Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Μυστηριώδης πύρινη λάμψη στον ουρανό πάνω από την Ινδονησία πριν από έντονο σεισμό. Θεωρήθηκε ως απόδειξη για HAARP Weather Control αλλά και σαν θρησκευτικό σημάδι

Μια καταπληκτική πύρινη λάμψη εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από την Ινδονησία πριν από τον έντονο σεισμό που έγινε στις 28 Δεκεμβρίου 2018, η ισχύς του οποίου εκτιμήθηκε από τους τοπικούς σεισμολόγους στους 7,2 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.
Σήμερα, οι έντονες δονήσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου δεν προκαλούν έκπληξη, αλλά αυτό το περιστατικό έχει γίνει πραγματικά μοναδικό.
Το γεγονός είναι ότι λίγο πριν από την καταστροφή, στον ουρανό πάνω από το νησί Sulawesi, το οποίο επηρεάστηκε περισσότερο από την καταστροφή, εμφανίστηκε μια εντυπωσιακή και ανεξήγητη λάμψη.
Το βίντεο, σύμφωνα με τον συντάκτη του, αποκτήθηκε από αυτόν αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα από το επίκεντρο του σεισμού. Η εμφάνιση μιας μυστηριώδους πυράκτωσης στον ουρανό, που έμοιαζε όπως ένας  γιγαντιαίος κώνος ή κέρατο, δημιούργησε διάφορες φήμες.
Ορισμένοι πιστεύουν ότι ήταν θρησκευτικό σημάδι. Για άλλους, ο ίδιος ο πλανήτης Γη προειδοποίησε τους ανθρώπους για την επικείμενη καταστροφή.
Ακόμη άλλοι, είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για δραστηριότητες εξωγήινων οι οποίοι, ενδεχομένως, παρατήρησαν ή ακόμη και συνέβαλαν στη μείωση μιας φυσικής καταστροφής.
το παράξενο καιρικό φαινόμενο καταγράφηκε πάνω από το Barru, South Sulawesi στην Indonesia στις
28-12- 2018. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube.Αρκεί να γκουγκλάρεις "Sky Barru Indonesia".
Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο προηγουμένως. Εάν δεν είναι λάμψη, τότε μοιάζει με θαλάσσιο σίφωνα -ή σίφουνα-(νεφοστρόβιλο,waterspout)
όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS), το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε κάτω από τη γη, κοντά στην πόλη Μανοκβάρι, επαρχία Δυτικής Παπούα, και το εστιακό βάθος εκτιμάται πως ήταν 55 χιλιόμετρα.
ο έντονος σεισμός των 7,2 Ρίχτερ προκάλεσε πανικό, αφού μόλις πριν από μία εβδομάδα στις 22-12-18, ένα τσουνάμι σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους δυτικότερα στο αρχιπέλαγος.
το φονικό τσουνάμι στις ακτές των νησιών Java and Sumatra  της Ινδονησίας προκάλεσε υποθαλάσσια κατολίσθηση που προκλήθηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου Anak Krakatau («το Παιδί του Κρακατόα»),
Το υπουργείο Ναυτιλιακών Υποθέσεων της Ινδονησίας επιβεβαίωσε ότι το τσουνάμι πυροδοτήθηκε όταν ξέσπασε το ηφαίστειο Anak Krakatau στο Στενό της Sunda στο Νότιο Lampung της Ινδονησίας,  μεταξύ των νησιών Java και Σουμάτρα, προκαλώντας σειρά υποβρύχιων κατολισθήσεων.
Τα τσουνάμι που προκαλούνται από ηφαιστειακές εκρήξεις, οι οποίες προκαλούν μετατόπιση νερού, είναι σχετικά σπάνια.
Το τσουνάμι προκλήθηκε από μια «υποθαλάσσια κατολίσθηση που προκλήθηκε από την ηφαιστειακή δραστηριότητα του Ανάκ Κρακατόα κι ενισχύθηκε από την παλίρροια λόγω της πανσελήνου», επεσήμαναν οι αρχές.
Οι επιπτώσεις του τσουνάμι επιδεινώθηκαν από ένα παλιρροϊκό κύμα που προκλήθηκε από την πανσέληνο, δήλωσε η BMKG σε ένα δελτίο τύπου.
Λίγους μήνες πριν, στις 28-9-18 πάλι έντονο τσουνάμι έπληξε το Palu, πρωτεύουσα της κεντρικής επαρχίας Sulawesi, μια μικρότερη πόλη στο Donggala και αρκετούς άλλους παράκτιους οικισμούς.
τα υψηλά κύματα προκλήθηκαν από ισχυρό σεισμό μεγέθους 7,5.
Η Ινδονησία είναι επιρρεπής σε σεισμούς λόγω της τοποθεσίας της στο λεγόμενο Δακτύλιο της Φωτιάς, (Ring of Fire) ένα τόξο ηφαιστείων και faultlines στην Λεκάνη του Ειρηνικού. Τον Δεκέμβριο του 2004, ένας σεισμός (magnitude 9.1 quake) της Σουμάτρα στη δυτική Ινδονησία πυροδότησε ένα τσουνάμι που σκότωσε 230.000 ανθρώπους σε πολλές χώρες.
πηγή
http://esoreiter.ru/index.php?id=1218/30-12-2018-093024.html&dat=news&list=12.2018

Η μυστηριώδης πύρινη λάμψη (πυρκαγιά στον ουρανό) πάνω από την Ινδονησία πυροδότησε φήμες ότι αποτελεί απόδειξη του HAARP Weather Control
 Στο κλιπ υπάρχει ένα μεγάλο γκρίζο σύννεφο. Αλλά στη μέση φαίνεται να προβάλει μια μεγάλη φλόγα.
το βίντεο μοιράστηκε στο YouTube από το SCOTUS, όπου έχει προβληθεί πάνω από 7.000 φορές.
Και κάποιοι πιστεύουν ότι είναι το αποτέλεσμα του HAARP.
Το Ερευνητικό Πρόγραμμα Έρευνας για την Υψηλή Συχνότητα Ακτινοβολίας "High Frequency Active Auroral Research Program"  άρχισε ως ερευνητικό πρόγραμμα μεταξύ της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, του Πολεμικού Ναυτικού, Το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας Fairbanks και την Defence Advance Research Agency
 Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την BAE Advance Technologies για να βοηθήσει στην ανάλυση της ιονόσφαιρας και να διερευνήσει τις δυνατότητες ανάπτυξης βελτιωμένης τεχνολογίας.
Αλλά οι θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν εδώ και πολύ καιρό ότι είναι ένα μυστικό σχέδιο που διευθύνει η αμερικανική κυβέρνηση για τον έλεγχο των καιρικών συνθηκών. Και κάποιοι θεατές πιστεύουν ότι αυτό συνέβη στην Ινδονησία.
https://www.youtube.com/watch?v=DlA0mKprE8I
https://www.disclose.tv/strange-sky-phenomenon-over-barru-indonesia-356648

Δεν υπάρχουν σχόλια: