Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

πως εντοπίζουμε τους Επιτυχημένους Ψυχασθενείς, τις Οργανικές Πύλες που είναι "άδεια δοχεία" χωρίς ψυχή

  το μυστήριο της ψυχοπάθειας
Η ψυχοπαθητική συμπεριφορά μπορεί να λάβει πολλές μορφές, που δεν είναι όλες βίαιες.
Ωστόσο, ορισμένα κοινά θέματα υποκρύπτουν την κατάσταση, με κομμάτια του συναισθηματικού μηχανισμού του εγκεφάλου που λείπουν.
Οι ψυχοπαθείς συχνά στερούνται την ενσυναίσθηση, την ενοχή, τη συνείδηση ​​ή την ικανότητα να εκδηλώνουν τύψεις.

«Οι ψυχοπαθείς είναι συχνά μεγάλο πρόβλημα για τους γύρω τους» δήλωσε
ο κλινικός ψυχολόγος Joseph Newman στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin.
Οι ψυχοπαθείς θεωρούνται ότι αντιπροσωπεύουν περίπου το 1% του γενικού πληθυσμού και το 25% του πληθυσμού των φυλακών.
"Οι εγκληματικοί ψυχοπαθείς έχουν περίπου τριπλάσια πιθανότητα να διαπράττουν βία από τους άλλους παραβάτες" εξήγησε ο Newman.
"Αν και δεν είναι βίαιοι όλοι οι ψυχοπαθείς, το είδος της συμπεριφοράς τους είναι πολύ καταστροφικό κοινωνικά και βλάπτει την εμπιστοσύνη μας στους άλλους ανθρώπους", πρόσθεσε.
ο εντοπισμός των περιοχών στον εγκέφαλο, όπου η ψυχοπάθεια μπορεί να έχει τις ρίζες της, ακόμα εξετάζεται.
(Μια περιοχή εγκεφάλου λιγότερο ενεργή στους ψυχοπαθείς είναι η αμυγδαλή, η οποία συνδέεται κανονικά με το φόβο)
Προηγούμενες έρευνες, συμπεριλαμβανομένων των μελετών με δίδυμα, δείχνουν ότι υπάρχει γενετική προδιάθεση για την ψυχοπάθεια
Ακόμα, παραμένει αβέβαιο πόσο το περιβάλλον τους επηρεάζει την ανάπτυξη της διαταραχής. "Ακριβώς επειδή κάποιος έχει προδιάθεση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταλήγει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο", δήλωσε ο Newman.
Μπορεί να ακούγεται σαν σκηνή από ταινία φρίκης, αλλά στατιστικά δεν είναι τόσο απίθανο να καταλήξουμε σε μια ερωτική σχέση με έναν ψυχοπαθή.
Εκτιμάται ότι περίπου το 1 στα 100 άτομα είναι ψυχοπαθείς
Και ενώ μπορούμε να συσχετίσουμε τους ψυχοπαθείς με τρομακτικούς εγκληματίες όπως ο αμερικανός σειριακός δολοφόνος, βιαστής και νεκρόφιλος Ted Bundy , η πλειοψηφία των ψυχοπαθών δεν είναι στην πραγματικότητα εγκληματίες, αλλά ζουν αρκετά συνηθισμένες ζωές, γύρω μας.
οι ερευνητές συμφωνούν ότι η ψυχοπάθεια συνεπάγεται επίμονη αντικοινωνική συμπεριφορά, μειωμένη ενσυναίσθηση και τύψη, τόλμη, συναισθηματική ευελιξία, ανησυχία, παρορμητικότητα και εξαιρετικά εγωιστικά χαρακτηριστικά.

Οι ψυχοπαθείς έχουν όμως και ορισμένα θετικά χαρακτηριστικά, όπως η προσοχή στη λεπτομέρεια, η καλή διαβίωσή τους και η άνεση στη συζήτηση. Η ικανότητά τους να είναι ακριβείς και δημιουργικοί σημαίνει ότι οι ψυχοπαθείς μπορούν να είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες.
Το πρώτο χαρακτηριστικό που μπορεί να γίνει εμφανές όταν εντοπίζεται ένας ψυχοπαθής είναι το παθολογικό ψέμα. Οι ψυχοπαθείς είναι πιθανό να προσπαθούν επανειλημμένα να εξαπατήσουν τους συνεργάτες τους για να επιτύχουν τους στόχους τους

Δυστυχώς, μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνεις έναν ψυχοπαθή, καθώς συχνά σχεδιάζει στρατηγικά δόλιες ιστορίες.Παρουσιάζεται με επιφανειακή γοητεία και συνήθως αρκετά υψηλή αυτοεκτίμηση.
 ένας σύντροφος ψυχοπαθής προσπαθεί να συντρίψει την αυτοεκτίμησή μας για να αποκτήσει περισσότερο έλεγχο πάνω μας .
Ο λόγος που οι ψυχοπαθείς είναι καλοί στη χειραγώγιση, είναι ότι συνήθως μελετούν τη συμπεριφορά των ανθρώπων και αυτό το χρησιμοποιούν επιδέξια, για να τους ελέγξουν.

Είναι σαφώς εξαντλητικό να υπάρχει μια σχέση με κάποιον που δεν έχει ενσυναίσθηση .
Ωστόσο, μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι ψυχοπαθείς μπορεί στην πραγματικότητα να έχουν την ικανότητα να αισθάνονται ενσυναίσθηση - τόσο σε πνευματικό όσο και συναισθηματικό επίπεδο - αλλά μπορούν να επιλέξουν να το αγνοήσουν , σαν να έχουν ένα συναισθηματικό διακόπτη. Ομοίως, φαίνεται ότι οι ψυχοπαθείς συχνά γνωρίζουν την αδικία στην αρνητική συμπεριφορά τους, αλλά ενεργούν κατ 'αυτόν τον τρόπο σε κάθε περίπτωση, λόγω της έλλειψης αυτοέλεγχου.
 οι ψυχοπαθείς τείνουν να ζουν έναν παρασιτικό τρόπο ζωής, παίρνοντας περισσότερα από αυτά που δίνουν.
Οι ψυχοπαθείς εμφανίζουν διαφορετικά γνωρίσματα ανάλογα με τη διαταραχή τους.
Τα κοινά σημεία περιλαμβάνουν την επιφανειακή γοητεία, το αίσθημα μεγαλείου, την ανάγκη για διέγερση και παρορμητικότητα, την παθολογική ψευδαίσθηση, την ικανότητα να χειραγωγούν τους άλλους και την έλλειψη τύψης και συμπάθειας.
Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι ψυχοπαθείς δολοφόνοι.
Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι συνήθως βρίσκουν ενδιαφέροντες τους ψυχοπαθείς, αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν το λόγο που τους συμβαίνει αυτό.
Αυτό οφείλεται στην ασυνήθιστη συμπεριφορά, επειδή οι ψυχοπαθείς τείνουν να κάνουν πολλά πράγματα για να εξαπατήσουν ή να μιμούνται φυσιολογικές αντιδράσεις , αλλάζοντας μερικές φορές τις απόψεις και τις αντιδράσεις τους γρήγορα.
περιστασιακά παρουσιάζουν μη πειστικές συναισθηματικές αντιδράσεις , με ολίσθηση, συμπεριλαμβανομένου του τόνου της φωνής ή της γλώσσας του σώματος.
Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν συναισθήματα όπως ο φόβος και η αγάπη, αλλά μπορούν να τα μιμηθούν.

Calli Tzani Pepelasi , Λέκτορας στην Investigational Psychology, Πανεπιστήμιο του Huddersfield
πηγή 30-11-18
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6448011/Are-dating-psychopath-Scientists-reveal-signs-look-for.html
🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱
"Ένα σημαντικό ποσοστό των ανθρώπων που συναντάμε στο δρόμο είναι άνθρωποι που είναι μέσα τους κενοί, δηλαδή είναι ήδη νεκροί. Είναι ευτυχές για εμάς που δεν το βλέπουμε και δεν το γνωρίζουμε. Αν γνωρίζαμε πόσο πολλοί άνθρωποι είναι πραγματικά νεκροί και ότι ορισμένοι από αυτούς τους νεκρούς ανθρώπους κυβερνούν τη ζωή μας, θα έπρεπε να τρελαθούμε από τρόμο ».
- GI Gurdjieff
**************************************************
"- Υπάρχουν μερικά ανθρώπινα όντα που είναι σαν βρικόλακες.
Δεν είναι άνθρωποι. υπάρχει μόνο ανθρώπινη μορφή ή εμφάνιση. Είναι ενσαρκώσεις όντων από τον ζωτικό κόσμο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στα φυσικά όντα
Είναι ένας κόσμος όλων των επιθυμιών και παρορμήσεων και παθών και των κινήσεων της βίας, της απληστίας και της πονηριάς και κάθε είδους άγνοιας. αλλά όλες οι δυναμικές είναι εκεί, όλες οι ζωτικές ενέργειες και όλες οι δυνάμεις. Τα όντα αυτού του κόσμου έχουν από τη φύση τους μια παράξενη έλξη πάνω στον υλικό κόσμο και μπορούν να ασκήσουν επάνω του μια τρομερή επιρροή.
Μερικά από αυτά σχηματίζονται από τα υπολείμματα του ανθρώπου που επιμένουν μετά το θάνατο στην ζωτική ατμόσφαιρα κοντά στο γήινο επίπεδο.

Η ζωτική δύναμη που ενσαρκώνεται σε αυτά τα όντα είναι πολύ υλικής φύσης και είναι αποτελεσματική μόνο σε μικρή απόσταση. Συνήθως, εάν δεν ζείτε στο ίδιο σπίτι ή αν δεν είστε στην ίδια εταιρεία μαζί τους, δεν εμπίπτετε  στην επιρροή τους. Αλλά αν ανοίξετε κάποιο κανάλι σύνδεσης ή επικοινωνίας, μέσω επιστολών, για παράδειγμα, τότε θα καταστήσετε δυνατή την ανταλλαγή δυνάμεων και ενδέχεται να επηρεαστείτε  από αυτές ακόμη και σε μεγάλη απόσταση.
Ο σοφότερος τρόπος  είναι να αποκόψετε κάθε σχέση με αυτά τα όντα

όποτε ένας άνθρωπος -ανεξάρτητα από τον αιώνα που έζησε- σκόνταψε πάνω σε μια μεγάλη νέα αλήθεια, την ακολούθησε τίμια και την υπηρέτησε με ηθική και συνέπεια, η ανταμοιβή του ήταν θάνατος, δολοφονία, εξοστρακισμός, εξορία, απώλεια της περιουσίας του, κακοήθεις συκοφαντίες που τελικά λύγισαν την ψυχή του, καταπόνησαν την καρδιά του και πέθανε από μαρασμό.

«Απ’ όλα τα πράγματα, μόνο η αλήθεια έγινε τόσο εξωφρενική ώστε να αμφισβητείται» Whitaker Chambers
κανένας δεν θέλει την «Αλήθεια» αν αυτή η «Αλήθεια» δεν τον βολεύει και δεν τον εξυπηρετεί. Αν λοιπόν δεν θέλει την Αλήθεια σε πράγματα της καθημερινότητας του, αναρωτήσου, πόση «Αλήθεια» αντέχει σε σχέση με το Πνεύμα, με την Ζωή, με την Ψυχή με πράγματα δηλ. αφηρημένα κι αόρατα;

Ο Boris Mouravieff είπε ότι:  «Υπήρχαν αρχικά δύο φυλές που εξελίχθηκαν στη γη και αυτές οι δύο φυλές, ενώ  σωματικά ήταν σχεδόν ταυτόσημες, ήταν πολύ διαφορετικές από άποψη ψυχής και συνειδητότητας. Φαίνεται ότι μόνο η μία είχε τη δυνατότητα να αναπτύξει μια ανώτερη και ολοκληρωμένη ψυχή σε αυτή τη ζωή, σε σύγκριση με την άλλη, που είναι «άδεια δοχεία» και ήταν προορισμένοι να περιμένουν άλλη μια «στροφή του τροχού» ή του «κοσμικού κύκλου»
Αυτά τα «άδεια δοχεία» είναι οι λεγόμενες Οργανικές Πύλες: οι «Επιτυχημένοι Ψυχοπαθείς» ή Προ-Αδαμικοί ή Άψυχοι ή Απαθείς.
 Γύρω από έναν «Επιτυχημένο Ψυχοπαθή» Ε.Ψ. βρίσκουμε άρρωστους ανθρώπους, τρομαγμένους, γενικά αποτυχημένους, που ενώ δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι «ανάπηροι» στην πραγματικότητα είναι και μονίμως αποτυγχάνουν σε ότι κάνουν. Οι Ε.Ψ. δημιουργούν προβλήματα και δυσκολίες σε όλα τα περιβάλλοντα που έρχονται σε επαφή.
Η προθυμία τους για προσφορά είναι ανάλογη της καταστροφής που θα επιφέρουν.
αυτή τη στιγμή υπάρχουν δισεκατομμύρια οργανικές πύλες στον πλανήτη
σε μια οργανική πύλη, τα αποκαλούμενα ανώτερα τσάκρας παράγονται σαν αποτέλεσμα από την κλοπή αυτής της ενέργειας από τους έμψυχους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να προσομοιώνονται τον έμψυχο άνθρωπο.
για να κατανοήσουμε τι είναι ψυχασθένεια θα πρέπει να διευκρινίσουμε τι είναι ψυχή, (ενεργειακή  ταυτότητα, κυματοκρύσταλλος κ.α) ενώ όσο και να ψάξει κανείς δεν θα βρει μια σύγκλιση απόψεων για  την  ανακυκλούμενη πορεία της μέσα στη συγκεκριμένη Δημιουργία.
Ούτε το 50% των ανθρώπων που βλέπουμε γύρω μας δεν έχει ψυχή.
οι Οργανικές Πύλες ( επιτυχημένοι ψυχοπαθείς)
Οι περισσότερες οργανικές πύλες δεν έχουν την τάση να παραβαίνουν τους νόμους. Κυνηγούν τις επιρροές Α (όρος του Mouravief) δηλαδή το χρήμα, το σεξ, το γάμο, τη φήμη και τον ενστερνισμό κάποιων ιδανικών, στα οποία μας ενθαρρύνει από νωρίς η κοινωνία να κάνουμε, δηλαδή το κυνηγητό της ευτυχίας. Ενώ φυσικά είναι απατηλά. Φαίνεται ότι υπάρχουν πάνω από 3 δισεκατομμύρια οργανικές πύλες στον πλανήτη αυτή την στιγμή.
Στο Βιβλίο III της Γνώσεως ο Mouravief αναλύει αυτό που ονομάζει προαδαμική ανθρωπότητα και αδαμική ανθρωπότητα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια φυλή Ανθρώπων και μια φυλή Ανθρωποειδών.  Τα ανθρωποειδή είναι οι απόγονοι της προαδαμικής φυλής.
Τα ανθρωποειδή δεν έχουν ανεπτυγμένα τα ανώτερα κέντρα και δεν μπορούν να εξελιχτούν, με δυο λόγια δεν έχουν ψυχή. Εξωτερικά συνήθως είναι ποιο όμορφοι και δυνατοί. Οι άνθρωποι «έπεσαν» γιατί αποτέλεσαν το κυριολεκτικό πεδίο μάχης κάποιων «οντοτήτων», έτσι έχασαν δέκα αλυσίδες από το DNA τους, χωρίστηκε ο εγκέφαλος σε δύο ημισφαίρια κλπ. Η πτώση έγινε από το κυνήγι του χρυσού για λογαριασμό των ερπετοειδών του κατώτερου αστρικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: