Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Φάτε και την Ντόρκα Τζάκρη όταν μας προειδοποιούσε για "όσα πρόκειται να συμβούν στην Μακεδονία". Τυχαία την τοποθέτησε νομίζετε ο Τζέφρυ ως υφυπουργό Εσωτερικών με έδρα την Θεσσαλονίκη;
Έντονες διαμαρτυρίες από τον κόσμο σήμερα στον εορτασμό της επετείου της επανάστασης του Ολύμπου στο Λιτόχωρο, γιατί η κυβέρνηση απαγόρευσε στον στρατό να παρελάσει.

Είναι η πρώτη φορά από τότε που εορτάζεται η επέτειος που δεν επέτρεψαν στο Στρατό να παρελάσει, ούτε καν τα πεζοπόρα τμήματα, παρόλο που ακριβώς δίπλα από το χώρο της παρέλασης βρίσκεται το στρατόπεδο "Μπαλανίκα" της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου. Η επέτειος της μεγάλης επανάστασης του Ολύμπου κατά του τουρκικού ζυγού το 1878 εορτάζεται επίσημα από τη δεκαετία του ΄60.

Ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται όταν η παρέλαση βρισκόταν προς το τέλος και οι κάτοικοι αναρωτιόνταν αγανακτισμένοι, γιατί δεν παρελαύνει ο στρατός σε μια επέτειο που αφορά πολεμικούς απελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας κατά των Τούρκων κατακτητών.

Η υφυπουργός εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη που παρέστη στις εκδηλώσεις ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, όταν ερωτήθηκε γιατί δεν επετράπη για πρώτη φορά στην επέτειο της επανάστασης του Ολύμπου να παρελάσουν ούτε καν τα πεζοπόρα στρατιωτικά τμήματα, απάντησε ότι "γίνονται περιστολές λόγω της οικονομικής κρίσης και ότι είναι απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας".

Μάλιστα! Μετά την κατάργηση του όρου "Εθνική" από το υπουργείο παιδείας, την κατάργηση του υπουργείου "Μακεδονίας - Θράκης" και την απαγόρευση να παρελαύνουν τα μηχανοκίνητα τμήματα απαγορεύουν τώρα με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης και την παρέλαση των πεζοπόρων στρατιωτικών τμημάτων που δεν έχει καθόλου οικονομικό κόστος.

πηγή:Λευτεριά

Διαβάστε για το "ποιόν" της Ντόρκας στους παρακάτω συνδέσμους:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΖΑΚΡΗ; "Για όσα πρόκειται να συμβούν στην Μακεδονία"!

Ποιος ο ρόλος της Θεοδώρας Τζάκρη στο Μακεδονικό;;;

Η ΠΑΣΟΚΑ ΝΤΟΡΚΑ ΤΖΑΚΡΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!

Εμετική λαθρομεταναστολαγνεία από την ΑΡΧΙΚΑΤΙΝΑ Στεφανίδου,με ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ ΜΑΥΡΕΣ και την Τζάκρη!!!

Θ. Τζάκρη: Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ πήγε στο πολιτικό μου γραφείο κατ’ επιταγή των πολιτών της Πέλλας, γιατί ήθελαν έναν άνθρωπο να απευθύνονται σαν να είμαι εγώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τους λίγους, μεγάλους και πάνοπλους εχθρούς της προηγούμενης εποχής πήγαμε στους εχθρούς που μας "χτυπούν" στην καθημερινότητά μας. Σε πολλούς και μικρούς "εχθρούς", εξίσου επικίνδυνους. Που μπορούν και έρχονται ύπουλα μέσα στα σπίτια μας. Που μπαίνουν στα σαλόνια μας. Που διαβρώνουν συνειδήσεις. Που αλλοιώνουν τρόπους σκέψης. Που αλλάζουν τα πρότυπά μας. Που μας χειραγωγούν και μας παραδίδουν σε "εμπόρους" όλων των ειδών.
Σήμερα οι εχθροί της Δημοκρατίας χρησιμοποιούν την τεχνολογία. Τα ΜΜΕ και το ίντερνετ είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ' ό,τι φαίνονται. Πίσω από τα "ανώδυνα" και τα "γυαλιστερά", που μας προβάλουν "δωρεάν", κρύβονται συμφέροντα τεράστια. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την ισοπέδωση των εθνικών κρατών. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την αποκτήνωση του ανθρώπου. Από τη μετατροπή του σε ένα απλό καταναλωτικό ζώο χωρίς πατρίδα και πολιτισμό.
Παναγιώτης Τραϊανού
ΣΧΟΛΙΟ
ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥ)ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ...Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ Κ.Λ.Π ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!! ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNETIKH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ KAI ΑΠΟ ΛΑΪΚΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ.

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Συνοπτικὸς είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΩΣ ΑΡΧΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ, ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.

ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΟΧΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΗ Η ΑΛΛΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΕΦΑΛΑΙΑ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑΣ, ΓΛΩΣΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ "ΔΗΜΟΤΙΚΙΑ" Η ΑΛΛΙΩΣ "ΜΑΛΙΑΡΙΖΟΥΣΑ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ", "Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ".

"ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ".

ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΧΕΣ ΑΝΥΠΟΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ "ΦΙΛΙΚΟΙ".

ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ Η ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ΛΑΪΟΝΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣΣΟΝΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ" ΤΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ.

ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΡΧΑΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΝΕΟΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΙΑΙΟΣ, ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΣ. ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΥΠΟΝ. ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΝ, "ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ"

ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΗ.