Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

Κινέζος έβαλε ζωντανά χέλια στον πρωκτό του και του έσκισαν τα έντερα. Θα πέθαινε αν δεν υποβάλλονταν σε χειρουργική επέμβαση για να τα βγάλουν οι σοκαρισμένοι γιατροί.


Νότια Κίνα, σε νοσοκομείο της κινεζικής επαρχίας Guangdong, οι γιατροί σοκαρισμένοι βρήκαν ένα ζωντανό χέλι 16 ιντσών στην κοιλιά ενός 50χρονου, κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης έκτακτης ανάγκης.
Ο 50χρονος Κινέζος εισήγαγε στον πρωκτό του ζωντανά ψάρια για να λύσει τα προβλήματα του εντέρου του (σύμφωνα με λαϊκή θεραπεία, για τη δυσκοιλιότητα)
Αλλά δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τη λαϊκή θεραπεία που ακολουθούσε ο άντρας.
Τα ζωντανά ψάρια έσκισαν τα έντερα του άνδρα πριν πεθάνουν και κολλήσουν στην κοιλιά του για μια εβδομάδα, δήλωσαν οι γιατροί.
Τα νέα ήρθαν στο φως όταν ο άντρας ζήτησε ιατρική βοήθεια στο Νοσοκομείο Huangjiang, στο Dongguan της επαρχίας Guangdong, λόγω σοβαρού κοιλιακού πόνου.
Υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, που έδειξε ότι υπήρχε ξένο αντικείμενο στην κοιλιακή του χώρα, αλλά δεν ήταν δυνατόν να ταυτοποιηθεί.
έτσι, όταν η κατάσταση έγινε απειλητική για τη ζωή του, υποβλήθηκε σε επείγουσα κοιλιακή επέμβαση.
Οι χειρουργοί σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν το νεκρό χέλι κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης.
Ο Δρ Λι είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λαπαροσκόπησης, εντοπίσαμε ότι ήταν χέλι. Είχε εισέλθει εντελώς στην κοιλιακή κοιλότητα και είχε ήδη πεθάνει.
«Το χέλι μπήκε στο σώμα του μέσω του πρωκτού και του ορθού. Νομίζω ότι είχε ήδη ανοίξει μια τρύπα, ενώ ήταν στο παχύ έντερο.
ο άντρας κινδύνευε να πεθάνει αν δεν είχε υποβάλλονταν εγκαίρως στη χειρουργική επέμβαση.
«Επειδή ήταν ένα ζωντανό χέλι, η πιθανότητα θανάτου είναι πολύ υψηλή εάν η χειρουργική επέμβαση δεν γινόταν έγκαιρα», πρόσθεσε ο γιατρός.
Ο Κινέζος ανάρρωσε πλήρως αφού οι γιατροί αφαίρεσαν τα νεκρά ψάρια από την κοιλιά του.
Τα νέα έρχονται αφού σε πρόσφατο περιστατικό, ένας 68χρονος κινέζος είχε πρόσφατα ένα μεταλλικό chopstick 10 ιντσών στην κοιλιά του, αφού το έβαλε στον πρωκτό του «από περιέργεια».
Ο 68χρονος άνδρας από το Hubei ισχυρίστηκε ότι το εισήγαγε στον πρωκτό του για να ελέγξει τις αιμορροΐδες του.
πηγή 22-6-20
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8446579/Chinese-man-colon-torn-apart-16-inch-live-eel-sticking-rear.html?ito=social-twitter_mailonline

σχετικά μας δημοσιεύματα
9 Ιουνίου 2020
Αφαίρεσαν από το ορθό 30χρονου, ένα νεκρό ψάρι blue tilapia. είπε ότι, το ψάρι γλίστρησε μέσα στον πρωκτό του, όταν αυτός κάθισε επάνω του, τυχαία...
https://hellenicrevenge.blogspot.com/2020/06/30-blue-tilapia.html

13 Ιουνίου 2020
Καλώδιο φόρτισης κινητού βρήκαν μέσα στην ουροδόχο κύστη 30χρονου. Το εισήγαγε μόνος του μέσω της ουρήθρας, κατά τον αυνανισμό του

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2020/06/30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: