Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Heavenly Quakes: Μυστηριώδεις ήχοι σε όλο τον κόσμο. Αόρατες τρομπέτες από τον ουρανό, που ακούγονται σε όλο τον κόσμο. Skyquakes μαρτυρίες. Είναι οι επτά σάλπιγγες της Αποκάλυψης?

 Μυστηριώδεις "Skyquake"  ήχοι
σε  όλο τον κόσμο

Το skyquake είναι ένα φαινόμενο όπου ένας  sonic boom ήχος αναφέρεται ότι προέρχεται από τον ουρανό.  Ο ήχος μπορεί να προκαλέσει "shock waves" κύματα που δονούν ένα κτίριο ή μια συγκεκριμένη περιοχή.

https://en.wikipedia.org/wiki/Skyquake

Οι αινιγματικοί θόρυβοι, οι οποίοι περιγράφονται ως "cannon" πυροβολισμοί ή έντονα βουητά, προέρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν ξέρει τι είναι πραγματικά πίσω από αυτό το φαινόμενο.

Το μόνο χειροπιαστό όλων των ερευνητών  είναι εικασίες και θεωρίες. 

Οι γεωλόγοι προσπαθούν εδώ και καιρό να βρουν αυτό το μυστικό, επειδή υποπτεύονται ότι το μυστικό είναι βαθιά στη Μητέρα Γη. Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA επίσης το πιστεύει  αυτό, διότι περιγράφει το φαινόμενο ως "background noise from the earth."

το κείμενο είναι του συγγραφέα  Frank Schwede

Κάθε πολιτισμός έχει το δικό του όνομα για τους μυστηριώδεις θορύβους που συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή της ημέρας και της νύχτας.

 Στην Ινδία ονομάζονται Barisal Guns, στην Ιαπωνία Uminari, στις Κάτω Χώρες και στο Βέλγιο καλούνται dung buffers, στις Φιλιππίνες είναι Retumbos και στην Ιταλία "the Lagoni", επειδή θεωρείται εδώ ότι έχουν άμεση σχέση με το sea stand. .

Από το 2008, οι θόρυβοι καταγράφονται τακτικά από παρατηρητές και μπορούν να ακουστούν στο YouTube.

Είναι πραγματικά κακό στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ - τα κουφώματα σείονται και τρίζουν και όταν τα πράγματα γίνονται πολύ βαριά, το σπίτι δονείται επίσης. Το φαινόμενο εδώ είναι γνωστό ως Seneca Guns.

ο όρος "Seneca guns" προέρχεται από τη λίμνη Seneca της Νέας Υόρκης, και αναφέρεται στο θόρυβο του artillery fire. (Artillery is a class of heavy military ranged weapons built to launch munitions far beyond the range and power of infantry firearms).

Εκεί και σε πολλά άλλα μέρη των βορειοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών, ο "pop noise" θόρυβος έχει μακρά παράδοση. Ο Αμερικανός συγγραφέας Fenimore Cooper γνώρισε αυτόν τον τρομακτικό ήχο. Τον περιέγραψε στο διήγημα του 1850 The Lake Gun . Cooper:

«Είναι ένας ήχος που μοιάζει με την έκρηξη βαρύ "artillery" πυροβολικού που δεν μπορεί να εξηγηθεί από κανέναν από τους γνωστούς νόμους της φύσης. Είναι βαθύς, κούφιος χωρίς αντίλαλο, μακρινός και επιβλητικός. Η λίμνη φαίνεται να μιλάει στους γύρω λόφους, οι οποίοι επαναλαμβάνουν τη φωνή, ως απάντηση με ακρίβεια. "

Έτσι ο Cooper πίστευε ότι η λίμνη μίλησε και, με τη δική της γλώσσα, φόβησε τους κατοίκους της περιοχής. Στο παρελθόν, οι σεισμολόγοι έχουν πραγματοποιήσει συχνά μετρήσεις στην περιοχή κάθε φορά που υπήρχαν αναφορές για τα πιστόλια Seneca - αλλά σύμφωνα με το USGS, δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε οριστικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, οι σεισμοί στη Νότια Καρολίνα θα μπορούσαν να ευθύνονται για το φαινόμενο. Σύμφωνα με το USGS, οι δονήσεις της γης αναδεύουν επίσης τον αέρα και από μια συχνότητα 20 Hertz τα ηχητικά κύματα ακούγονται επίσης στο ανθρώπινο αυτί. Συχνά, ωστόσο, οι δονήσεις (tremors)  είναι πολύ αδύναμες για να παρατηρηθούν φυσικά.

Οι ερευνητές παρακολουθούν τους μυστηριώδεις ήχους Skyquakes από το 1824

Πρόσφατα, μια ομάδα σεισμολόγων από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας δημοσίευσε επίσης μια προκαταρκτική έκθεση (preliminary report) για μια πιθανή θεωρία.

 Για ανάλυση, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ένα EarthScope Transportable Array, το οποίο είναι ένα κινητό δίκτυο (mobile network)  αποτελούμενο από τετρακόσιους ατμοσφαιρικούς αισθητήρες (atmospheric sensors) και σεισμογράφους που καταγράφουν κάθε σεισμική δραστηριότητα στη Βόρεια Καρολίνα μεταξύ 2013 και 2015.

Οι ερευνητές συνέκριναν τα καταγεγραμμένα δεδομένα με αναφορές από τις τοπικές ειδήσεις στις οποίες αναφέρθηκαν μυστηριώδεις θόρυβοι ή παρόμοια σχετικά φαινόμενα. 

ο Eli Bird, φοιτητής γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας:

ανέφερε ότι:

"Εξετάσαμε τοπικά άρθρα ειδήσεων και κάναμε μια λίστα με όλες τις αναφορές για αυτό το φαινόμενο και τις συγκρίναμε με σεισμικά και ακουστικά δεδομένα από την περιοχή"

Δύο από τους αισθητήρες κατέγραψαν κάποια ασυνήθιστα σήματα κοντά στο Cape Fear, στην παραλία της Καρολίνας, που κυμαίνονται σε μήκος, από μόλις ένα δευτερόλεπτο έως περίπου δέκα δευτερόλεπτα.

Οι ερευνητές ελπίζουν να είναι σε θέση να συλλέξουν ακόμη περισσότερα δεδομένα στο μέλλον χρησιμοποιώντας μια διάταξη τουλάχιστον τριών σταθμών, ο καθένας με τρία ατμοσφαιρικά μικρόφωνα (atmospheric microphones), προκειμένου να είναι σε θέση να εντοπίσουν ακριβώς, από πού προέρχονται οι θόρυβοι.

Μέχρι σήμερα, μόνο η φύση γνωρίζει το πραγματικό μυστικό πίσω από το φαινόμενο. Πολλοί ερευνητές αναφέρονται στο μυστήριο, που ονομάζεται skyquakes. Οι πρώτες αναφορές για αυτό προέρχονται από το έτος 1824 σε ένα νησί στην Αδριατική Θάλασσα. Από τότε, οι επιστήμονες προσπαθούν να αποκαλύψουν το μυστικό των Skyquakes.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, χωρίς πραγματικά εύλογα (plausible) αποτελέσματα. Το φαινόμενο παρατηρείται συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες όταν μια καταιγίδα μαίνεται χιλιόμετρα μακριά και δεν είναι ορατή. Τότε μπορεί να συμβεί το αλλόκοτο ότι, ο ήχος από τις βροντές οδηγείται πολύ μακριά με τον άνεμο και γίνεται αντιληπτός μόνο ως ένα απόκοσμο κύμα (eerie rumble).

Οι μετεωρίτες που εισέρχονται στην ατμόσφαιρα της γης και συγκρούονται μεταξύ τους, καθώς και ακουστικά βαρυτικά κύματα*, μπορούν επίσης να προκαλέσουν τρομακτικούς θορύβους που δεν μπορούν να ταξινομηθούν αμέσως.

*[τα βαρυτικά κύματα μπορούν να εξαπλώνονται παντού ως «ρυτιδώσεις» του χωροχρόνου, μεταφέροντας στα πέρατα του κόσμου την ενέργεια των βίαιων συμβάντων που τα προκάλεσε]

Οι ειδικοί της NASA υποθέτουν ότι η Μητέρα Γη έχει μια ολόκληρη σειρά ασυνήθιστων θορύβων για εμάς, οι οποίοι μπορεί να προκληθούν από τεκτονική δραστηριότητα, υπόγειες εκρήξεις (DUMBs και μηχανήματα διάτρησης σηράγγων), σεισμούς, δραστηριότητα παγετώνων και παλίρροιες. Κυριολεκτικά αναφέρεται από τη NASA:

"Αν οι άνθρωποι είχαν ραδιοφωνικές κεραίες αντί για αυτιά, θα μπορούσαν να ακούσουν μια ολόκληρη συμφωνία ήχων από τη γη μας."

Σε κάθε περίπτωση, το φαινόμενο αποτελεί πραγματική πρόκληση για την επιστήμη εδώ και χρόνια, όπως τόνισε ο David Hill από την United States Geological Survey (USGS), σύμφωνα με έκθεση του Spiegel σε μια συνάντηση της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης [American Geophysical Union (AGU)], στο Σαν Φρανσίσκο το 2011.

Εν τω μεταξύ, πολλοί θόρυβοι θα μπορούσαν να αποδοθούν σε φυσικές αιτίες - για παράδειγμα, οι γεωφυσικοί στη ζούγκλα του Ισημερινού διαπίστωσαν ότι το ηφαίστειο Revenador, ο καταρράκτης San Rafael και καταιγίδες που συμβαίνουν συχνά σε αυτήν την περιοχή, μπορεί να είναι η αιτία.

Οι επιστήμονες πιστεύουν επίσης ότι βρήκαν την αιτία των "manure buffers" στις ακτές του Βελγίου* και τα Bansal pistols [δημιουργούνται ανθεκτικές τοξικές ουσίες (PTS)] στον κόλπο της Βεγγάλης στην Ινδία. 

*συσσώρευση ουσιών που προκαλούν ευτροφισμό στις παράκτιες περιοχές 

(για παράδειγμα απορρίμματα κοπριάς, αζωτούχα λιπάσματα, απορρυπαντικά)

Όπως αναφέρει το περιοδικό Seismology Research Letters , τα κύματα που οδηγούνται στην ακτή από καταιγίδες στην ανοιχτή θάλασσα είναι πιθανώς υπεύθυνα για το φαινόμενο. 

Μπορεί επίσης να τεθούν υπό αμφισβήτηση οι εκρήξεις υπόγειων φυσαλίδων αερίου.

Αν και οι σεισμοί μπορούν επίσης να προκαλέσουν κραδασμούς στο έδαφος, οι ερευνητές δεν βρήκαν κανένα σεισμό από αυτήν την περιοχή, που να συνέπεσε με το ηχογραφημένο συμβάν, αποκλείοντας έτσι το κούνημα του εδάφους ως αιτία του θορύβου.

Από πού προέρχεται το βουητό (humming);

Έχουν παρατηρηθεί επίσης αρκετοί παράξενοι θόρυβοι για μεγάλο χρονικό διάστημα - όπως το φαινόμενο του βουητού που προκαλείται από ήχους χαμηλής συχνότητας και από θορύβους.

Ο ήχος περιγράφεται συχνά ως ένας κινητήρας ντίζελ που λειτουργεί σε αδράνεια στο βάθος (running at idle) ή ως σταθερό βούϊσμα (hum),  παρόμοιο με αυτόν ενός σταθμού μετασχηματιστή, ως chugging (σύντομος εκρηκτικός ήχος), βουητό ή βρυχηθμός.

Στο παρελθόν, εκείνοι που επλήγησαν έχουν επανειλημμένα περιγράψει την εμπειρία τους (simulated their perception) με το αποτέλεσμα μιας γεννήτριας τόνου ( with tone generators - as a result)

είναι πλέον γνωστό ότι προφανώς δεν υπάρχει ομοιόμορφο βουητό, αλλά ότι ο θόρυβος κινείται σε εύρος συχνοτήτων μεταξύ 30 και 80 Hz, με υπόηχους 0,5 Hz έως 2 Hz που ήταν είτε μονοφωνικός ήχος (monaural) είτε διπλός μονοφωνικός (binaurally modulated).

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ο μυστηριώδης "humming"  ήχος γίνεται αντιληπτός από περίπου, το 2 τοις εκατό του πληθυσμού παγκοσμίως - πιο συχνά σε σιωπή ή τη νύχτα - συχνά πιο έντονα σε εσωτερικούς χώρους παρά σε εξωτερικούς χώρους. Οι παλαιότερες αναφορές για "humming" τόνους προέρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία, όπου, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1950.

Την άνοιξη του 2020, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο άκουσαν περίεργους μυστηριώδεις θορύβους στον ουρανό. Υπήρξε πολλή συζήτηση για αυτό, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί χρήστες πίστευαν ότι, εν μέσω της corona-πανδημίας, ήταν ένα σημάδι του τέλους του κόσμου - αλλά μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε η αιτία.

Το διάστημα φαίνεται επίσης να έχει τη δική του γλώσσα. Ο Κινέζος αστροναύτης Yang Liwei, ήταν το πρώτο άτομο που στάλθηκε στο διάστημα από το κινεζικό διαστημικό πρόγραμμα ( Chinese space program) σε αποστολή με τον πύραυλο Shenzhou 5, τον Οκτώβριο του 2003. Κατά τη διάρκεια της 21ωρης πτήσης του γύρω από τη γη, ο Liwei  άκουσε μυστηριώδεις θορύβους  που δεν μπορούσε να τον αντιστοιχίσει (αναγνωρίσει). Σύμφωνα με τον Liwei, ακούστηκαν, σαν κάποιος να χτυπάει ένα μεταλλικό δοχείο με μια ξύλινη σφύρα. Μέχρι σήμερα, δεν ήταν δυνατό να διευκρινιστεί από πού προήλθαν οι θόρυβοι.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι η επέκταση (expansion) και η συστολή της κάψουλας (capsule) λόγω των διαφορών θερμοκρασίας καθώς ανεβαίνει στην ατμόσφαιρα, καθώς είναι γνωστό ότι δεν μπορούν να μεταδοθούν ηχητικά κύματα στο διάστημα.

Ο Αμερικανός συγγραφέας, σκηνοθέτης και "would-be whistleblower" David Wilcock ξέρει να αναφέρει ότι, η NASA μπορεί τώρα να αντιστοιχίσει σε κάθε πλανήτη τον δικό του ήχο. Αυτοί οι ήχοι είναι επίσης γνωστοί ως η μουσική των σφαιρών, την οποία ανέφερε ο Έλληνας φιλόσοφος Πυθαγόρας της Σάμου.

Για να το καταλάβετε αυτό, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ολόκληρο το σύμπαν αποτελείται από ένα πλήθος πληροφοριών, οι οποίες φυσικά περιλαμβάνουν επίσης τόνους, ήχους και θορύβους.

Οι πλανήτες είναι ζωντανά όντα που επικοινωνούν επίσης μεταξύ τους - σε αυτήν την περίπτωση μέσω διαφορετικών συχνοτήτων με τη μορφή ηχητικών κυμάτων, τα οποία άτομα με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη ακοή μπορούν ενδεχομένως να αντιληφθούν ως αόριστους θορύβους.

Τι είναι λοιπόν τα Heavenquakes; Τι προκαλεί αυτό το δυνατό θόρυβο και βουίζει; Φαίνεται ότι το μυστήριο συνεχίζεται ...

Stay attentive!

πηγή 13-6-21

===

Σε όλο τον κόσμο, ακούγονται τρομπέτες  από τον ουρανό

06.10.2015

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος και ερευνήτρια Linda Moulton Howe είπε στον κόσμο για τους μυστηριώδεις ήχους που ακούγονται περιοδικά από τον ουρανό σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Είναι παρόμοιοι με τον ήχο της τρομπέτας ή του κέρατου, αλλά για να παραχθούν, απαιτούνται εξαιρετικά μεγάλα μουσικά όργανα, τα οποία δεν θα ξέφευγαν από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Ωστόσο, οι πηγές αυτού του μυστηριώδους και για πολλούς τρομακτικού ήχου δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ από κανέναν. Τι είναι: οι επτά σάλπιγγες της Αποκάλυψης, άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, αστεία ενός παραμυθά τροβαδούρου ή απλώς μια αριστοτεχνική φάρσα;

το απίστευτο βίντεο του 2013

https://www.youtube.com/watch?v=BU9ihx2JJiM&t=265s

Μαρτυρίες (Eyewitness accounts)

Η Linda Moulton, όπως αναμενόταν, δεν μπορούσε να βρει την ακριβή απάντηση. Η Linda έχει μελετήσει πολλά στοιχεία για τον παράξενο ήχο, από το 2010 έως και πρόσφατα. Τα τελευταία πέντε χρόνια, αόρατα κολοσσιαία κόρνα (κέρατα) ηχούν αλλόκοτα στη Νορβηγία, την Κόστα Ρίκα, την Αμερική, τη Σκωτία, το Ισραήλ, τη Ρουμανία, την Ουκρανία και πολλές άλλες χώρες του πλανήτη. Δεν υπάρχει συνέπεια στην περίπτωση αυτού του φαινομένου, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται με την πρώτη ματιά. Η Linda Moulton Howe επισκέφτηκε και πήρε συνέντευξη από πολλούς μάρτυρες  του ανώμαλου φαινομένου.

Τον Ιανουάριο του 2010, η κτηματομεσίτρια Cindy Smith, που ζει στην πολιτεία του Tennessee των ΗΠΑ, οδηγούσε στο δρόμο για τη δουλειά και ξαφνικά άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από τον ουρανό, ο οποίος κυριολεκτικά έκανε τα παράθυρα στο αυτοκίνητό της να τρίζουν. Η γυναίκα φρενάρισε απότομα και έκλεισε τα αυτιά της. «Ο ήχος ήταν τόσο δυνατός που μου φάνηκε ότι και τα δύο τύμπανα θα έσκαζαν εκείνη τη στιγμή. Ήταν πολύ τρομακτικό », είπε η δημοσιογράφος. Το βουητό κράτησε για περίπου τριάντα δευτερόλεπτα, είπε ηΣμιθ και μετά σταμάτησε απότομα. Η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να κοιτάζει τον ουρανό, αλλά όλα φαίνονταν απολύτως συνηθισμένα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Τον Νοέμβριο του 2012, ο Morten Johansen, κάτοικος της νορβηγικής πόλης Ulsteinvik, ξεκουραζόταν με τους γιους του, το βράδυ κοντά στο σπίτι του. Σε μια συγκεκριμένη στιγμή, ένας ήχος παρόμοιος με το σάλπισμα ενός σαλπιγκτή (bugler) ακούστηκε στον άνδρα και τα αγόρια από ψηλά. Ο Johansen λέει: «Αρχικά μου φάνηκε ότι είχε ξεκινήσει ένας πόλεμος. Φοβισμένος, έτρεξα γρήγορα στο σπίτι με τα παιδιά, αλλά αμέσως παρατήρησα ότι αυτός ο ήχος δεν ακούγεται σαν μαχητικές μηχανές ή εκρηκτικές βόμβες. Ήταν πραγματικά ένα είδος τεράστιου αιολικού οργάνου που ακουγόταν κατευθείαν από τον ουρανό. Ξέρετε, όπως στη χριστιανική μυθολογία. " Την επόμενη μέρα, ο Morten ρώτησε τους γείτονες αν είχαν ακούσει κάτι παρόμοιο και επιβεβαίωσαν ότι "ναι, το άκουσαν..."

Το καλοκαίρι του περασμένου έτους, μια παρόμοια ανωμαλία παρατηρήθηκε στο χωριό Soldatskoe στην περιοχή Nikolaev της Ουκρανίας. Οι κάτοικοι του οικισμού ήταν πολύ μπερδεμένοι και αρχικά κάπως φοβισμένοι όταν άκουσαν δυνατούς ήχους από τους ουρανούς. Ωστόσο, σύμφωνα με τους Ουκρανούς, οι ήχοι από ψηλά ήταν μουσικοί και μελωδικοί, οπότε σύντομα όλοι ηρέμησαν. «Ενδιαφερόμαστε μάλλον για το τι είναι. Καλέσαμε ακόμη και τους ντόπιους επιστήμονες και τους ρωτήσαμε, αλλά, προφανώς, ήταν πολύ μακριά από το σημείο όπου ακούστηκε η ουράνια τρομπέτα και δεν μπορούσαμε να μας βοηθήσουν με τίποτα », δήλωσε ο Sergei Pritulyak, κάτοικος του χωριού.

Προσπάθειες για εξήγηση

Η Moulton Howe επίσης δεν παρέλειψε να πει στην εργασία της, για ορισμένες επιστημονικές θεωρίες που προσπαθούν να εξηγήσουν τους λόγους για το τι συμβαίνει. Για παράδειγμα, ο γεωφυσικός του Αζερμπαϊτζάν Elchin Khalilov προτείνει ότι περίεργοι ήχοι, παρόμοιοι με το βουητό ενός σωλήνα ή κόρνας, προκαλούνται από ακουστικά βαρυτικά κύματα (acoustic gravitational waves) που προκαλούνται από ισχυρές ηλιακές εκλάμψεις και τεράστιες εκτινάξεις πλάσματος (στεμματικές εκπομπές μάζας) με μεγάλη κινητική ενέργεια.  Ωστόσο, ο φυσικός της NASA David Hathaway πιστεύει ότι η ηλιακή δραστηριότητα δύσκολα θα μπορούσε να είναι η αιτία αυτού του φαινομένου.

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Moulton Howe κατάφερε να συλλέξει περισσότερες από δώδεκα θεωρίες. Για παράδειγμα, ο Βρετανός "ufologist" Neil Carolyn είναι πεπεισμένος ότι ευθύνονται τα διαγαλαξιακά εξωγήϊνα πλοία (intergalactic ships of aliens) που επισκέπτονται τον πλανήτη. Ο ειδικός πιστεύει ότι οι ήχοι είναι πράγματι κάπως παρόμοιοι με ένα bugle (σάλπισμα), αλλά στην πραγματικότητα εκπέμπονται όχι από κάποιο αόρατο μουσικό όργανο μεγάλων διαστάσεων, αλλά από "flying saucers".

Ένας άλλος επιστήμονας, ο Leo Templeman από τη Φλόριντα, έχει προτείνει ότι η πηγή των ασυνήθιστων ήχων είναι ένα μυστικό ακουστικό όπλο που αναπτύσσεται από τον στρατό των ΗΠΑ. Όπως γνωρίζετε, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι, εάν είναι απαραίτητο, θα πολεμούσε τους τρομοκράτες στη Μέση Ανατολή χρησιμοποιώντας κατευθυνόμενα ηχητικά κύματα. 

Ωστόσο, αυτή η θεωρία υποβαθμίστηκε από δημοσιογράφους 

πηγή
6-10-15

https://esoreiter.ru/news/1015/po-vsemu-miru-s-neba-slyshatsya-zvuki-truby.html

Ακούγονται μυστηριώδεις ήχοι από την Καραϊβική Θάλασσα, που βρίσκεται νοτιοανατολικά του Κόλπου του Μεξικού και έχει μια τεράστια λεκάνη που περιβάλλεται από τη Νότια και Κεντρική Αμερική και τα νησιά της Καραϊβικής. 

Διαστημικοί δορυφόροι "άκουσαν" έναν ακατανόητο ήχο (πολύ χαμηλό, υπόηχο) από τα βάθη της θάλασσας, η πηγή του οποίου δεν μπορεί ακόμη να προσδιοριστεί. 

Σύμφωνα με τους ερευνητές, το κολοσσιαίο υποβρύχιο κύμα, το οποίο συμβαίνει μία φορά κάθε εκατόν είκοσι ημέρες στο δυτικό τμήμα της Καραϊβικής Θάλασσας και μετακινείται στο ανατολικό τμήμα του, όπου σταδιακά υποχωρεί, μπορεί να φταίει. Μόλις εξαφανιστεί ένα κύμα, εμφανίζεται ένα νέο.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι οι όγκοι του νερού που μεταφέρονται με αυτόν τον τρόπο είναι τόσο μεγάλοι που αλλάζει το σχήμα του πυθμένα λόγω πίεσης και επηρεάζει επίσης το βαρυτικό πεδίο ολόκληρου του πλανήτη. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι ξεκάθαρο γιατί δημιουργείται ένα γιγαντιαίο κύμα, και ακόμη περισσότερο - κάνει τόσο παράξενο ήχο . Το φαινόμενο, σύμφωνα με επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, απαιτεί περαιτέρω έρευνα.

24 Ιουνίου 2016

https://esoreiter.ru/news/0616/iz-karibskogo-morya-slyshny-zagadochnye-zvuki.html

========

Αποκαλυπτικοί ήχοι του Valkensward στις Κάτω Χώρες

Αποκαλυπτικοί ήχοι που προέρχονται είτε από τον ουρανό, είτε από κάτω από το έδαφος, ή ακόμη και από τη γέννηση «από το πουθενά», έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο.

Κάποιος τους περιγράφει ως τη σάλπιγγα του ουρανού , σε άλλα μέρη οι άνθρωποι ακούνε μια μεταλλική κουδουνίστρα, αλλά συχνότερα είναι απλώς ένας θλιβερός θόρυβος, από τον οποίο κανείς δεν μπορεί ούτε να κρυφτεί ούτε να ξεφύγει. 

Το πιο εκπληκτικό είναι ότι ενώ εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες άνθρωποι υπέστησαν σοκ από από άγνωστο ήχο, πολλοί αυτή τη στιγμή δεν ακούνε τίποτα και εκπλήσσονται όταν αντιλαμβάνονται τον ξαφνικό πανικό που έχει προκύψει μεταξύ των συμπολιτών τους.

Οι θεωρητικοί της συνωμοσίας, με τη σειρά τους, αποδίδουν αυτά τα παράξενα φαινόμενα στον στρατό, που εργάζεται εντατικά για τα κλιματικά όπλα, για παράδειγμα, η υποψία πέφτει στο περίφημο HAARP - ένα ερευνητικό πρόγραμμα που ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Αλάσκα το 1993.

Μεταξύ των τελευταίων γεγονότων αυτού του είδους ήταν οι μυστηριώδεις ήχοι που έπληξαν  την κοινότητα του Valkensward στην ολλανδική επαρχία της Βόρειας Brabant. Ο μυστηριώδης ήχος ακούστηκε καθαρά εδώ από τον ουρανό, αν και δεν υπάρχουν πραγματικές πηγές

12/20/2019

https://esoreiter.ru/news/1219/apokalipticheskie-zvuki-valkensvarda-v-niderlandah.html

=============================

The first trumpet. When the first angel sounds his trumpet, the world experiences “hail and fire mixed with blood” (Revelation 8:7). One third of the world’s trees are burned up in this plague, and all the grass is consumed. This judgment bears some similarities to the seventh plague in Egypt (see Exodus 9:23–24).

The second trumpet. In heaven, a second angel sounds a trumpet. The result is that “something like a huge mountain, all ablaze, was thrown into the sea” (Revelation 8:8). A third of the sea turns to blood, a third of the ships sink, and a third of ocean life dies (verse 9). This judgment is similar in some ways to the first plague in Egypt (see Exodus 7:20–21).

The third trumpet. The third trumpet judgment is like the second, except it affects the world’s freshwater lakes and rivers instead of the oceans. Specifically, “a great star, blazing like a torch” falls from the sky and poisons a third of the water supply (Revelation 8:10). This star is given the name Wormwood, and many people die (verse 11). In botany, wormwood (Artemisia absinthium) is a shrub-like plant noted for its extreme bitterness and poisonous properties.

The fourth trumpet. The fourth of the seven trumpets brings about changes in the heavens. “A third of the sun was struck, a third of the moon, and a third of the stars, so that a third of them turned dark. A third of the day was without light, and also a third of the night” (Revelation 8:12).

Following the fourth trumpet judgment, John notes a special warning that comes from an eagle flying through the air. This eagle cries out with a loud voice, saying, “Woe! Woe! Woe to the inhabitants of the earth, because of the trumpet blasts about to be sounded by the other three angels” (Revelation 8:13). For this reason, the fifth, sixth, and seventh trumpets are referred to as the “three woes.”

The fifth trumpet. The fifth trumpet (and the first woe) results in a terrifying plague of “demonic locusts” that attack and torture the unsaved for five months (Revelation 9:1–11). The plague begins with a “star” falling from heaven. This star is most likely a fallen angel, as he is given “the key to the shaft of the Abyss” (verse 1). He opens the Abyss, releasing a horde of “locusts” with “power like that of scorpions” (verse 3). The locusts do not touch the plant life of earth; rather, they head straight for “those people who did not have the seal of God on their foreheads” (verse 4). For five months, these locusts torment people, whose agony is so great that they will wish to die, “but death will elude them” (verse 7). The locusts are not allowed to kill anyone, only to torture them.

These demonic “locusts” have a “king,” who is the angel of the Abyss (Revelation 9:11). In Hebrew his name is Abaddon, and in Greek it’s Apollyon, meaning “Destroyer.” The locusts themselves are described in unusual terms: they look like “horses prepared for battle” (verse 6). They wear something like “crowns of gold,” and their faces are vaguely human (verse 7). They have hair “like women’s hair” and teeth “like lions’ teeth” (verse 8). They have something like iron breastplates, and their wings sound like “the thundering of many horses and chariots rushing into battle” (verse 9). Like scorpions, they have stings in their tails (verse 10). This description has prompted many different interpretations: is this a vision of helicopters, of barbarian warriors, of a satanically empowered army, or of actual creatures from the pit of hell? We won’t know for sure until it happens.

The sixth trumpet. The sixth trumpet (and the second woe) involves the onslaught of another demonic horde (Revelation 9:12–21). Once the sixth trumpet sounds, a voice from the altar of God calls for the release of “the four angels who are bound at the great river Euphrates” (verse 14). These four angels had been kept in captivity for just this purpose: to wreak destruction during the tribulation (verse 15). These four wicked angels lead a supernatural cavalry of thousands upon thousands to kill a third of humanity (verse 16). The riders have breastplates of “fiery red, dark blue, and yellow” (verse 17). Their horses have “the heads of lions, and out of their mouths came fire, smoke and sulfur,” and “their tails were like snakes” (verses 18–19). They kill with their mouths and with their tails.

Despite the severity and horror of these plagues, the survivors on earth still refuse to repent. They continue in their idolatry, their murder, their sorcery, their sexual immorality, and their theft (Revelation 9:20–21).

Following the sixth trumpet judgment is a literary interlude. John sees an angel descend from heaven with a little scroll in his hand. A promise is given that “the seventh angel is about to sound his trumpet” (Revelation 10:7), and John is told that he must prophesy some more (verse 11). Next comes a description of the two witnesses who will preach in Jerusalem and perform miracles before they are murdered. God will then raise them back to life and take them to heaven (Revelation 11:1–13).

The seventh trumpet. The seventh trumpet (and the third woe) sounds, and immediately there are loud voices in heaven saying,

“The kingdom of the world has become

the kingdom of our Lord and of his Messiah,

and he will reign for ever and ever” (Revelation 11:15).

The twenty-four elders say, “The time has come for . . . destroying those who destroy the earth” (verse 17). Obviously, God is about to wrap things up once and for all. At the sound of the seventh trumpet, the temple of God is opened in heaven, and “within his temple was seen the ark of his covenant. And there came flashes of lightning, rumblings, peals of thunder, an earthquake and a severe hailstorm” (verse 19).

Thus end the seven trumpet judgments. All is set for the seven angels with the seven bowls of God’s wrath. These angels stand inside the now-open temple, ready to step forward and bring the final judgments on earth (Revelation 15).

Δεν υπάρχουν σχόλια: