Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Διαβάστε τους παρακάτω συνδέσμους και θα δώσετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας σχετικά με το γιατί πάτωσαν τα ασφαλιστικά ταμεία,

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ και οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
- ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ ΣΤΙΣ ΦΘΗΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ-

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΡΑΝΤΖΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Με ένα χρόνο δουλειά στην χώρα μας Βουλγάρες παίρνουν σύνταξη από το ελληνικό κράτος και συνεχίζουν να διαμένουν στην φθηνή χώρα προέλευσής τους. Να σημειωθεί πως η κατώτατη σύνταξη είναι 716 ευρώ.

Στην χώρα τους δεν θα έβγαζαν σύνταξη πάνω από 130 ευρώ.

Απολαμβάνουν και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στη χώρα μας με μηδενική προσφορά.

Δηλώνουν ψεύτικες κατοικίες διαμονής λαδώνοντας για να βγάλουν συντάξεις και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί πιστοποιούν την παρανομία αλλά δεν την τιμωρούν! Δεν τους ξέρει κανείς γείτονας αλλά ούτε και οι δημοτικές αρχές.

Οι αιτήσεις Βουλγάρων, Ρουμάνων, Πολωνών για συνταξιοδότηση στη χώρα μας είναι χιλιάδες...έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας...είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση πλέον!

Πολλοί έρχονται στην πατρίδα μας και έχουν πάρει επιδόματα παραπληγίας, τυφλότητας κλπ.

Διαβάστε αναλυτικά και ΦΡΙΞΤΕ!

1 σχόλιο:

greekbloger.gr είπε...

Γι' αυτό φωνάζω από το 2005 στο Ευρωκοινοβούλιο και οι προηγούμενοι με γράφανε.. όχι μόνο με "γράφανε" αλλά με κυνηγήσανε κιόλας! Βγάλανε τον πατέρα μου "πεθαμένο" με χαρτιά και υπογραφές ("Εξ.Επείγον" και με "Ε.Υ"=εντολή υπουργού), δώσανε ψεύτικα στοιχεία ότι λαμβάνει αναπηρική σύνταξη ενώ του τη φάγανε.. ψέματα, είχανε συνηθίσει να δίνουν πλαστά στοιχεία στην Ευρώπη.. τί να σου λέω.. άστα..