Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Άρχισαν να εμφανίζονται ξανά οι διακτινιζόμενοι!!!!

Με ευκαιρία την εκδήλωση των κατοίκων της Πλ.Αμερικής...εμφανιστήκανε ξανά οι διακτινιζόμενοι κάτοικοι!!!

παρακάτω σας παραθέτουμε την ανακοίνωση τους:

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Πρόσφατα κάτοικοι της περιοχής πλατείας Αμερικής συγκεντρωθήκαμε για να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως δημότες και να διαμορφώσουμε ένα κατάλογο αιτημάτων προς τις αρμόδιες αρχές.
Κατά την διάρκεια όμως της συζήτησης αντιληφθήκαμε ότι εκείνοι που είχαν πάρει την πρωτοβουλία, δεν είχαν στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής. Στόχος τους ήταν να ερεθίσουν τα πλέον χαμερπή ρατσιστικά ένστικτα των συμπολιτών τους στην υπηρεσία των πολιτικών σχεδιασμών ενός συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος, του ΛΑΟΣ και της παραστρατιωτικής, παρακρατικής «Χρυσής Αυγής».

Συμπολίτες,
Δεν μας φθάνει η υποβάθμιση και η εγκατάλειψη της περιοχής από την Δημοτική αρχή, τα σκουπίδια και η βρώμα, το νέφος, η τσιμεντοποίηση και η ανυπαρξία χώρων παιχνιδιού και άθλησης, οι επιθέσεις του Ομέρ Πρυόνη ενάντια στους εναπομείναντες ελεύθερους δημόσιους χώρους! Το μόνο που μας έλειπε είναι να δραστηριοποιηθούν φασιστικές συμμορίες με πρόσχημα το αιτούμενο «δημοψήφισμα», βοηθούμενοι από κάποιους ιερείς (βλ. Άνθιμος και Πειραιώς) που αντί να διακηρύσσουν την συμπόνια και την ανοχή συμπεριφέρονται με λαϊκίστικο φονταμενταλισμό μουλάδων!

Συμπολίτες,
Ενάντια στην γκετοποίηση που προωθεί και χειροτερεύει η οικονομική κρίση, οι ρατσιστές μας καλούν να συμπεριφερθούμε σαν τιποτένιοι δειλοί και να βγάλουμε τα απωθημένα μας για την οικονομική πίεση και υποβάθμισή μας πάνω στους πιο αδύναμους, τους μετανάστες!
Το μόνο που απομένει στα χειμαζόμενα από την κρίση μαγαζιά της περιοχής μας είναι να γίνει η πλατεία Αμερικής ένας νέος Άγιος Παντελεήμονας. Μήπως θέλουν να διαλύσουν και την μοναδική κούνια της πλατείας, να τα βάλουμε και με τα μωρά;

Eμείς οι κάτοικοι το μόνο που δεν πρέπει να επιτρέψουμε είναι να στοχοποιηθούμε σαν ρατσιστές και δολοφόνοι! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 24.2. Καταγγέλλουμε ότι σε κάποια από τις συναντήσεις, διαχειριστής ελληναράς κάλεσε τους χρυσαυγίτες να «καθαρίσουν» αλλοδαπούς ενοίκους της πολυκατοικίας του!

Μακριά από περιθωριοποιημένα αντικοινωνικά και φανατικά στοιχεία, μακριά από παράφρονες και επικίνδυνες ακρότητες, να υψώσουμε τις αξίες του ανθρωπισμού, το «αγαπάτε αλλήλους». Να υψώσουμε παράλληλα την απαίτησή μας και την διεκδίκηση βελτίωσης των όρων διαβίωσης στην υποβαθμισμένη περιοχή μας.

Συμπολίτες
Οι φασίστες ψαρεύουν στα θολά νερά, στοχεύοντας σε πρωτόγονα αντανακλαστικά, στο «διαίρει και βασίλευε». Με την τακτική τους δρουν ενάντια στην κοινωνία και στην πραγματικότητα ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ την γενικότερη αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης στη γειτονιά μας.

Θυμηθείτε! Ο στόχος τους ιστορικά παραμένει πάντα ο ίδιος, η εξαφάνιση κάθε αντίθετης φωνής, ο εθνικισμός και ο σκοταδισμός. Εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες δημοκρατίας που τους δίνει φωνή, ονειρεύονται πώς θα καταργήσουν τα δημοκρατικά δικαιώματα και με πρώτη ευκαιρία δηλώνουν δημόσια την επιθυμία τους για μαζικές εκτοπίσεις. ( Σήμερα των μεταναστών, αύριο.άλλων). Παραμονεύουν και σηκώνουν κεφάλι σε κάθε δύσκολη οικονομική συγκυρία, προσπαθώντας πάντα να καταστήσουν κάποιες ομάδες ανθρώπων εξιλαστήρια θύματα. Αυτό κάνουν και σήμερα.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΩΠΟ
ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ.

ΕΞΩ Η ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

δήθεν ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Για όσους απορούν ποιοι είναι αυτοί οι κάτοικοι που ξαφνικά δραστηριοποιηθήκανε και ανακαλύψανε μπαμπούλες....

η απάντηση είναι απλή....

η ανακοίνωση τους διακινείται από το email
protovouliakatoikon@gmail.com...

είναι το ίδιο email που χρησιμοποιούν οι διακτινιζόμενοι "πολυκάτοικοι" για το πάρκο Κύπρου και Πατησίων!!!!! (
δείτε εδώ)

Είναι οι ίδιοι κάτοικοι που για να κάνει αντιπολίτευση μια συγκεκριμένη παράταξη κατέλαβαν ένα πάρκο (Κύπρου & Πατησίων) και το μετατρέψανε σε επίσημο στέκι εμπόρων ναρκωτικών

( Δεν το λέμε εμείς...οι ίδιοι οι δικοί τους το λένε)
δείτε εδώ

Είναι οι ίδιοι κάτοικοι που την μία είναι κάτοικοι Aγιου Παντελεήμονα, την άλλη Βοτανικού, πατησίων, Κυψέλης και όπου τους καλεί η "υπηρεσία" και το μεροκάματο.

Είναι οι ίδιοι που παρέχουν ασυλία και χαρτζιλίκι στους χρήσιμους-ηλίθιους που συμπαραστέκονται σε κάθε ανάγκη του συστήματος.

Είναι οι ίδιοι εθνοσωτήρες που τόσα χρόνια το έπαιζαν αντιστασιακοί του πεζοδρομίου δίνοντας με τις υπηρεσίες τους δεκανίκι στην λεηλασία από τον δικομματισμό του κράτους και του Έθνους.

Είναι οι ίδιοι που με τους σικέ και στημένους αγώνες-πορείες-πλιάτσικο-λεηλασίες-καταστροφές έδιναν και δίνουν άλλοθι στο κράτος να δημιουργεί συνεχώς νέες κατασταλτικές δυνάμεις ώστε να χρησιμοποιηθούν την κατάλληλη στιγμή κατά τους πραγματικού λαού και των πραγματικών αγώνων...

Είναι οι ίδιοι που έχουν ψιλοσιγήσει τον τελευταίο καιρό γιατί δεν προλαβαίνουν, επειδή στέκονται καθημερινώς στις ουρές έξω από τα γραφεία των συντρόφων τους, δήθεν αντιεξουσιαστών που κυβερνάνε μήπως και βολευτούνε κάπου καλύτερα από ότι τώρα...

Αυτοί είναι οι κάτοικοι με τις δήθεν πρωτοβουλίες....

Το κακό για αυτούς όμως είναι ένα....μπορεί να είναι πρόθυμοι...μπορεί να είναι χρήσιμοι...μπορεί να έχουν την εμπειρία της επαναστατικής γυμναστικής....μπορεί να έχουν βρει τις κάνουλες με το άφθονο χρήμα....αλλά τους λείπει το βασικότερο...τους λείπει ο λαός....ο πραγματικός λαός και όχι τα διακτινιζόμενα είδωλα...

Και δυστυχώς για αυτούς ο λαός ξυπνάει...και κάθε μέρα γίνονται και περισσότεροι αυτοί που βρίσκονται απέναντι τους....

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά...αυτοί αρνούνται να καταλάβουν πως τα πράγματα αλλάζουν....αρνούνται να το καταλάβουν γιατί δεν μπορούν να το πιστέψουν...δεν μπορούν να το φανταστούν!....
ίσως να είναι καλύτερα για αυτούς...
γιατί η πραγματικότητα που έρχεται...είναι χειρότερο από αυτό που μπορούν να φανταστούν...

πηγή:Greekalert - ΔΙΚΤΥΟ ((ΕΛ))

Δεν υπάρχουν σχόλια: