένας NASA insider, ισχυρίζεται ότι το «stargate» βρέθηκε κατά λάθος στη Ρωσία το 2015 και έκτοτε έχει χρησιμοποιηθεί κρυφά για εξερεύνηση του διαστήματος (πιθανώς για στρατιωτικούς σκοπούς).

Το να πιστεύουμε ή να μην πιστεύουμε σε αυτές τις "πικάντικες" πληροφορίες είναι δικαίωμα όλων μας. 

Αλλά το να μην δίνουμε σημασία σε αυτή την πληροφόρηση είναι απλά stupid: αυτό μας φαίνεται τώρα φανταστικό αλλά κάθετι που κάποτε η ανθρωπότητα θεωρούσε απίστευτο (fabulously incredible)

για παράδειγμα, την τηλεόραση, την κινητή τηλεφωνία, το Διαδίκτυο, έγιναν μια καθημερινή πραγματικότητα. 

Αξίζει να εξεταστεί το γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή (και στον αιώνα μας ακόμη περισσότερο) πολλά ήταν κρυμμένα από το ευρύ κοινό, οι άνθρωποι για παράδειγμα, εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι: είναι εξωγήινα οχήματα των UFO ή απόρρητες στρατιωτικές εξελίξεις; 

Και κανένας από τους ισχυρούς αυτού του κόσμου (που φυσικά  έχει τέτοια γνώση) δεν βιάζεται να ξεκαθαρίσει αυτό το αίνιγμα for one and all ...

το σχετικό βίντεο

1-7-17

Russians travel from Earth to Saturn through Dimensional Portals

https://www.youtube.com/watch?v=sm5rugxzb34&t=45s

Δεν υπάρχουν σχόλια: