Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Μέλος συμμορίας και πλαστογράφος ο “πατημένος κοράνης”


Εφυγε νύχτα…

Θυμάστε τι γράφαμε; Το κοράνι ως περιτύλιγμα πρέζας, οι βιαστές, οι δουλέμποροι και τα …ομόλογα!

Μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ο Χαμζί αφέθη ελεύθερος και επέστρεψε στην πατρίδα του, όπως δήλωσαν στο «ΘΕΜΑ» συμπατριώτες του από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα αλλά και ο πρόεδρος της Ενωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας κ. Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τον 27χρονο. «Γνωρίζω ότι ήθελε να φύγει από την Ελλάδα. Επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε πως θέλει να επιστρέψει στη Συρία. Γενικά ήταν περίεργος. Κυκλοφορούσε σε περίεργες πιάτσες και τον είχαν συλλάβει στο παρελθόν για πλαστά χαρτιά. Του έλεγα να προσέχει. Εμένα μου ζήτησε χρήματα για να φύγει από την Ελλάδα, αλλά έμαθα αργότερα ότι ήθελε να με εκμεταλλευτεί», δήλωσε ο κ. Ελγαντούρ.

Επιχείρησε να νομιμοποιηθεί με πλαστά έγγραφα
Ο Χασάν Χαμζί εγκατέλειψε την Ελλάδα όπως και ήρθε. Παράνομα. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή πώς έφτασε λαθραία στη Σάμο από την Τουρκία το 2002 και από εκεί βρέθηκε στην Αθήνα. Το 2003 υπέβαλε τα χαρτιά του για νομιμοποίηση, στο πλαίσιο μέτρων που τότε προωθούσε η κυβέρνηση Σημίτη, δηλώνοντας όμως πως είναι Ιρακινός επ’ ονόματι Ατίγκ Μοχάμαντ, και όχι Σύρος. Τον περασμένο Μάιο αστυνομικός που έπαιρνε μέρος σε επιχείρηση-«σκούπα» στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας σταμάτησε τον Χαμζί για εξακρίβωση στοιχείων. Με βάση τα όσα κατήγγειλε ο νεαρός, ο αστυνομικός έσκισε σελίδες από το Κοράνι που είχε πάνω του και στη συνέχεια το έριξε στο έδαφος και το ποδοπάτησε βρίζοντας.
Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει αντίδραση μεγάλης μερίδας μουσουλμάνων μεταναστών που ζουν στην Αθήνα και για δύο ημέρες να προκληθούν σοβαρά επεισόδια από φανατικούς που προκάλεσαν καταστροφές σε οχήματα και καταστήματα, ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί. Η Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδος και ο πρόεδρός της κ. Ναΐμ Ελγαντούρ καταδίκασαν τότε τα επεισόδια ενώ κατέθεσαν μήνυση κατά του αστυνομικού που πρόσβαλε το ιερό βιβλίο εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο.

Ο κ. Ελγαντούρ επισημαίνει πως κάποιοι εσκεμμένα επιχείρησαν να ηρωοποιήσουν τον Χαμζί. «Τότε στα επεισόδια πήγαν να τον κάνουν ήρωα αλλά η μουσουλμανική ένωση δεν άφησε να συμβεί κάτι τέτοιο. Τα επεισόδια ήταν υποκινούμενα κι εμείς δεν επιτρέψαμε να ξανακαεί η Αθήνα. Αυτό που κάναμε και αποδείξαμε ότι νοιαζόμαστε για αυτή τη χώρα ήταν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για να αποδοθούν ευθύνες -αν υπάρχουν στον αστυνομικό που έσκισε το Κοράνι. Περιμένουμε να οριστεί δικάσιμος», δηλώνει ο ίδιος.

«Για άλλη μία φορά πέφτουν οι μάσκες της θολοκουλτούρας και των προοδευτικών. Ο δήθεν αγωνιστής για το Κοράνι ήταν ένας κοινός κλέφτης»
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ βουλευτής του ΛΑΟΣ

Πηγή: Πρώτο Θέμα, Κυριακή 21/2/2010

Θερμοπύλαι -Ολυμπία

Διαβάστε ακόμα:
ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΚΙΣΕ - ΔΗΘΕΝ - ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ; ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ !!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: