Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Πακιστανός ο βασικός ύποπτος του διπλού φρικτού εγκλήματος στην Θήβα - ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΗΛΙΚIΩΜΕΝΗ & ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΠολύ κοντά στον εντοπισμό του δράστη του διπλού φρικτού εγκλήματος στο Πλατανάκι Θηβών βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας.

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της ηλικιωμένης και της οικιακής βοηθού της είναι ένας πακιστανός, ο οποίος διέμενε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή,και μετά το φονικό έχει εξαφανιστεί.

Τις δύο γυναίκες εντόπισε νεκρές ένας γείτονας, στο σπίτι όπου διαμένει η ηλικιωμένη. Η νεαρή Γεωργιανή που βοηθούσε την ανήμπορη γυναίκα κατακρεουργήθηκε κυριολεκτικά από τα πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι, ενώ η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού ήταν στραγγαλισμένη με ηλεκτρικό καλώδιο.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας-νεκροτομής, η προανάκριση συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης και να διευκρινιστούν τα κίνητρά του.

Να σας θυμίσουμε για τι έγκλημα ακριβώς μιλάμε: Από χθεσινή δημοσίευση:

Ο αδίστακτος κακοποιός μαχαίρωσε και στραγγάλισε τα θύματά του...

Το φρικτό έγκλημα έγινε στο χωριό Πλατανάκι. Ο δράστης μπήκε στο σπίτι, όπου διέμεναν μία 78χρονη κατάκοιτη γυναίκα με την 50χρονη οικιακή της βοηθό. Όπως φαίνεται, όταν οι γυναίκες τον είδαν έβαλαν τις φωνές και τότε ο αδίστακτος κακοποιός τις σκότωσε. Όπως διαπιστώθηκε στραγγάλισε την 78χρονη και στη συνέχεια κατακρεούργησε την 50χρονη. Την μαχαίρωσε στο πρόσωπο και το σώμα και σταμάτησε όταν βεβαιώθηκε πως η γυναίκα ήταν νεκρή.

Το φρικτό έγκλημα ήρθε στο φως όταν ο γιος της 78χρονης πήγε στο σπίτι για να δει τη μητέρα του. Την βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της και την οικιακή βοηθό κατασφαγιασμένη στην αυλή. Αστυνομικές πήγες αναφέρουν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στη μονοκατοικία. Για την εξερεύνηση του χώρου κλήθηκε και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φονιά...( http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/blog-post_3802.htm
l)

Πηγή:
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/blog-post_1128.html

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: