Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Κοκαΐνη μέσα σε πλαστικά πέη, έκρυβε συμμορία εμπόρων ναρκωτικών στην Αργεντινή

Λαθρεμπόριο κοκαΐνης που έκρυβαν μέσα σε πλαστικά πέη (sex toys) στην Αργεντινή, περιοχή "red light district in La Plata", 36 μίλια νότια του Μπουένος Άιρες, έκανε ένα ζευγάρι Περουβιανών.
Η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι τους και εντόπισε περισσότερο από 1 κιλό κοκαΐνης, καθώς και 500 γραμμάρια μαριχουάνας μέσα στα πλαστικά sex toys.
Οι λαθρέμποροι χρησιμοποιούσαν κώδικες με τους πελάτες, όπως  «γιαγιά» για 10 γραμμάρια κοκαΐνης και  «μωρό» για 5 γραμμάρια του ναρκωτικού.
Ένας χρήστης ναρκωτικών είπε σε μια κλήση: «Στείλτε τρεις γιαγιάδες στο σπίτι μου».
Ο έμπορος απάντησε: «Τρεις γιαγιάδες και δύο μωρά;
Οι περουβιανοί διατηρούσαν το εστιατόριο "Little Corner Of Peruvian Flavor Peruvian restaurant" και ήταν ηγετικά μέλη ολόκληρης συμμορίας.
Η επιχείρηση για την εξάρθωση της συμμορίας ξεκίνησε τον Ιανουάριο (έγινε έρευνα σε τηλεφωνικές κλήσεις 400 ωρών) και συνελήφθησαν πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες στις επιδρομές της αστυνομίας που έγιναν στις περιοχές (La Plata, San Isidro και Berisso).
πηγή
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7488669/Argentinian-police-bust-drugs-gang-accused-smuggling-cocaine-hidden-inside-plastic-penises.html?ito=social-twitter_mailonline


Δεν υπάρχουν σχόλια: