Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ


Σας είχαμε υποσχεθεί μία προσωπική έρευνα στο θέμα της Ελληνίδας που χθες βιάστηκε από Πακιστανούς στο Περιστέρι. Έτσι έγραφαν τα ΜΜΕ ... δεν ανέφεραν ΚΑΘΟΛΟΥ την ηλικία της γερόντισας (κλικ εδώ )καθώς επίσης ότι ήταν ανήμπορη και δεν έβγαινε πλέον από το σπίτι. Γράφουν οι καφροδημοσιοψεύτες ότι "ασέλγησαν" αφού την πέτυχαν στις 12 η ώρα στο δρόμο και την έχωσαν σε ένα δώμα (κλικ εδώ)και επίσης ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΒΙΑΣΜΟ αλλά τον βαφτίζουν "ασελγείς πράξεις".

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

Προσπάθησαν να ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ και να ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ τον ΒΙΑΣΜΟ μιας ΑΝΗΜΠΟΡΗΣ ΗΛΙΚΩΜΕΝΗΣ.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!!! Το κάνουν κατά συρροή!!! (κλικ εδώ , εδώ κι εδώ)

Η συγκεκριμένη γιαγιά είναι πάνω από 90 χρονών σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων της και μάλιστα ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι το συμβάν συνέβη στο δρόμο στις 12 η ώρα. Η γιαγιά συνήθιζε παλαιότερα να πηγαίνει κούτσα - κούτσα μέχρι την κοντινή εκκλησία αλλά πλέον ήταν ΑΝΗΜΠΟΡΗ να βγει από το σπίτι της. Τα κτήνη από το Πακιστάν εισέβαλαν στο σπίτι της και αφού την βίασαν με τον πλέον κτηνώδη τρόπο άρπαξαν από το σπίτι της ότι βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

Σε μία έρευνα που κάναμε γύρω από το σπίτι της γιαγιάς που εγκληματικά βίασαν το σώμα και την ψυχή της, είδαμε μονοκατοικίες με Πακιστανούς να έχουν αλώσει τις γειτονιές κι ειδικά τις παλιόχτιστες μονοκατοικίες.

Μια συνοικία του Περιστερίου και όχι του Αγίου Παντελεήμονα ή της πλατείας Αμερικής , μακριά από το κέντρο, μας θύμισε τρίτο κόσμο από την κελεμπία που αντικρίσαμε, τα κιλίμια που είχαν απλωμένα έξω από τα σπίτια τους, και τις συγκεντρωμένες κατά δεκάδες μελαψούς που κάθονταν σε αυλές που δεν χωρούν πάνω από 5 άτομα.

Και φυσικά υπάρχουν άνθρωποι εκεί που έχουν ιδιόκτητα σπίτια και που με κόπους μιας ζωής έχτισαν για να στεγάσουν τα παιδιά τους. Δεν πρόκειται για ανθρώπους με μίζες και λαμογιές αλλά για ανθρώπους του μόχθου και της εργατιάς. Μας είπαν ότι η αγανάκτησή τους έχει ξεχειλίσει, ότι συνήθιζαν να κοιμούνται με τις πόρτες ανοιχτές και να βγαίνουν τα καλοκαίρια στις γειτονιές να κάνουν παρέα όλοι, τα παιδιά τους να παίζουν μέχρι το σούρουπο χωρίς να τρέμει το φυλοκάρδι τους αν θα τα απαγάγουν ή θα τα βιάσουν, να ζητούν από τη γειτόνισα ένα λεμόνι από το δέντρο γιατί ξέμειναν ενώ τώρα δεν ξέρουν καν ποιος κατοικεί δίπλα τους, να είναι οργισμένοι με αυτούς που έφυγαν από την περιοχή και νοικιάζουν τα σπίτια αυτά σε δεκάδες Τριτοκοσμικούς χωρίς να έχουν καμία επαφή μαζί τους αλλά τα επακόλουθα να τα βιώνουν οι ίδιοι....

Έχουμε να καταγράψουμε τόσα πολλά... και συνάμα τόσα λίγα από όσα ήθελαν να μας πουν αλλά δεν πρόφτασαν...

...θέλουμε ώρες για να σας αφηγούμαστε μας είπαν για την κατάντια της πρώην φιλήσυχη γειτονιάς τους...ο ψιλικατζής μας δήλωσε επιφυλακτικός κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας από τους μαυριδερούς αλλοδαπούς που μένουν στην περιοχή...έχει πάψει πλέον να μας απασχολεί αν μας πούνε ρατσιστές ή ότι άλλο.... έχει πάψει πλέον να μας νοιάζει αν κάποιοι από αυτούς δεν εγκληματούν...υπάρχει ένα θράσος στην έκφρασή τους και το ύφος ότι τους χρωστάμε...λες κι εμείς δεν είμαστε άνθρωποι του μόχθου ή άνεργοι...λες κι εμείς δεν περνούμε ανέχεια...αλλά αυτός ο ξεπεσμός να μη σέβονται ηλικιωμένα άτομα και σαν κτήνη να βιάζουν την μάνα μας, την γιαγιά μας, άτομα που οδεύουν προς το τέλος της ζωής τους και θα φύγουν με τέτοιες χαρακιές στην ψυχή τους που δεν βίωσαν ούτε στην κατοχή ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ...θα πάρουμε τον ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Αυτά ήταν τα ελάχιστα από όσα μας είπαν... ήθελαν να μιλήσουν όλοι...να πούνε κι άλλα...όμως η οργή στα μάτια τους ήταν ξέχειλη και δεν μπορούσε καν να καταγραφεί με λόγια όσο ευγενικοί κι αν ήταν...

Ένα πράγμα που μας απασχολεί επίσης είναι τι θα απογίνουν αυτά τα θύματα των βιασμών...ποια υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας θα πάει να τους συμπαρασταθεί.. καμία είναι η απάντησή μας...και θα έχουμε το θέμα από κοντά και να δείτε που πάλι θα επιβεβαιωθούμε...

Αν επρόκειτο για την μάνα ή την δική τους γιαγιά θα είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.. αλλά ποιος νοιάζεται για μία γερόντισσα που ζει μόνη κι ανήμπορη και πρόσφατα είχε και τον καημό - από ότι μάθαμε- του χαμού του παιδιού της;

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΣΩΝ ΜΠΑΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: