Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

Βασάνιζε τον 6χρονο θετό γιο της με τρόπους που δεν χωράει ο νους. Η χειρότερη μάνα της χρονιάς, αποκαλύφθηκε στην ΚίναΚίνα, η χειρότερη μάνα του 2018 θα πρέπει να είναι η γυναίκα, που κατονομάζεται μόνο ως  Xiao.
Κατηγορείται ότι βασάνιζε τον 6χρονο θετό γιο της με τους πιο φρικτούς τρόπους. Πιάστηκε όταν ο μικρός κατέληξε στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα, που όπως αποδείχθηκε, εκείνη τα προκάλεσε.
 στις 16-12-18 ο παππούς του μικρού κάλεσε την αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.
όταν έφτασε η αστυνομία, ανακάλυψε τα εγκαύματα του παιδιού.
Ο 6χρονος Hu μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  Haixing County Hospital, σύμφωνα με πληροφορίες του κινεζικού πρακτορείου ειδήσεων Shangyou (translated by Daily Mail).
Οι γιατροί και τα μέλη της οικογένειας ρώτησαν το αγόρι πως τραυματίστηκε αλλά δεν μπορούσε να τους το πει. Μόνο δυο μέρες μετά, μέσα στο νοσοκομείο, όταν η θετή του μητέρα έφυγε από κοντά του, εξήγησε στη θεία του τι συνέβη.
Το αγόρι είπε στην αστυνομία ότι, η θετή του μητέρα το κακοποιούσε, του έριχνε βραστό νερό στα γεννητικά του όργανα, αφού το ξεγύμνωνε με τη βοήθεια της κόρης της. Ακόμη το ανάγκαζε να πίνει χλωρίνη και να καταπιεί νομίσματα στο παρελθόν.
Επίσης έδενε μια ελαστική ζώνη γύρω από τα γεννητικά του όργανα και το άφηνε έτσι, όλη νύχτα,  ενώ του βούλωνε τα αυτιά με βαμβάκι.
Το αγόρι που κατονομάζεται ως  Hu, μένει στην επαρχία Haixing στο Hebei με τον πατέρα του, τη θετή του μητέρα και την υπόλοιπη οικογένεια. Ο πατέρας του και η μητριά του παντρεύτηκαν πριν από δυο χρόνια. Προηγούμενα ήταν και οι δυο διαζευγμένοι με παιδιά.
Η αστυνομία συνέλαβε τη θετή του μητέρα και η έρευνα συνεχίζεται
πηγή 20-12-18
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6515651/Woman-forced-six-year-old-step-son-drink-bleach-tied-rubber-band-genitals.html?ito=social-twitter_mailonline

Δεν υπάρχουν σχόλια: