Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

Βρήκε έναν "πρωκτό" μέσα σε κονσέρβα βοείου κρέατος. Του είπαν ότι, ήταν απλά... ένα αιμοφόρο αγγείο

Ανακάλυψε έναν πρωκτό μέσα σε κονσέρβα βοείου κρέατος των £ 1,50
Ο Andrew Lee, από το Swansea της Ουαλίας, απολάμβανε το αγαπημένο του γεύμα όταν παρατήρησε ένα γκριζωπό σωλήνα με ένα άνοιγμα στο τέλος του πιρουνιού του.

Τρομοκρατημένος από την ανακάλυψή του, που έμοιαζε με «αφαλό ή πρωκτό γάτας», αισθάνθηκε άρρωστος και δεν έφαγε για δυο μέρες.

 Αμέσως διαμαρτυρήθηκε στον τεράστιο διαδικτυακό χώρο των σούπερ μάρκετ Tesco και ζήτησε να γίνει διερεύνηση αυτού του προϊόντος, μέσω του γραφείου εξυπηρέτησης πελατών».

Ωστόσο, ο Tesco ισχυρίστηκε ότι ο «πρωκτός» είναι στην πραγματικότητα ένα μεγάλο αιμοφόρο αγγείο και ζήτησε από τον Andrew να επιστρέψει αυτό το «πράγμα» έτσι ώστε να μπορεί να διερευνηθεί περαιτέρω.
Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων τρομοκρατήθηκαν από την ανακάλυψη του Andrew.

Η Rachel Mowlem του έγραψε: «Τι περιμένετε, όταν τρώτε κονσερβοποιημένα κρέατα είναι φυσιολογικό να βρίσκετε μέσα όλα τα κακά κομμάτια που δεν μπορούν να πωληθούν αλλού, σχεδόν το ίδιο συμβαίνει με το φαγητό σκύλου ή γάτας».

Ο Bob Rooke είπε: «Ο Θεός να μας βοηθήσει αν μάθουμε τι συμβαίνει στα λουκάνικα».
Ένας εκπρόσωπος της Tesco δήλωσε: «Ο προμηθευτής μας επιβεβαίωσε ότι το κομμάτι του βοείου κρέατος είναι μέρος ενός αιμοφόρου αγγείου.

«Ζήτησα συγγνώμη από τον Andrew και του ζήτησα να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στο τοπικό του κατάστημα, ώστε να μπορέσουμε να το διερευνήσουμε περαιτέρω».

πηγή 2-1-19
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6546809/Horrified-Tesco-customer-feared-hed-ANUS-favourite-1-50-tinned-curry.html?ito=social-twitter_dailymailUK

Δεν υπάρχουν σχόλια: